Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaina

Zakaz handlu w niedzielę i świeta

Polecane posty

Gość DianaH.
No wiesz, taki kraj to tak robia. Ja sie wcale nie dziwie. Rejestruja sie jako bezrobotni i kombinuja. Niektorzy zakladaja firmy dla picu, a po cichu robia swoje... Takie czasy - taki kraj.

heh niestety co robić. Część wyciąga rączki, ale nawet do głupiej pracy na kasie nie pójdzie bo to hańba dla jego osobistości. Szkoda gadać, chodzy ludzie, chory kraj, a najlepszym tego rpzykładem są ciągłe afery i strajki

Gość DianaH.
okokoko no wiesz czlowiek jak jest wyksztalcony albo ksztalci sie w konkretnym zawodzie nie chce pracowac gdzie indziej. Ja szukalam pracy biurowej, bo w takich kierunkach ksztalcilam sie juz od liceum. Najlepiej robic co sie lubi, chyba ze mamy ciezka sytuacje to chwytamy sie wszystkiego. Ja nie musialam isc do pracy i nie szukalam na hura, wiec moglam sobie pozwolic na cierpliwosc i szukanie w swoim kierunku, ale nie bylo latwo niestety. Ciesze sie jednak, ze jest jak jest i mam nadzieje, ze z czasem bedzie coraz lepiej;)

Ja kształce się w konkretnym zawodzie, ale nie przeszkadza mi to w tym by pracować na kasie :) Przynajmniej przez jakiś czas. A kasa zawsze się przydaje.

Gość DianaH.
No ja tez wkonkretnym, ale moge pracowac w biurach ogolnie z tym wyksztalceniem, a wlasnie o to mi chodzi.