Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pencja

Wolne kwatery nad morzem

Polecane posty

Go艣膰 Ela F.
Mam wolne samdzielne mieszkanie w Ko艂obrzegu od 07.08. do morza ok.400 m. Cena do uzgodnienia .kontakt telef.500018056

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mimi1200000
Poszukuj臋 wolnych pokoi na weekened 07.08-09.08 w zachodniopomorskim nad morzem. Pokoje 2 2-osobowe lub 1 4-osobowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BJANKA
Wolny pok贸j 3-osobowy w Dar艂owie. Zapraszamy! 094 314 6043

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulejka
szukam wolnych kwater na ten weekend dla trzech par ,jedna para z dzieckiem , mo偶e by膰 krynica morska albo sztutowo ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agroturystyka Pod Jab艂oniami
Witam Mamy jeszcze wolne pokoje od 15 sierpnia!!!!!!! Zapraszam na Agroturystyke Pod Jab艂oniami w Kopnicy. Kopnica znajduje sie bardzo blisko morza(5 min jazdy samochodem). Najbli偶sze nadmorskie miejscowo艣ci to: Dar艂贸wko, Wicie, Jaros艂awiec. Promocyjna cena- 25z艂 osobodoba!!! e-mail: kaskap2@op.pl tel 0512497085

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BJANKA
Wolny pok贸j 3-osobowy w Dar艂owie od niedzieli. Zapraszamy! Tel 094 314 6043

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaskate18wp.pl
Witam ponownie! Nadal poszukuj臋 wolnego pokoju 2-osobowego nad morzem (gdziekolwiek) w granicach od 13 sierpnia do 22 z tym 偶e tylko na 4 dni! Moja maksymalna cena jak膮 mog臋 da膰 to 35z艂 (osobodoba), no i zeby nie by艂o za daleko od morza. Prozpozycje prosz臋 przesy艂a膰 na maila! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WOZNIAK1
WOLNY POKOJ Z 艁AZIENKA OD 10 DO 14 SIERPNIA W KOLOBRZEGU. ZAPRASZAM.

Udost臋pnij ten post

Wolne pokoje od 15 sierpnia!!!!!!! Zapraszam na Agroturystyke Pod Jab艂oniami w Kopnicy. Kopnica znajduje sie bardzo blisko morza(5 min jazdy samochodem). Najbli偶sze nadmorskie miejscowo艣ci to: Dar艂贸wko, Wicie, Jaros艂awiec. Promocyjna cena- 25z艂 osobodoba!!! e-mail: kaskap2@op.pl tel 0512497085

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i-ga
Szukam domku lub mieszkania dla 4 os贸b doros艂ych +3 dzieci(7,5,4 lata) albo 2 pokoi dla2 doros艂yvh+2 dzieci i 2doros艂ych +1 dziecko w terminie od 15 do 22 sierpnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i-ga
Szukam domku lub mieszkania dla 4 os贸b doros艂ych +3 dzieci(7,5,4 lata) albo 2 pokoi dla2 doros艂yvh+2 dzieci i 2doros艂ych +1 dziecko w terminie od 15 do 22 sierpnia. 661690883

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 k_a_s_i_a
szukam pilnie pokoju blisko morza dla 3 os贸b w terminie 10-12 sierpnia w niewyg贸rowanej cenie. B臋d臋 bardzo wdzi臋czna za informacj臋.

Udost臋pnij ten post

witam:) ma mo偶e kto艣 namiary na wolne kwatery w okolicy p贸艂wyspu helskiego (ewentualnie W艂adys艂awowo) od 11 sierpnia??? (pok贸j 2 osobowy)

Udost臋pnij ten post

witam:) ma mo偶e kto艣 namiary na wolne kwatery w okolicy p贸艂wyspu helskiego (ewentualnie W艂adys艂awowo) od 11 sierpnia??? (pok贸j 2 osobowy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spr贸buj tutaj
apomea - jak szuka艂am dla siebie, to dzwoni艂am te偶 tam: ale to Puck( w sumie nie daleko) http://www.wypoczynek.pl/osrodek_wypoczynkowy_dom_wczasowy/inny/dom_wypoczynkowy_octopus/14772.html 26 z艂/os. Jak w pon. dzwoni艂am, to mieli wolne pokoje w艂a艣nie od 11...spr贸buj....tylko 偶e jak dzwoni艂膮m pod tamten nr, to mi facet poda艂 chyba inny do syna : 058/ 673 41 56 http://www.wypoczynek.pl/kwatera_prywatna/inny/kalinowka/16569.html tutaj te偶 by艂y wolne - 27/os W艂adys艂膮wowo

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuje bardzo:) na pewno zadzwoni臋. Mo偶e jeszcze kto艣 co艣 wie. Jestem wdzi臋czna za ka偶d膮 pomoc:) pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WOZNIAK1
WITYAM. MIESZKANIE W KO艁OBRZEGU WOLNE W TERMINIE OD 15 SIERPNIA ORAZ POKOJ Z 艁AZIENKA 2-3 OSOBOWY W DOMU JEDNORODZINNYM. ZAPRASZAM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WOZNIAK1
WITYAM. MIESZKANIE W KO艁OBRZEGU WOLNE W TERMINIE OD 15 SIERPNIA ORAZ POKOJ Z 艁AZIENKA 2-3 OSOBOWY W DOMU JEDNORODZINNYM. ZAPRASZAM.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spr贸buj tutaj
Nie ma za co:) tylko przypomnia艂o mi si臋 偶e w tym 2-im linku do pla偶y chyba nei jest najbli偶ej - spr. sobie na mapie - kobita mi powiedzia艂a 偶e ok 15 min od morza, czyli przypuszczam 偶e dla mnie by to by艂o ponad p贸艂 h jak nie wi臋cej :D jak por贸wnywa艂am odleg艂o艣ci z innymi miejscami jeszcze w kilka miejsc dzwoni艂am : 35z艂/os W膮艂dys艂. http://www.wczasowicz.info/index.php?str=2&kat=12&id=841&od=&do=&szukaj=1 http://www.wypoczynek.pl/pensjonat/kwatera_prywatna/pensjonat_celinka/3225.html 33/os http://www.wypoczynek.pl/kwatera_prywatna/inny/pensjonat_janina/3374.html - 艁eba - ok 100 za pok贸j - Pani mi powiedzia艂a, 偶e mog艂aby spu艣ci膰 do 80z艂 za pok贸j, ale ja i tak szuka艂am ta艅szego, jak Ciebie interesuj膮 dro偶sze to na pewno szybciej znajdziesz...(dzwoni膰 po 21) Na pewno gdzie艣 si臋 uda:) ja sobie wyjazd wymy艣li艂am w ost. chwili - szukaj膮c ofert jeszcze nie bra艂am tego pod uwage na 100% 偶e pojade:D. Ale sie upar艂am i szuka艂am ze 2 dni bo tak sie napali艂am, p贸藕niej 3-go dnia dzwoni艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BJANKA
Wolny pok贸j 3- osobowy w Dar艂owie od 10.08. Zapraszam tel 094 314 6043.

Udost臋pnij ten post

jeste艣 booska dzi臋kuje :))) 80-100 to troszeczk臋 du偶o tak do 50/os my艣l臋 偶e na pewno co艣 znajd臋 ja mia艂am jecha膰 w ciemno ale zadzwoni膰 nie zaszkodzi mo偶e akurat:)

Udost臋pnij ten post

Agroturystyka Pod Jab艂oniami Wolne pokoje !!!! Zapraszam na Agroturystyke Pod Jab艂oniami w Kopnicy. Kopnica znajduje sie bardzo blisko morza(5 min jazdy samochodem). Najbli偶sze nadmorskie miejscowo艣ci to: Dar艂贸wko, Wicie, Jaros艂awiec. Promocyjna cena- 25z艂 osobodoba!!! e-mail: kaskap2@op.pl tel 0512497085 lub 094 314 2607

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spr贸buj tutaj
tamten w 艁ebie to na pok贸j(juz za 2 os) 80-100, do 50 z艂/os na pewno co艣 znajdziesz;) Udanego wypoczynku;) Ja ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰...w 艣rod臋 popo艂udniu wsiadamy w poci膮g a w czw. rano b臋dziemy ju偶 w Pucku:D Oby nam tylko pogoda dopisa艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mila1979
Poszukuje wolnego pokoju na 2 doby od 14 do 16 sierpnia dla 2 os. doros艂ych z 2-letnim dzieckiem

Udost臋pnij ten post

ja szukam czegos od 14 do 16 sierpnia w okolichac kolobrzegu a jak nie to [ojade w ciemno z kolega.

Udost臋pnij ten post

Posiadamy jeszcze wolne pokoje . Zapraszam na Agroturystyke Pod Jab艂oniami w Kopnicy. Kopnica znajduje sie bardzo blisko morza(5 min jazdy samochodem). Najbli偶sze nadmorskie miejscowo艣ci to: Dar艂贸wko, Wicie, Jaros艂awiec. Promocyjna cena- 25z艂 osobodoba!!! e-mail: kaskap2@op.pl tel 0512497085 ZAPRASZAMY:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekan
Ustka-mieszkanie 2 pokojowe od 13 sierpnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziekan
Ustka-mieszkanie na 8 os贸b od 17,18 sierpnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko tyle napisze
Poszukuj臋 (ju偶 niestety pilnie) noclegu dla dw贸ch os贸b w terminie 13-16 sierpnia (Pobierowo, Niechorze, Rewal, Mrze偶yno, D藕wirzyno, Ko艂obrzeg) :D ciekawe czy jeszcze mi si臋 uda co艣 znale藕膰, bo w ciemno to si臋 boj臋 jecha膰 ;)

Udost臋pnij ten post