Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko ja

Któa z Was jest w związku a tęskni za byłym?

Polecane posty

Gość gość
Ja najbardziej tęsknię po sexsie,często nawet łzy mi lecą bo brakuje mi jego dotyku itp w łóżku z ex było mega ,teraz jest przeciętnie i nie wiem czy to tylko porzadanie czy coś więcej

Gość gość
Dlatego do związku lepiej nie brać kobiety mocno doświadczonej najlepiej chyba dziewice jeżeli takowe istnieją bo potem będziesz miał kobietę która myśli o swoich byłych i w sytuacji kiedy ten były się pojawi na drodze nie wiesz co twoja odwali.

Gość gość
To samo z facetami, jak taki mowi, ze przelecial po drodze 30 bab i byl w 3 zwiazkach no to nie ma co mowic o wiernosci i zaangazowaniu. no i na pewno bedzie sie gorsza niz ktoras ex

Gość Zraniona23

Hej. Ja mam też tak , że wracają mi czasy z moim byłym te wspomnienia. Za rok miałam wziąść ślub.. Ale niestety doszło do rozstania i odwołaliśmy wszystko. Ciężko mi z tym próbuję sobie ułożyć życie. Mam chłopaka ale jednak czasami wraca tęsknota za byłym 😕 Boli to wszystko. Pomóżcie jak się z tego wyleczyć 😕

Gość pytanie

Zraniona23 - ale dlaczego odwołaliście ślub? Trudno coś doradzić, jak się mało wie...