Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arterka*

ja sie tego pozbyc... lub choc zmniejszyc?

Polecane posty

Gość arterka*

dziewczyny czy jest jakis sposob na usuniecie faldki odbytu- takiego kawaleczka skory jakby.... heh... nie wytlumacze chyba... chodzi mi o cos takiego jak na tym zdjeciu: http://voila.pl/jbvww/?1 mam to od urodzenia ale strasznie mnie to krepuje;/... no mam nadzieje ze mnie zrozumiecie:( dodam ze nie jest to jakas zmiana chorobowa tylko taki "znak szczegolny";) moze jakis krem, masc... ewentualnie ale to naprawde ewentualnie moze choc jakis zabieg? czy ktoras z was tez ma taki problem?:( pozdr

Gość arterka*
pomocy!!!!!

Gość lkonh
nie mam czegoś takiego ale mysle ze nie powinnas sie przejmować nie jest to takie straszne

Gość arterka*
ale jest naprawde krepujace:( jezeli nie ma mozliwosci sie tego pozbyc trudno. ale jezeli jest to jestem gotowa zrobic coklwiek trzeba bedzie! pomocy! ;)

Gość ma_rka
Nie wyglada to brzydko ani nieestetycznie wiec chyba nie masz sie czym przejmować ;) ja mogłabym miec takie coś, całkiem fajny znak szczególny ;P a jesli tak bardzo Ci przeszkadza to moze do chirurga się przejdź, zapytaj czy mozna takie cos usunąć ;)

Gość a ja mam cos takiego
i mi o nie przeszkadza, ani nie krepuje - wiele kobieta ma taka fałdke. w czym ci ona przeszkadza bo nie kapuje

Gość realne az do bolu
pipka pierwsza klasa, o co chodzi, o tego hemoroida

Gość arterka*
dzieki chlopaczku ale to nie hemoroid.... prosze nie piszcie mi ze to nic takiego... no ja naprawde jezeli jest to mozliwe chcialabym sie pozbyc. moze sa jednak jakies masci lub cos co choc to zmniejszy?!

Gość jak ja dobrze patrze
to to jest kawalek skory,wiec jak ci jakies masci moga pomoc... jedyne co to chirurg.... a tak w ogole to wasza 'kotka tez ma takie wargi sromowe? troche dziwne,jak dla mnie...

Gość arterka*
a co w nich dziwnego?

Gość arterka**
odswiezam temat i nadal PROSZE O POMOC!!!! HELP!!! naprawde nikt nic nie wie???

Gość arterka**
????:(