Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_kochana

niby ładna...a bez chłopaka... ?

Polecane posty

hmmm.....no to tak.... mam 17 lat nie miałam jeszcze chłopaka...większość dziewczyn w moim wieku już ma to za sobą...naprawde niewiem dlaczego się tak dzieje ? z tego co mówią inni to jestem taka sobie albo ładna, gruba tez nie jestem, modnie się ubieram.... naprawde niewiem o co chodzi :( a jeżeli już ktoś na mnie zwruci uwage to bardzo brzydki... :( Dlaczego nie podobam się tym na których mi zalezy ? błagam pomocy

Gość moj chlopak jest docentem
o boze 17 lat...idz sie uczyc dziecko a nie o chlopakach myslec

Gość ojjjjjjjjjjj
więcej czasu poświęcilabym ortografii a nie rozmyslaniom o chłopcach :P ;)

Gość za mało sie starasz
ladna buzia to za malo;)

dlaczego odrazu lafiryndą..nie można mieć chlopaka ?w moim przypadku moze nie :( ale doradzcie cos a nie ! odrazu lafirynda

Gość ojjjjjjjjjjj
kochanie moje "nie wiem" pisz oddzielnie "zwróci" uwagę chyba za mało jednak tego czasu poświęcasz ;) a tak przy okazji. z Tobą jest wszystko ok. ja zaczęłam mieć I chlopaka w wieku 25 lat. i nie zamieniłabym tych wszystkich flirtów na to zeby miec go wczesniej :D takze pozostaje Ci flirt- wyluzuj i będzie lepiej.

Gość za mało sie starasz
ale to chodzenie za reke jest nudne jak flaki z olejem zreszta sama sie kiedys przekonasz

Gość o temporao mores
ja o chlopakach zaczełam mysleć na studiach dopiero,co to sie teraz dzieje:/

może niech się wypowie na ten temat ktoś w wieku w zbliżonym wieku do mnie bo widzę że starsze osoby mnie nie rozumieją ...

nie chce porażać życiowym doświadczeniem ,ale naprawde nie masz się do czego spieszyć :o

możliwe... nie twierdze że nie ale jak sie widzi zakochane pary... to sami wiecie :) brakuje czasami tej drugiej osoby..

Gość yyyyyyyyyyyy
nie-kochana nie masz szans. widze ze brakuje Ci polotu. chcesz jak przyssawka przyssac się do chłopaka, robić to co inni, i w ogóle nie czujesz że to przeciez chodzi o m.in.dobrą zabawę i zrozumienie, a nie wielka-poważna-sprawa-bo-mam-chłopaka sorki ze jestem ostra. ale widze ze stanowisz potencjalną kandydatkę na ofiarę jakiegos gnojka. zacznij byc bardziej krytyczna.

Gość ciekawskaaaaa
17 latce? Ty ciesz sie zyciem, a na chłopaków masz czas !

Gość prosze
mam 17 lat i miałem dziewczyne która mnie zostawiła po kilku dniach i faceci pewnie wiedzą że dziewczyny w tym wieku same siebie nie rozumieją więc wybierają starsze albo po prostu czekają :P

Gość yyyyyyyyyyyy
to ja ojjjjjjjjjjjjjjjjjj :P

nie chodzi mi o robienie tego co inni po prostu zastanawiam się dlaczego tak jest ? w Wy troche odbiegacie od tematu...

Gość lepiej zadaj pytanie
jesteś jeszcze dzieckiem a w tym wieku nie ma szans na prawdziwa miłość

17 at i mysli juz o chlopaku. celem takich dziewczyn jak ty jest - zlapac faceta - zrobic dzieciaka - zostac kura domowa mi w wieku 17 lat nawet do glowy nie przyszlo by myslec o tym ze chce chlopaka. moze byly inne czasy, kto wie

i tu się mylisz moi rodzice chodzą ze sobą od 16 lat i do dziś są udanym i dobrym małżeństwem =) niebawem minie 18 lat..

a ja swego faceta poznalam w wieku 23 lat a do tego momentu bawilam sie super bedac sama:)) i dalej sie bawie ale z nim:))

nie chce być kurą domową nie przyszło mi to w ogóle na myśl chce się po prostu cieszyć życiem =)

Gość ojjjjjjjjjjj
no mowie ze brak Ci polotu. jestes nastawiona zbyt poważnie do sprawy.

cieszyc zyciem trzeba sie zwsze majac kogos lub nie. faceci chca miec dziewczyny wesole i usmiechniete a nie jakies desperatki.