Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie cierpie was

wkurwiaja mnie baby, ktore biora kase od facetow

Polecane posty

Gość nie cierpie was

Na studia lub przyjemnosci. Rozumiem jak on cos jej kupi raz na jakis czas jako maly prezent ale byc na utrzymaniu faceta, meza, kochanka to juz porazka dla kobiety. Ja bym zlamanego grosza nie wziela od fceta na studia a jakbym wziela to bym oddala co do grosza i poszla do roboty a nie odplacala to w lozku. Niektore kobiety sa bez grosza godnosci!!!!Tylko zeruja na tym aby on je gdzies zawiozl, kupil, wybudowal dom i kupil jej szafe ciuchow . Obrzydliwe.

Gość nie cierpie was
ja cale zycie placilam za siebie. Jak bylam z facetem z kasa to oczywiscie dalam sie zapraszac do retauracji itp ale na pewno nie bralam 2 tys aby pojsc do kosmetyczki i kupic sobie ciuchy. Wyjazdy kazalam mu placic tylko w w polowie a nie calosc. Dka mnie jak facet placi to znaczy ze kobieta jest tak jakby call girl.

Gość dlatego jestes bez studiow
mieszkania samochodu i bez......................faceta :D

Gość nie cierpie was
hehe skonczylam studia, mam mieszkanko i samochod:) surprise!

Gość nie cierpie was
zgadzam sie z jackiem, ze baba ktora nie placi w polowie za mieszkanie to utrzymanka faceta. A dlaczego ktos napiosal ze dlatego nie mam faceta, mieszkania i wozu? ( ps mam) czy kobieta bedac tylko z facetem moze cos osiagnac? Typowe zasciankowe myslenie:P

Gość ja ogladałam
Zyj i pozwól zyć innym.. Co Cię tak drażni ten temat,skoro nie dotyczy bezposrednio Twojej osoby?

Gość nie cierpie was
bo mam duzo takich kolezanek... ja teraz jestem z fajnym facetem ale nigdy w zyciu nie dam mu placic za mnie wszystkiego bo poczulabym sie jak typowa dziwa a facet ma kase

Gość lalamido no
bo jej facet wypomnial, że za wszystko placi;]

pewnie ze kobiety swietnie sobie daja rade ale za jaka cene.. i placa czesto samotnoscią

Gość nie cierpie was
aha ramzes czyli aby nie byc samotna trzeba pozwalac facetowi placic za siebie i dac mu sie utryzmywac? ciekawe..

Gość płacący
Ja tam płacę za swoją Kobietę. Płacę w restauracji, za wczasy, czynsz itd. Płacę bo ją kocham i nie czuję, że Ona na mnie żeruje. Dziwi mnie podejście autorki. Czyżby jakiś facet wypomnił Ci, że Cie utrzymuje?

Gość nie cierpie was
wlasnie nie, faceci mi wypominaja ze jestem taka niezalezna ja bym na wczasy od faceta nie wziela... najwyzej sie zlozyla pol na pol , czynsz tez na polowe

Gość my też cie nie cierpimy
i niniejszum życzymy ci abyś urodziwszy bliźniaki które non stop będą łapały wszelkie choroby wieku dziecięcego równiutko na połowę dzieliła z facetem wkład w wasze finanse :P

Gość płacący
Tak "niezależnym" kobietom mówimy NIE :D

Gość nie cierpie was
Czuje, ze odzywaja sie tu kobiety , ktore sa utrzymankami. Jezeli tak chcecie to przeciez mozecie brac kase od swoich facetow. ja np nie potrafie bo czulabym sie pasozytem.

Gość saab
a mnie wkurwiasz ty

Gość nie cierpie was
Ale nikt nie mowi, ze kobieta ma palcic za faceta. Kobieta moze sie dolozyc a nie byc ciagle na utrzymywaniu faceta. Owszem, wypad do lokalu to facet moze zaplacic ale zerowanie w takich sytuacjach jak wakcje czy czynsz czy budowa domu to juz chamstwo:P

kobiety nie biora kasy od facetow to tylko faceci placa za kobiety.. Kobieta o podobnych pogladach to albo karierowiczka dla ktorej poza praca nic sie nie liczy albo przrcietna kobieta ktora tyra za 600 ciekawe czy ta druga miala by takie opory jak ty pierwszy przyklad to zazwyczaj kobiety samotne bo na nic nie maja czasu ,nawet na skromny flirt

Hehehe \"niezależna\"... Ty despotyczna hetera jesteś, a nie \"niezależna\"... Oby nigdy nie spotkała się żadna choroba, ani inna niespodzianka, którą los może przynieść. A może jeszcze nam powiesz, co sądzisz o facetach, których kobiety utrzymują? TAAAAK pragnę poznać Twoje jedyne, prawdziwe, najlepsze poglądy na życie...

Gość Beata z Albatrosaxxxccc
popieram autorke topiku trzeba miec nierowno pod sufitem by oczekiwac "sponsoringu"od faceta,ja zawsze licze na siebie,a facet?jest to jest a jak nie ma to bedzie nastepny:)