Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość definicja porzadnej dziewczyny

definicja porzadnej dziewczyny

Polecane posty

sex uznaje tylko z milosci w zwiazku. innego nigdy nie uprawiala. nie ma na koncie sexu bez milosci i tzw. przygod. nie ma zbyt wielu parntnerow stosownie do wieku. nie idzie za szybko z facetem do lozka

Gość Ameba333
Miałeś iśc spać, psycholku ty niegrzeczny.

nie jestem gcostam ktory jest psycholem. po prostu lubie szanujace sie dziewczyny

ma prawo jak najbardziej. nic zlego. wazne zeby sie nie puszczala czyli nie uprawiala wszelkiego sexu poza takim z milosci

Gość Ameba333
Nie szkodzi, nic nie szkodzi, ciebie też złapiemy i zrobimy elekrowstrząsiki, żeby światopoglądzik inkwizytorunia, palącego niedziewice na stosie, wyprostować :) Nerwicka albo paranojka ze skłonnościami do autaogresyjki, prawda?

Popieram, dokładnie takie kobiety szanuję. Szkoda tylko, że taką spotkać obecnie to jak cud. Ja czasem trafiam na dziewice, ale takie, które chcą koniecznie czekać z tym do ślubu. Niby ok, ale jednak parę lat bez seksu w związku to bym nie wytrzymał.

Gość Ameba333
A skąd ty wiesz, że ja mówiłem o gcostam? Hmmmm?

nie mam nic do niedziewic. bylem w zwiazkach z kobietami, ktore przede mna kochaly sie z 1 albo 2 swoimi bylymi mezczyznami i mi to nie przeszkadzalo. bo to byly porzadne kobiety

Gość powaznie zaniepokojona
do" definicji p porzadnej dziewczyny"- sluchaj , aty masz porzadna dziewczyne , czy nie....Jezeli masz to sie ciesz, ajezeli nie masz , to szukaj takiej. napewno znajdziesz. Masz jakas obsesje na tym punkcie!!1

Gość Ameba333
I tak leczonko by się przydało.

bo gcostam to psychol i atakuje dzisiaj forum. a ja po prostu lubie jak babka nie ma lekkich obyczajow i prowadzenie ma raczej moralne

Gość wiesz to kwestia subiektywna
"nie ma zbyt wielu parntnerow stosownie do wieku. nie idzie za szybko z facetem do lozka" np 5 partnerow w wieku 30 lat to duzo czy malo? albo 2 miesiace czekania na seks?

w wieku 30 lat to OK 2 miesiace tez ujdzie ale jak 20-latka miala 5 partnerow to mnie to odstrasza w niej. malo konserwatywna sie wydaje ;)

Gość wiesz to kwestia subiektywna
jak widac po naszym rzadzie konserwatyzm nie zawsze jest cecha pozytywna:p moglo jej sie np zwyczajnie nie ukladac bo trafiala na beznadziejnych facetow i co wtedy nie jest porzadna? juz nie mowiac o tym jaka jest w takim razie definicja porzadnego faceta...

masz racje, ze te to subiektywne czynnki akurat. ale wsztrzemiezliwosci od sexu bez zobowiazan w kazdej formie to jak dla mnie podstawa tej porzadnosci i to subiektywne jak dla mnie jest. porzadna kobieta sex dopuszcza tylko z milosci i odpycha ja przygodny sex itp.

nie musiala z kazdym spac. a skoro juz tylu miala w tym wieku i jej sie nie ukladalo to mogla z kolejnymi dluzej czekac zeby sobie nie nabic konta partnerami

to może tabelka żeby dziwczyny wiedziały wiek dozwolona liczba partnerów 0-15 0 16-18 1 19-21 2 22-26 3 27-30 5 30-40 10 40-50 20 50-60 40 60-70 70 70-90 100 No i tego proszę się trzymać

Gość to ja lubie nieporzadne
:p

Gość sex bez milosci
witam opowiem wam moja historie jestem ciekawa waszej opini otoz bylam w zwiazku z chlopakiem cztery lata jakis rok temu zostawil mnie dla innej bardzo to przezylam.teraz ciezko jest mi kogos znalesc kto by mnie tak podniecal jak on kto by nie wywolywal we mnie odruchow wymiotnych na sama mysl o seksie .ale jakis czas utrzymuje kontak z kolega z ktorym bardzo dobrze mi sie rozmawia mozna powiedziec swobodnie i otwarcie na tematy sexu.ale jest problem wiem ze to podrywacz babiarz i lubi zaliczac panienki mowi ze go podniecam calowalismy sie i powiem szczerze ze strasznie mi sie podobalo jemu tez bo slyszalam jak stekal podczas tych pocalunkow zreszta sam potem mi to powiedzial.mowi ze go podniecam on tez mnie podnieca ale co z tego jak ja potrzebuje stabilizacji bezpieczesntwa a wiem ze on moze mi tylko dac doznania cielesne ktorych teraz mi brakuje(mam ochote z nim pojsc do lozka ,ale nie chce czuc sie potem jak dziwka)z drugiej storny ten celibat mnie dobija.wiem ze on nic do mnie nia ma po za tym ze go podniecam co mam zrobic.?? doradzcie pomozcie bo oszaleje ....

Gość cccccc
miłośc to uczucie głupie-zaczyna sie na pocałunku, a kończy na du..e.....

Gość upupuppppppppppppppppppppppppp