Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grube uda

Mam strasznie grube uda

Polecane posty

Gość madzia1406
hej dziewczyny,mam dla Was pewne rozwiązanie ale podkreślam,że wysiłek będzie tu konieczny!!!kilka miesięcy temu urodziłam dziecko,kiedy już w pełni odzyskałam siły postanowiłam schudnąć(przytyłam w ciąży 24 kilo!!!!),zaczęłam od diety która pozwoliła mi schudnąć 9 kg i zajęłam się formowaniem ciała,a chodziło mi głównie o brzuch(najbardziej go lubiłam)Nie przeszkadzało mi,że mam jeszcze grube dupsko ani nogi.Zaczęłam ćwiczyć aerobiczną 6 Weidera-dość ostre ćwiczenia,po 3 tygodniach zorientowałam się ze nie tylko wyrzeżbił mi brzuszek-stał się płaskii zaczęły się pojawiać mięśnie,ale i świetnie to zadziałało na mój DÓŁ:uda mi zeszczyplały i się lekko umięśniły,łydeczki też no i pupcia wyraźnie zmieniła kształt.Kilka dni potem zamarzyłam sobie że nauczę się robić szpagat:)zaczęłam rozciągać dolne partie ciała.Efekt jest następujący:zesczuplałam,tydzień temu skończyłamA6W,szpagatu jeszcze nie umiem dokładnie :),ale dzięki tym ćwiczonkom i rozciąganiu mam zgrabne szczupłe udka,tyłeczek,apetyczne łydki-no i brzuch oczywiście!!!

Gość madzia1406
no i jeszcze polecam rowerek w powietrzu,nawet 10 minut choć na początku pewnie będzie ciężko tak długo wytrzymać,swietnie działa na brzuch,uda,pośladki i łydeczki pewnie też:)

Gość lalalla
Mam 159cm wzrostu a w udach mam 56 cm...czy mam grube uda?

Gość madzia1406
do lalalla:hmm,sam wrost i obwód uda nie wystarczą do określenia czy to udo jest grube :(musisz mniej wiecej napisac jak wyglada reszta ciala,czyli pupa,ramiona,biust,itp,najwazniejsze zeby byla zachowana proporcja miedzy reszta,moja kolezanka ma mniej wiecej takie udko jak Twoje i ten sam wzroscik,,poza tym reszta ciałka jest baaardzo chuda więc nie wygląda to fajnie,moja siostrzyczka z kolei ma 158 wzrostu,udo ok 57 cm,ale reszta jest tez lekko rozbudowaNA I WYGLADA TO OK-NIE ODZNACZA SIE:)

ja mam 163 cm wzrostu,w udach 54cm,a w łydkach 38 cm!! No nie mam aż tak grubych ud,ale widać,że są grube i aż pojawiły mi się rozstępy, a łydki,szkoda gadać mam masowo umięsnione i to wszystko przez jazde na rowerze i oczywiscie sportu na w-f :) a mam go 6 razy w tyg. :))

Gość To jest to
Słuchajcie... Ja mam 168 cm wzrostu i w najgrubszym miejscu nad kolanem 54... Mam wrażenie, że to za dużo... Co wy o tym sądzicie? ;p z góry dzieki za odp :)

Gość upa
mam ten sam problem : góra chudziutka ( piersi 85 cm , pod biustem 73 czyli 75 A ) , a dół mocniejszy - w udzie 51-52 cm ( chociaż biodra nie sa znowu takie szerokie bo 87 cm) tylko te uda i małe piersi .. waze 52 kg przy 166cm

Gość do diamencik
noo za grube są. Obejrzałam inne aukcje i mogłabyś nogi wyszczuplić i boczki...

Gość ty wy szczupłe macie uda
ja mam 168 cm i 64 w udzie to dopiero a grube uda :(

Gość lubię ludzi
ja mam 170cm wzrostu i w najgrubszym miejscu uda 61cm ;/ nie wiem ... chciałabym nosić mini (może takie nie całkiem mini mini) ale mini jakie mi polecicie??? bombki, w kratkę, obcisłe jeansowe?

Gość upupup
upupup

Gość Aguś23
cześć kobietki ALE WY TAK rozmawiacie ile co każda ma a nic nie radzicie co robic z tymi udami też bym chciała zmniejszyc moje udka ale no cóż nie wiem jak mam 170 cm wzrostu ,55 udko, talia 70 no i co ja mam zrobić ważę 64 kg i wyglądam jak zniekształcone coś .;-) pozdrawiam

Gość Aguś23
no dobra .... w internecie jest dużo na temat ćwiczeń prawda więc można tam się poradzić i znależć coś dla siebie , Ja osobiście używam krem TONE UP i serum wyszczyplające jakoś tam pomaga a i goodbay cellulite też skuteczny wyobrażcie sobie miłe panie że moja koleżanka stosując goodbay cellulite sprawdziła go czy na prawdę jest skuteczny otóż smarowała jedno udo tym kremem i co? chudsze od tego co nie smarowała więc kremy i ćwiczenia moje panie i poświęcenie czasu na wsmarowywanie tych kremów mocno paluszkami tak żeby rozbić cellulit to nawet czasem boli i skóra robi się czerwona ale to nic wystarczy po 10 min jedo udo i naprawdę widac efekty pa pozdrawiam

Gość Aguś23
ok...? jak coś to dajcie znać możę pomogę :-D

Gość gabela87
Ja mam wzrostu 168, waga 54 kg, udo 54-53 cm, łydka 35 cm... uważam ze uda są za grube, chociaz miałam gorsze, doszło nawet do 63 cm :/... generalnie, o co mi chodzi.... uwazam ze te 53 do 55 cm w udach to norma, wiekszość dziewczyn takie ma, grunt to żeby były gładkie, bez cellulitu i jędrne... wtedy każde nogi wyglądają ładnie, naprawde!! ja niestety cellulitis mam, dlatego mam w planie głodówke leczniczą, bo cellulit robi się własnie z nadmiaru toksyn w organizmie, za dużo chemii, węglowodanów i tłuszczów!! przemyślcie to sobie, poczytajcie topic "glodówka zmieniła moje życie" i www.glodowka.pl ... jestem pewna ze inaczej zacznicie o tym myślec wtedy! pozdrawiam

Gość PAulinA14
hey ;) ja mam 14 lat, 166cm wzrostu, 54 cm w udach - najszersze miejsce, 37-w łydkach ( ale wyglądają bardzo ładnie są wyćwiczone, a w lecie jeszcze ładniejsze ;) , 25,5 w kostce, 40cm-na kolanem, 68cm- w talii ( czyli najchudsze miejsce na brzuchu jakby ;) , 89 cm w biodrach, 76 cm długość nóg co o tym myślicie ? pozdrawiam

Gość PAulinA14
i słuchajcie ; wklepuję sobie krem na celuit, pisze tam, że po 2-4 tyg uda o 3cm chudsze, i powiem tak troszke prawda, ujedrnia niesamowicie. uważam, że opalone nogi, wyglądają o wiele szczuplej, przynajmniej na mnie ;) ;] jazda na rowerze, hm godzinka-2 co jeden dzień ? mysle ze jest okej, ale nie mozna przesadzic ! ;D nie jedzenie chipsów < to tak do całośći< , ograniczac slodycze, jeść systematycznie MAŁO, nie zwracać uwagi na opinie innych ;D ! ;) ! Tylko jak zmniejszyc ten obwód ud jeszcze bardziej bo chcialabym miec tak 47 m ? ! ;)

Gość PAulinA14
do LUBIE LUDZI ;) --> MYśLę, żę NAPEWNO NIE TAKIE MINI MINI , CHOCIAż jeśli czujesz się w nich dobrze .... ;) noś takie które ładnie rozszerzją się w połowie ud < na mne to super wygląda, tylko mam troszke chudsze uda no i jestem niższ ;D > noszę tak jak móię rozszerzone ładną falbanką w połowie ud, jest to biodrówka zaczynająca się prosto. nie wiem czy jasno wyjaśniłam ;) unikaj napewno dlugich za kolana, bo wg mnie postarzają ^^ a no zależy oczywiscie ile masz lat ;) a jesli chodzi o spodnie to nie odrzucaj rurek :p spodniczki w kratke tez powinny ładnie wyglądać, np z połączeniem ładnej góry ;) a no i ćwicz ;D mam nadzieje że pomoglam

Gość PAulinA14
diamencik90 ! ; wg mnie troszeczke za grube ;) jak byś założyła lużne szorty o wiele lepiej by to wyglądało ;p naprawdę ;) ale nie załamuj sie ;) jest ok ;)

Gość Paaulinkaa
Hej. Mam 162 ważę 55 kg, mam grube uda troszkę za duży brzuch jak mam się ubierać by dobrze wyglądać pomóżcie. Pozdrawiam ;)

Gość juror
ja bardzo lubie takie nogi 55 a nawet 60cm sa bardzo mieciutkie

Gość juror
ja bardzo lubie takie kita 55 a nawet 60cm sa bardzo miekkie w dotyku

Gość KTOS IK
60 CM A NAD KOLANEM 42CM TO DOPIERO SIE NAZYWA MASYWNE UDO:((((((((((999

Gość Lola 1006
hej mam 24 lata... ostatnio od marca walcze po raz "enty" z nadwagą po raz kolejny z wagi powyżej 110 kg zjechałm do 88 niej więcej przy czym tak od września stabilizuje organizm... wsumie jem normalnie waga stoi... jest ok ale zauwazyłam ze za kazdym razem kiedy tak dużo chudnę jestem co raz bardziej nieproporcjonalna... najwiecej leci mi zawsze z twrazy rąk dekoltu ash kości sie pokazują.. no cycki tesh a mniej wiecej od pasa do kolan wygladam jak bym piłkę połkneła mam strasznie szeroką pupe masywne uda... przy moim wzroście wymiary sa następujące pas jakieś 90 biodra 107 uda pod pupą jakieś 109:/ łydka 40 cm a udo z 67... od miesiąca chodze na kick boxing... poce sie jak mops... widze ze troche bardziej porozciągana jestem... ale ciągle te uda i łydki wyglądają strasznie... kiedyś przez pare miesięcy trenowałm ciężary... myśle ze od tego tak rozbudowały mi sie łydki i uda... w tej cwili to wszytsko jest takie miękkie jak galaretka... bleeee takie typowo do spalania ale ciągle nie widze zeby obwod ud czy łydek sie zmniejszął... moze macie jakiś cwiczenia które pozwolą mi wyszczuplić znacząco uda, i łydki... pozdrawiam

Gość ulubieniec_faficzek4
po pierwsze uda mierzy sie 10 cm w doł od krocza !!! wtedy wiadome ile ma sie w udzie. a nie nad kolanem czy w najgrubszym miejscu. rada ?? biegajcie dziewczyny "_ na zdrowie wam to wyjdzie :) przy tym jakas redukująca dieta. tylko sie nie zagłodzcie bo przy cwiczeniu nie jedząc sie zajedziecie :) tak z 20 minutek co 2 dzien powinno wystarczyc, przed bieganiem seria brzuszkow, biegając oddychac regularnie co do stawianych krokow, jesli 20 minut to za duzo to zaczynac od np 10-15, kondycja powinna sie zwiększac. . pic duzo wody itp. a dla dziewczyn z wiekszym problemem (za duzo cm w udzie) polecam do biegania l-carnityne.

170, ok 56-57 kg, uda: w najszerszym miejscu: 54-55cm, w połowie: 47cm; łydka: 33 cm brzuch (mam lekkie oponki i wysunięty do przodu :( ): 74-76cm co o tym sądzicie ;>?

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
lydka - 33cm, udo 53cm, biodra - 90, talia - 72, biust - 85 haha tutaj jest placz i lament ;p