Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie facet_

Mam większy szacunek dla prostytutek niż kobiet uprawiających przygodny sex

Polecane posty

Gość Taki sobie facet_

Bo prostytutki to kobiety z problemami, z zawirowanym życiem i zwichrowaną psychiką. Poza tym mimo wszystko to jakiś zawód. Ale sedno sprawy: prostytutki bardzo często cierpią w swojej pracy, nie znoszą jej, a nie mają często możliwości wyjścia z tego. A gdy wychodzą przeważnie bardzo żałują. To przeważnie kobiety, które miały pod górę w życiu, a zeszły na złą drogą przez różne zawirowania. Przeważnie bardzo tego żałują. Kobiety uprawiające przygodny sex to pieprzone egoistki i hedonistki. Niczego nie żałują, żadnej ze swoich przygód. Nawet jak poznają potem mężów to nie żałują, że przed mężem spały z 10 facetam albo więcej. One nie mają żadnej moralności i poczucia winy. To głupie hedonistki bez wrażliwości, które patrzą tylko na zabawę i własne potrzeby. A seksualnie od prostytutek różnią się tylko tym, że nie pobierają jawnej opłaty. Prostytuka ma większą szansę się zmienić niż głupia pinda uprawiająca wolny sex bez miłości

Gość hedonistka mu się trafiła
:D i truje

Tak tak - same biedne uciskane istotki, które życie zmusiło do zarabiania po 4-10 tysięcy miesięcznie albo i więcej. Muszą się z tym strasznie męczyć (psychicznie oczywiście)...

Gość Taki sobie facet_
Nie każda prostytuka jest ku.rwą z charakteru. Wiele miała różne problemy i zawirowania. Owszem, część to typowe ku.rwy z charakteru. A każda kobieta uprawiają sex tylko dla sexu, bez miłości to k.urwa z charakteru

Gość Taki sobie facet_
Nie mówię, że chciałbym być z była prostytutką. Ale tak samo nie chciałbym być z kobietą co ma tzw. przygodę na koncie

Gość o kuźwa ja pierdzielę
rozumiem, że ty żadnych przygód na koncie nie posiadasz??

Gość Taki sobie facet_
Nie bronię tu nikogo. Ale kobieta nie zostaje prostytutką od tak sobie. Często miała w życiu różne traumatyczne przeżycia itp. Mnie nie interesują ani prostytutki, ani kobiety z przygodami na koncie. Stwierdzam po prostu fakty

czekam na odpowiedź.

Gość Taki sobie facet_
Nie posiadam żadnych przygód i wcale z tego powodu nie płaczę

a ile masz lat i ile partnerek miałeś??

Najbardziej traumatyczne na pewno jest to że przy pensji kelnerki nie mogły sobie pozwolić na codzienne solarium i kosmetyczkę. Po takiej \"traumie\" na pewno każda z nas dawałaby du.py byleby zarabiać 10 razy więcej...

Gość taki sobie facet weź
w y p i e r d a l a j, bo nudzisz jak nie boskie stworzenie, przy tym jesteś durny jak but z lewej nogi debilu.

Gość Taki sobie facet_
No mam 28 lat i jestem po rozwodzie. I miałem 2 parnetki w bardzo długich związkach, z których jeden zakończył się małżeństwem, które już od pewnego czasu formalnie małżeństwem nie jest

Gość to brzmi jak pedofilia
otóż najcześciej prostytutkami zostają kobiety, które lubią seks i lecą na kase, a są zbyt leniwe, by uczciwie zarabiać - mają taką samą mentalność jak Twoje "hedonistki" tyle że są na tyle wyrachowane, że wolą to robić i dostawac jeszcze kase ;-)

hehehehehe dobre:] a skąd wiesz, ze większość prostytutek miało ciężką sytuację materialną?? coś czuję, że niejedna ci się "zwierzała" w czerwonym pokuju skoro tyle o nich wiesz:P

Gość jakoś chooja mnie obchodzi
twój rozwód i twoje pożal się boże związki oraz rozwiązki, wypierdalaj i tyle. do roboty. zabierz się za coś sensownego, bo jak na razie tu wartości dodanej nie ma

Gość Taki sobie facet_
Jestem socjologiem i nawet robię doktorat

Gość perfumeryjna
o dziwkach?? a to interesujące, widać bardzo cię pociąga ten temat, musi ci być baaardzo bliski:P

A ja natomiast mam większy szacunek do prostytutek niż do kobiet, dla których zawód i prestiż społeczny faceta to jego atrybuty atrakcyjności. Prostytutki oddają się z pobudek finansowych tylko w łóżku a niemało kobiet oddaje się całosciowo. I tymi drugimi gardze.

Gość cześć facet to ja nareszcie
ktoś znajomy, co u ciebie?

Gość PUNISHER
Mam większy szacunek dla prostytutek niż kobiet uprawiających przygodny sex to co napisales to sie tez z tym zgadzam ale ja bym zlikwidowal prostytutki szkoda ich jest tylko sie marnujom takie super laski som i wogule wszystkie som super kobiety

Gość PUNISHER
ja ci powiem jedno ze normalne kobiety brzydzom sie kurwam i wogule ich jest obojetne ich los ja mieszkam zagranicom to wiele kobiet sie smieje a wiesz dlaczego sie smieje bo ona nie ma szacunku anie respectu dla tych kobiet co pracujom w burdelu ja jusz widzialem jak prostytutka w pierdol dostala od alfonsa one majom cieszkom i niebespiecznom prace ale te normalne nie zrozumiejom nigdy prostytutek one myslom ze one jak 10 facetow opskoczom to jest ok a pujdom do burdelu to sie nasmiewajom z prostytutek ja sie jusz kilka kobiet pytauem opinie o prostytutkach to mi powiedziala ze som prostytutki brudne i smierdzom som jak szmaty som nikim i jak te kurwiszony widzi to jej sie zygac chce na jej widok i powiedziala ze kurwa nie jest kobieta tylko to jest poprostu brudna kurwa tylko sie zastanawiam bo gdzie ja mieszkam to stoiom prostytutki przy ulicy i widze jak normalne kobiety jerzdzom na prostytutki i co one chcom tam albo szukajom nieraz je wyzywajom i jadom autem poprostu kobiety bawiom sie prostytutkami te normalne kobiety som dzikie a nie one jedz do amsterdamu tam duzo kobiet sie smieje z prostytutek co stoiom za szybami a najbarziej w nocy duzo kobiet jest co idom tom uliczkom gdzie stoiom za szybami i patrzom i sie smiejom z nich zadna kobieta nie ma szacunku dla prostytutek .

Gość Purpurowa Łza
a ja sie zapytam tak i szczerzcze prosze mi powiedzieć czemu prostytutka ma wizerunek jakiegoś brudnego, zarażonego ,niedomytego zwichrowanego psychicznie z nieudanym zyciem wynalazku???? Panowie- obudzić sie natychmiast ze złego snu... Naprawde chyba nikt z was nie zna prostytutek. Ja - koncze w tej chwili podyplomowe, drogi zawodowy kurs, kupuje drogie ksiązki, publikacje - jasne, pracując na kasie w supermarkecie zarobilabym jedynie na mieszkanie i jedzenie i nie miłabym mozliwości zapłacenia 6tys. za kurs, - nie chodziłabym do solarium i nie mialabym co 2 tyg nowych tipsow, ale za to zapłaciłam dupą i mam ta swiadomosci , a siedzenie w kątku i płakanie ze jest sie nieszczesliwym bo dupą sie zarabia nie zmyje brudu i nie zczyści sumienia.. Wiec albo sie to robi i akceptuje taki sposob zarabiania albo nie i nie ma co udawac.. Załosne jest to ,ze aby w Polsce ziściły sie marzenia należy zarabiać na nie dupą. Ta polska rzeczywistośc jest chora, bo gdybym miała mozliwośc zarobku rzedu tego co teraz - uwierzcie nigdy nie zabiałabym w ten sposob. Poswiecam sie dla swojej przyszłosci, zeby pozniej byc szefem dobrze prosperującej firmy. Panie pushinger.(czy jakoś tak) zamiast snuc MUNDRE elaboraty na temat prostytucji najpierw naucz sie pisac.. he..he.. te twoje.. "śmiejom", "udawajom" kurcze..znajdz mi takie słowa w słowniku- a dam Ci Nobla. Reasumując- idzcie Panowie po wiedzę do zrodła- i nie dorabiajcie ideologii tam gdzie jej nie ma.

Gość Purpurowa Łza
taki sobie facet powiedz mi prosze jak nazwiesz kolesia ktory zalicza panienki na prawo i lewo? Nie HEDONISTA? Tak łatwo jest osądzać dziewczyny? dla mnie koleś ktory bajeruje panny to kłamliwa szuja szukająca panny na raz, a mami ją obietnicami, czułymi słowkami , kiedys mi taki jeden powiedział ze to na mnie czekał całe życie- ja pierdziele..i tyle go widziałam. Samej mi zdarzyło sie to kilka razy- kila razy uwierzyłam facetowi, a teraz...stwierdziłam ze jak i tak mam spac za free z facetem to chociaż niech coś mam z tego. Rzygac mi sie chce na faceta ktory po pierwszm spotkaniu "się zakochuje"..- każdy facet to samiec, to zwierze- ktore poluje i zrobi wszystko i powie wszystko by upolować. Tylko nie mysli , ze ta dziewczyna juz upolowana ma serduszko.. ona mysli, przeżywa..płacze .. Ale jak sie juz wypłacze to mysli tak jak ja teraz. teraz nie pojde do łozka z obcym kolesiem jak mi nie zapłaci za to. Moze i mam zwichrowaną psychikę, ale te zwichrowania - zawdzieczam wam -facetom- pieprzonym egoistom.

Gość PUNISHER
Gdzie te bajki czytalas ?

Purpurowa, po co sie odzywasz? Niech ci ludzie zyja w swoim malym swiecie. Znaja tylko to, co sami widzieli lub slyszeli, cos innego jest dla nich nie do zrozumienia. Nie wysilaj sie zatem.