Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja goo goo

Taki problem że albo sie śmiac albo płakac....

Polecane posty

Gość kaja goo goo

Co byście zrobiły na moim miejscu..? chcialabym sie spotkac z chlopakiem, ale wczoraj wypadła mi plomba z jedynki, taka ładna, biała... Teraz nie wyglada to ciekawie, wizytę mam dopiero za tydzień, czy myslicie że powinnam na razie odłożyć randke..? Chyba źle bym się czuła... Nie mogłabym sie nawet swobodnie usmiechnąc... Czy może wg was to nie ma znaczenia...?

odwołaj, powiedz ze nie mozesz w tym tygodniu, ale ze w nastepnym bardzo chętnie. wiesz tu już chodzi o to, że bys sie źle czula i bys caly czas o tym myślała....nie bawialbys sie dobrze.

Gość kaja goo goo
tak, widać ubytek, bo jedynka była zaplombowana tak po wierzchu, znaczy nie wgląb ale tak bardziej na powierzchni, taka duza, płaska plomba.. No, widac że cos jest nie tak, ząb jest taki wyżarty, no i ma taki inny kolor w tym miejscu, wiadomo...

to najlepiej ja Ty podejmiesz decyzję czy iść czy nie...zależy jak się z tym czujesz...tu opinii może być wiele

Gość kaja goo goo
ja chyba myślę że nie powinnam isc ale tak mi żal tego spotkania.... Wyjdzie na to że sobie zrobie plombę, a on sie już w najblizszym czasi ezemną nie spotka. Albo cos... No i bede się musiała czyms wykręcić, bo przecież prawdy nie powiem...

Gość szpas
o jaaa powiedz ze ci plomba wypadla i tyle. nie iwem o co szum :D

Gość kaja goo goo
nie, drugie

jasli mozesz zrobic to teraz to nie odkładaj tego na potem !!!!! idz na randke z tym zębem i obróć to w zart pochwal mu sie tym zembem hehe

Gość kaja goo goo
kurde, mogę go obrzydzić.... :(

to chyba powinnaś pójść...gorzej by było jak byś wogóle nie miała zęba...bo wiesz on może sobie pomyśleć że się wykręcasz bo ci się nie spodobał na pierwszej randce

Gość kaja goo goo
no, własnie... Ale z kolei wstyd mi, wiem, ze bede sie bardzo niepewnie czuła, taka mało atrakcyjna.... :(

jeśli ci na nim zależy to wydaje mi się że powinnaś pójść...najwyżej będziesz uważać żeby się mocno nie śmiać...a na trzeciej randce to sobie odbijesz bo już bedziedz miała plombe :)

Gość a jaki problem..
teraz znalezc dentyste z dnia na dzien??? chyba, ze nie chcesz isc prywatnie albo w miejscowosci, w ktorej mieszkasz nie ma wielu dentystow..

Gość pariska3
jezeli cos miedzy wami zaiskrzy to dasz rade nawet bez plomby!!!!!!TRZYMAM KCIUKI ZA UDANA RANDKE

Gość kaja goo goo
własnie prywatnie sie umówiłam ale zalezy mi aby isc własnie do tej kobiety, bo ona tak mi to ładnie zrobiła.. A fuszery nie chce miec odwalonej, zwałaszcza gdy chodzi o jedynke, wiadomo...

Gość a jaki problem..
ja bym przelozyla randke...bedziesz czula sie skrepowana a to moze wszystko zepsuc..powiedz, ze zlapalas grype..teraz duzo ludzi choruje:) sama bylam chora tydzien temu

Gość kaja goo goo
cóż, smutno mi.... dziekuje wszystkim za wyrazenie zdania i za wsparcie.

Gość cccxxx
odłoz spotkanie, byc moze to zauwazy i troche glupio bedzie...

Gość kaja goo goo
taaaak, raczej zauważy.... :(

Gość kaja goo goo
chyba się jednak nie odważę..... wstyd mi jakoś... Chyba bym sie poryczała.

rozumiem cię...tymbardziej ze to początek znajomości to chce sie wyjść jak najlapiej w oczach tej drugiej osoby...

Gość kaja goo goo
no własnie, yhy, własnie... pieprzone zycie... A taki fajny chlopak...! Chociaż zeby było smieszniej zebów tez nie ma jak gwiazda filmowa, h a hahaa, ale mi to akurat za bardzo nie przeszkadza... :)

Umów sie, a na przywitanie powiedz - hej, wiesz co wypadla mi plomba i szeroko sie usmiechnij - powinniscie sie oboje zwyczajnie z tego smiac. No chyba ze Wy z tych zmanierowanych......

Gość kaja goo goo
cóż, zawsze mogę liczyć na to ze oslepi go mój wdzięk i kompletnie niczego nie zauwazy... Na tej samej zasadzie że faceci nie widzą u ukochanych cellulitu i obwisłych piersi... :) a kótre my doskonale widzimy... Ale nie moge stwierdzić na 100 procent ze jest do tego stopnia mna oczarownay.... :(

Gość cccxxx
moj byly tez mial koszmarne zeby ale jakos sie nie wstydzil usmiechac ani nic, nie rozumiem takich ludzi :o

Dziewczyny nie miauczcie - przeciez nie reka Ci odpadla tylko zwykla plomba - to nie trąd - obróć to w żart i bedzie dobrze :) A jak sie wystraszy to znaczy ze to jakis sedes a nie porzadny facet. Tak czy siak moze byc ino dobrze :)