Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca kobieta

Głupoty jakie kobiety robią w łóżku, myśląc ze to na nas działa

Polecane posty

Gość hech
oczywiscie ze istnieja ale dla wiekszosci nie dla wszystkich ale wchodzac tutaj uwazalem to miejsce za miejsce dla wiekszosci a nie dla wyjatkow .

nowy i dlatego stala sie Twoja ex?Bo wpakowala Ci dupsko na twarz w nieodpowiednim momencie? Oczywiscie chyba dostrzegasz moj zart?

daj spokój, hech :) Każdy jest wyjątkiem. Powiedz, tak całkiem szczerze, nie zdarzyło się, że coś co zazwyczaj uwielbiasz nagle zaczyna cię w łózku irytować? Tak bez widocznego powodu? Ja bardzo lubię pewne pieszczoty czy techniki, a tu nagle okazuje się, że akurat tego dnia, tygodnia itd NIC nie czuję. Chcę czegoś innego. Czyli nie dość, że każdy człowiek lubi inne bodźce, to jeszcze na dodatek ciągle się zmienia i zmieniają się jego potrzeby.

Gość fg
kobiety nie potrafia ssac jader

Gość fg
zamiast ssać je to tylko liza jezykiem

stylance... dobrze że dodałaś to ostatnie zdanie. Bo tak sobie rzuciłem okiem na topik i to zdanie..... jak by mi ktoś w mordę strzelił. Nic złego nie dam powiedzieć o niej ( piszę z małej bo ex ) . Podałem to tylko jako przykład że zdarzają się takie dziewczyny, które niejako \"podkładają\" się pod facetów a potem jest płacz.... ja dla niego wszystko a on taki i owaki.

Gość kociokwik
super :D Każdy facet opowiada o własnych preferencjach i na podstawie własnych doświadczeń, a podaje je jako normę w imieniu wszystkim mężczyzn na świecie. Po co wam ten topik, dziewczyny? nie lepiej spytać własnego faceta co lubi i czego nie lubi?

Co by tu się nie działo z miła chęcią poczytam. Na razie idę zrobić OZP z kumplem, tylko że bronka... "ŁOSIE" (sorry Zocha ale bardzo mi się to podoba)

Gość hech
lo jessu jak dobrze ze nie jestem baba techniki nastroje duperele rucham krutko jest mi krotko doobrze rucham dlugo jest mi dluzej dobrze i wsio nic wiecej

Nowy luzik. Z ta (EX) i wpychaniem dupska to oczywiscie zart w czystej postaci takze nie podnos sobie cisnienia moim zdaniem napisanym od tak,a moze nawet bardziej ku rozluznieniu atmosfery;) 🖐️

niby tak, ale czterokrotnego orgazmu przy jednym stosunku nie dostaniesz :P Coś za coś!

Gość hech
robie wszystko na wyczucie , obserwuje laske kiedy jej dobrze i juz zadna filozofia i sztuka , to tylko coniektorzy staraja sie z tego niewiadomo co za dziedzine zrobic . ludzie toz to tylko dupczenie i nic wiecej sa rzeczy wazniejsze i znacznie powazniejsze :o

Gość facet lat 31
Wpisuje się jak chciałyście. Kobiety mysla ze jak wezma penisa do ust i poruszaja glową w dol i w góre to jest extra. Błąd. Najprzyjemniej jest wtedy gdy porządnie SSACIE penisa.Na serio.Wtedy jest MAX !!! :):) O Tym ze ssanie do końca (czyt. połykanie spermy) tez jest zajebiste , chyba nie musze dodawac 🖐️🖐️

Gość gdyby to było takie proste
nie powstawałyby takie topiki. "Błędy kobiet w łóżku", "Błędy mężczyzn w łóżku". Widocznie ludzie nie są jednak aż tak dobrymi obserwatorami, albo niektórzy wysyłają nie dość przejrzyste sygnały, a potem się skarżą na forum, zamiast pogadać z kobietą czy swoim facetem

Gość bli ble blu
Jestem zdania, ze kazdy facet lubi inne rzeczy, kazdego moze podniecac cos innego. Jesli facet nie pokaze swojej partnerce co sie jemu podoba, to moze zapomniec o udanym stosunku i bedzie mial wiele takich "glupot".. Uwazam, ze to wina faceta :P Jesli ja robie dobrze mojemu Kochanie, to patrze na niego i uwazam na jego odczucia w kazdym momencie... Wiem kiedy go zaboli, wiem kiedy jest mu ekstra dobrze. Uwielbiam go. Pasujemy do siebie pod tym wzgledem.. Wiemy czego potrzebujemy, ale rowniez uczymy sie nowych rzeczy.. to tez jest wazne. Eksperymenty :)

Gość hech
fasceci sa pod presja plotek i oczekiwan malodoswidczonych gowniar ktore sie z czerwonymi uzami nasluchaly bajek od starszych kolezanek najlepsze to troche moze starsze doswiadczone laski ktore wiedza co kiedy i jak robic a jak czasem cos nie tak dziala to nie robia obrazonych min ani wymowek .

Gość hech
fasceci sa pod presja plotek i oczekiwan malodoswidczonych gowniar ktore sie z czerwonymi uzami nasluchaly bajek od starszych kolezanek najlepsze to troche moze starsze doswiadczone laski ktore wiedza co kiedy i jak robic a jak czasem cos nie tak dziala to nie robia obrazonych min ani wymowek .

Gość hech

Gość hech

u kobiet nie lubie: -biernosci -gdy udaje orgazm (krzywdzicie same siebie i zwiazek,jakby laska mi mowila ze udawala, zamiast powiedziec co i jak lubi, to bym z nia zerwal w mgnieniu oka) -wsadzania palca w tylek -gdy pedzi do mojego orgazmu jakby chciala seks oralny miec juz \"za soba\". ja nie chce konczyc po chwili, lubie jak przedluza ten moment i dopiero pozniej szczytuje, nie od razu -nie lubie jak koncentruje sie wylacznie na moim penisie, moze faceci nie maja tyle stref erogennych co kobiety, ale dotyk i pocalunek w praktycznie kazda czesc ciala sprawia nam przyjemnosc -nienawidze gdy lezy na mnie (ja jestem na plecach, ona na moim brzuchu), moj penis jest w erekcji, a ona caluje mnie w usta po czym szybkim ruchem calym cialem zsuwa sie nizej, nie patrzy ze moj penis stoi i ze zaczepia sie o jej skore sprawiajac mi bol (jestem obrzezany) -gdy probuje zmienic pozycje, a ona przekreca sie z np. z lezenia na plecach do klekania abym mogl ja wziasc od tyle, tyle ze robi to tak dlugo, ze najzwyczajniej w swicie moje podniecenie (i krew z ptaka). troche szybciej i z wieksza gracja zmieniajce te pozycje ! -gdy ma nieogolona cipke, okropnosc (sam jestem przystrzyzony) -ale najbardziej to nie lubie jak brzydzi sie wszystkiego, potu, spermy, minetki, robienia loda, polykania, bzykania w niektorych pozycjach itd. taka jest natura, ja nie brzydze sie tego jak kobieta ma okres, pelno sluzu - cala ja wycaluje i jeszcze sie oblize :) a niektore z was tak brzydza sie facetow,ze nie wiem po co wogole z nimi sa. na szczescie malo kobiet ma ten problem -nie lubie tez jak laska jest skryta i nie mowi o swoich potrzebach w lozku. przeciez mi (i wiekszosci faceta) zalezy aby bylo wam przyjemnie ! ale mowcie co lubicie, nie potrafimy sie domyslac, musicie nam pokazac, powiedziec itd. szczerosc i rozmowa no ale nie oczekujcie kobiety i faceci ze ktos z kim pojdziecie na 1szej randce do lozka bedzie zajebity, seks astronomiczny itd. do dojrzalego seksu potrzeba prawdziwego poznania swojej kobiety, owszem - sa uniwersalne rzeczy co dzialaja na kazdego, ale taka satysfakcja nie moze sie rozwnac z seksem zgranej pary znajacej sie od dawna (i kochajacej nawzajem), doskonale wspolgrajacej w lozku, to dopiero nazywa sie seks, a nie ruchanie w bramie na dyskotece.

Gość hech

Gość dfghsf
Zazwyczaj jest zajebiscie ale czasami mysli, ze jak wsadzi sobie glowke penisa do ust i bedzie jedynie poruszala reka to jest mi tak samo dobrze. Jak jej sie nie chce to niech tego nie robi, bo i mi to przyjemnosci wcale nie sprawia. Popieram gryzienie sutkow. Nie zapominajcie sie i nie uzywajcie takiej samej sily do pieszczenia jader i penisa... Malinki wcale nie sa podniecajace. Jak mi cos wiecej do glowy przyjdzie to napisze. Narazie tyle.

Gość owszem dla niektorych
facetow malinki sa podniecajace moj uwielbia jak mu robie, tylko musze sie troche hamowac bo pozniej to kiepsko wyglada...

Gość karooolinkaaa
czyli jak zrobic loda??? W górę - w dół jest żle?? Szczerze panowie

Gość facet zdecydowanie hetero
a ja dla odmiany lubię pieszczoty tyłka paluszkiem i nie mogę się doprosić laski żeby to robiła. Nie ma uniwesalnych zasad i recepty, tak jak wspomniano wcześniej każdemu podobają się różne rzeczy, a dotego nastrój się zmienia i czasem można mieć chęć na coś innego, a czasem nie mieć. Rozmowa bez skrępowania, opowiadanie o tym o czym się myśli(fantazjuje) i wyciąganie takich informacji z drugiej strony- oto recepta na nie popełnianie błędów

Gość doświadczony kochaś
1. ja nie cieprię jak dotyka moich brodawek 2. najbardziej mnie wkurza kiedy próbuje dotykać mojego odbytu. Jakaś skretyniała koleżanka jej to powiedziała i on ostatnio usilnie próbuje mnie w ten sposób pobudzić. Oczywiście efekt jest odwrotny. 3. nie lubię też jak mi dotyka palcami ujścia cewki moczowej 4. Moja kobieta jest szeroka w pochwie i ciągle się domaga abym jej wkładał tam rękę. Lubię ją zaspokajać ale domaga się tego zbyt częśto i zaczynam myśleć że mam dla niej za małego

Gość podobny do innych
palec w tyłku jest deprymujący i seksu mi się od razu odechciewa nie lubię też opcji penis i wibraor do jednej dziurki, ją to kręci ale mi sie nie podoba poza tym mam później obolałego. drażnienie brodawek i cmokanie do ucha zupełnie mnie nie kręci

Gość niedopieszczony27
1. Nie lubie kiedy laska zaraz po pocałunkach schodzi do mojego penisa i pomija cała resztę. Lubie całowanie po szyi, lizanie i ssanie moich sutków, gładzenie palcami po klacie i plecach. I nie przez 5 sekund tylko niech bedzie to chociaz ta 1/3 czasu, który ja poświęcam pieszcząc jej ciało 2. Jak juz zejdzie do penisa to i tak za dużej przyjemności z tego nie mam. Robi to za lekko, często czuje jedynie jakies lekkie muśnięcia języka, a to stanowczo za mało. Penis to nie łechtaczka. W końcu jej ostatnio o tym powiedziałem, zrobiła zdziwiona minę i zaciśnie czasem mocniej, ale to nadal nie to. Brakuje zaangażowania, ostrego ssania, itp 3. Nie lubiie palca w tyłku (szczerze nigdy nie wsadziła, ale myśle, że byłoby to dla mnie zbyt krepujące), lubie natomiast pieszczenie prostaty (między jajami a tyłkiem) oraz lekką zabawe jajkami. 4. Lubie jak laska raz na jakiś czas przejmie inicjatywe, tzn. zajmie się mną pierwsza (najczęściej ja pieszcze ją pierwszy, pocałunki, pieszczony, minetka, pozniej stosunek, który trwa minute bo jestem juz tak strasznie podjarany \"jej\" gra wstepna i na tym koniec). Ona lezy zadowolona na łózku a ja z poczuciem, że cos tu jest nie tak... Do roboty dziewczyny :)