Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

hejo :) no ja jak najbardziej :) dzis jak sie wazyłam to waga wskała 57,6!! wiec musze schudnac 7,6 kg do konca sierpnia :o ale dma rade! dzis jak tylko nie bedzie padac to ide na piechotke do pracy (30 minut), a na razie nie pada wiec jest ok!! I oczywiscie wieczorem zamierzam 40 minut cwiczyc (co najmniej). przez 2 dni niby mało jadłam, ale był to przede wszystkim chleb :o

....wzrost...waga....biust...talia...biodra...ramię...udo...łydka..cel.. *****neli****.....175.......60........96......68......95.........25......52.....36......57kg.. gagatka 165...57...maly..67...91...26...51...?..50

...............wzrost...waga....biust...talia...biodra...ramię...udo...łydka..cel.. *****neli****.....175.......60........96......68......95.......25......52.....36....57kg.. gagatka.......165.......57.......maly.....67......91.......26......51......?.....50kg..

Jakoś w miarę uporządkowałam naszą tabelę ;) Zobaczymy co będzie za tydzień ;) Wróciłam z miasta i już miałam ochotę rzucić sie na kopiec kreta, zostało trochę z wczoraj a doła mam strasznego :( Ale dałam radę! Uff... Zjadłam serek wiejski (150) i pół jajka na twardo (40) - 200. Taraz biorę się za sprzątanie domu, trochę się spali ;) Gagatka to Ty znowu pracujesz? :D

A ja dzis zjadłam 2 kromki z białym serem i pomidorem, troche zupy i teraz makaron z jabłkami!! Ale zaliczyłam jak na razie 40 minutowy spacerek i gre w siatke jakies 40 minut!! Neli to raczej rozrywka a nie praca, 4 razy w tygodniu po 3 godziny siedze z dzieciakami na swietlicy !!

Ale fajnie! :D Ja nie wiem jakim cudem znów ominęłam ten kopiec... Zjadłam jeszcze gruszkę, dwa jabłka i smażonego pstrąga - tak z 750? I na tym już koniec ;)

Masakra!!! Przez miesiąc nie będę mieć netu :( Od jutra :( Gagatka trzymaj się i podtrzymuj nasze forum :( Za miesiąc wracam! Mam nadzieję że 3 kg lżejsza Będę tęsknić :( 👄

hejo :D jestem :) własnie jem jajecznice, pewnie jakies 300 kcal!! :) ale trudno! Dzis zamierzam ostro cwiczyc :)

hejo :) staram sie cwiczyc codziennie chociaz po 10 minut :) wczoraj akurat było 30 :) dzis co najwyzej spacer 35 minut (do pracy), i wieczorem brzuszki!! Na wiecej nie mam czasu !! Jutro jak bedzie ładnie tez spacer!! I na pewno pocwicze z 30 minut!!

hej hej :) zaraz zaczynam ćwiczyc w planach mam co najmniej godzinke :) a pozatym to zjadłam dzis 2 kromki z sałatka i z szynka i z serem!! I 2 kawałki placka!! wazyc sie nie waze na pewno bo nic pewnie nie schudłam!!

Mam już net :D Wracam :D Jadę sobie grzecznie na 1500-1800 kcal dziennie, codziennie a6w i 2h tańca. Nie jem słodyczy i w tydzień poszedł mi w dół niecały kilogram, jakieś 0,7 kg ;) Ale nie chodzę głodna, tylko syta i uśmiechnięta :) Bo jem same zdrowe rzeczy. Gagatka co u Ciebie? Zważymy i wymierzymy się w poniedziałek? Pozdrawiam 👄

o Neli hejo :) u mnie kicha :o dziś !! Poćwiczyłam tylko 20 minutek, ale na szzcescie młoda godzina to za jakeis poł godzinki porobię jeszcze troche brzuszków!! A jutro obowiązkowo godzina ćwiczen!! Zjadąłm do tego białą bąboladę na społke z Michałem i kebaba!! Ehhh Wazyc sie moge w poniedziałek, czemu nie!! Ale nie gwarantuje spadku wagi :(

Spoko Gagatka ;) Też nie gwarantuję ;) Ale uaktualnimy tabelę:) Ja kocha słodycze i można powiedzieć, że jestem na odwyku, bo obiecałam mojemu menowi, że nie zjem nic słodkiego do jego przyjazdu (1 listopad), on też nie je. Raz się złamałam, powiedziałam mu i... tak mnie zjechał, że nie jem juz tych cholernych słodyczy do listopada :O Ale jak przyjedzie to najem się na zapas :D Zjem opiec kreta, ptasie mleczko, czekolade, snikersa, i berlisso :D I przytyję, ale w nosie ;) Na razie staram się żeby waga spadała ;) Pozdro Gagatka :D 👄

heheh Neli na odwyku :D słodyczowym :classic_cool: Mnie dzis tyłek boli bo wczoraj 70 minut jezdziłam narowerze, tzn najpierw 40 minut, a potem 30!! I byłam na specerze z 40 minutek!! :) dzis chyba wsadze tyłek w autobus bo zimno jakos i nie chce mi sie isc!!! Zaraz bede kawkę piła, na sniadanie zjadłam 1,5 parówki i 3 kromeczki!! Ide na kawkę :D

Neli a hjak tabletki?? Masz jakies skutki uboczne?? Bo ja bede musiała zaczac zazywac od przyszłego roku :o Dzis nie wiem czy cos pocwicze moze wieczorem do poduszki czyli jakies 100 brzuszków!! Miłego dnia :D

Miałam przez pierwszy miesiąc: 7 cm mi przybyło w biuście i trochę mnie bolał, tak ciężko się czułam ( przez to przybyło ok 3kg), ale w sumie tylko w biuście i nigdzie indziej. Miałam też przez cały miesiąc niewielkie plamienie. Teraz biorę już drugi opakowanie i jest w porządku, nie mam plamień, piersi nie są takie \"ociężałe\" tylko normalne , ale zmalały tylko o 2cm czyli w sumie 5 cm na plus ;) Także te tabletki sa spoko :) Polecam :D Dzisiaj mój chłopak robi mi niespodziankę i przyjeżdża!!! :D Tak się napcham słodyczami, że chyba zamiast w dół waga pójdzie w górę... ;) Pozdrawiam :D

Oj Neli chuba ja musze Ci cos powiedziec !! Czy jest sens nie jesc słodyczy przez iles tam, a potem napchac sie ile wlezie????!!! Dla mnie to troche głupie!! Jak juz to symbolicznie !!! Ja własnie wcinam kanapnki z serem białym i pomidorkiem!! Zaraz lece o szkoły :o miłego dnia!!

Gagatka no coś Ty :) Ze słodyczami to masz rację :) Tylko miałyśmy sie zważyć i wymierzyć w poniedziałek a ja się boję :O I odpuściłam sobie... Teraz znów się zdrowo odżywiam, więc może zważę się za jakiś tydzień/dwa? ;) Mam tyyyle nauki i tak długo siedzę w szkole w poniedziałki i wtorki, że w ogóle nie tańczyłam przez te dwa dni :O ak wracałam to padałam :O Dzisiaj nadrobię :) A jak u Ciebie Gagatka?? Pozdrawiam :) 👄

Uffff no to mi ulzyło :) Ja sobie właśnie wcinam sniadanko 2 kromki z szynka i ogorkiem!! Wczoraj nic nie cwiczyłam, ale w poneidziałek 40 minut na rowerze stacjonarnym!! Dzis zobaczymy!! Ja sie wazyłam dzis waga jak byk 57,6 !! I nic w dół!! Zobaczymy za tydzien!!

Co to jest Gagatka. Ja też tak ważyłam w czerwcu i mi 3 kg przybyło :O Muszę się ich pozbyć! Dziś już na bank 2h potańczę. I może też się zważę za tydzień, a jak nie będę miała odwagi to za dwa na bank :)

Neli ja juz sama nie wiem!! Te głupie kg wcale nie leca w dół!! A przeciez nie siedze i y tez cały czas na dupie, tylko sie ruszamy!! Ja dzis na pewno pojezdze z godzinke na rowerze!!