Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

:0 witam prawie światecznie :) wczoraj cwiczylam tylko 15 minut, ale za to dzis 55 :) jutro jak bedzie mi sie chcialo to wstane kolo 8 i pocwicze kolo 30 minut ale glowy nie dam :) ciekawe czy cos schudlam mam wrazenie ze nic!! Od wtorku zaczynam mniej jesc :) Byle te swieta przezyc mniej kcal :)

hejka :) jak tam po swietachja w sumie zjadlam z aduoz sernoczka gotowanego, ale nastpeny raz bede jadla go dopiero w sierpniu :) Dostalam okres i moze jednak sie zwaze, :) od dzis ograniczam chleb i ziemniaki!! Jak nie schudne tych 5 kg do sierpnia to sie wkurze, bo niestety przytlam po tabletkach.

hejka i jak ?? chyba nie zostalam sama???? Neli where are you?? Wlasnie skonczylam cwiczyc, 50 minut przewaga marszu bardzo lekko bo okres mam!! I teraz zostaje mi tylko cwiczyc dziennie maksymlanie po 20 minut bo egzamin w sobote. Jutro idziemy po obraczki :)

Melduję się!!! W czwartek mój men mi zrobił niespodziankę i przyjechał wcześniej o jeden dzień. Nawet nie zdążyłam złożyć życzeń świątecznych. Dopiero wróciłam.Tak się w te święta obżarłam, że masakra :O Od jutra do 20 kwietnia: 1800 kcal w 5 posiłkach słodycze w niedzielę a6w 1h tańca dziennie Jutro się też ważę... Papapa 👄

hmmm zdawało mi sie ze pisalam dzis cos!! A tu pusto!! Wlasnie wrocilam do domu, wybieralismy obraczki :) Nie mam sily na nic, a tu jeszcze trzeba pouczyc sie troszku, pocwiczyc 30 minut no 20 maks!! masakra!!

Jestem zdrowa :D :D :D Nie mam już tej anemii!!! Wyniki idealne :D I nigdy więcej diet1000 kalorii :O Teraz codziennie rano tańczę i ćwiczę a6w :) 1800 kalorii dziennie i zobaczymy 20 kwietnia czy waga ruszyła ;)

Neli bo Ty wygladasz starsznie chudo!!! Wcale sie nie dziwie ze mialas anemie!! A ja sie dzielnie trzymam wczoraj zjadalm malutko, glodna bylam tylko wieczorem ale jesc na noc nie zamierzam wiec przzylam bez ejdzenia :) ja niestety musze przejsc na ntaka diete bo nigdy nie schudne A na moje problemy z wzdeciami, zatwardzeniami na nzmiane kupie sobie siemię lniane :) co Ty na to?? :) Teraz lece grzecznie na egzamin , ciekawe czy zdam bo przyznam sie ze malo siedzialam w ksiazkach, jakos sie nie moglam skupic :) buzka papap

Witam ponownie dziewczynki po dużej przerwie... JAk tam po swietach?? Ja cały czas sie objaddałam i nie załuje... Z moja waga jest nadal zle. Waże 61kg.. Niewiem jak zgubiłam te 2 kg, ale ciesze sie... Zastosowałam inna diete. Rano coś jem, w szkole nic jak sie uda i okolo 16.30 znowu coś jem, obiad albo kanapke...I do rana wytrzymuje chociaz czassami jestem strasznie głodana....

Hejka :) Kurczę Agatka nie wiem jak z tym siemieniem, ale podobno pomaga :) Ja nie stosowałam. Mnie pomaga owsianka, rano duży kubek kefiru i 6 łyżek płatków owsianych i od razu mam lepsza przemianę ;) Tylko nie każdy lubi. Moja mama np nie cierpi :D A z tym jedzeniem wieczorem to ciężko się przyzwyczaić, ale jak się już przyzwyczaisz to będziesz musiała zjeść coś z rana :D Ja tak mam, zaraz jak wstaję to jem ten kefir :D Potem jeszcze 4 posiłki i nie jestem zazwyczaj głodna ;) A Ty masz Agatka jeszcze sesję zimową?? Adusia ja tak robiłam 3 lata temu (fakt, że dawno ;) ) Ale nie polecam. Rano jadłam 400 kalorii, po szkole 600 i do rana nic... Schudłam 5 kg a potem jojo było 8 :O Najgorsze co może być. Ty rozłóż sobie lepiej jedzenie na więcej posiłków i się nie głodź. Ja jem 5, 1800 kalorii i też chudnę, po malutku, ale bez jojo ;) Pozdrówka 👄

:) witam ja jzu po egzaminie pytania były barzdo ciekawe hmmm np. ile mostow jest na Wisle w swietokrzyskim!! jednym slowem paranoja - czasami sie zastanawiam czy ja studiuje politologie czy cos innego!! Zakupilam siemie lniane :) jzu wypilam :) mozena to przelknac :) to chyba cos podobnego jak otreby :) Jutro myslalam ze posiezde w domku pocwizce sobie a tu szkola mi wypadla!! Bleeee głupie studia!! Teraz posprztam, potem kawka a kolo 17/80 cwiczonka :) Papa

to ja :) dzis ciwczylam 50 minutek (wlaczylam sobie muzyke i skakałam, maszerowałam, biegałam) Wczoraj tez niby cwiczylam, ale wieczorem pojechalismy na tortille :)

zwazylam sie jednak ale przed chwila jest rowen 60!!! (wczoraj było 60,4 :) ) A wiec kolejne wazenie po 15 kwietnia :) a do tego czasu duzo cwiczenia i troche mniej jedzenia :)

Hejka :) Ja się ważę 21 kwietnia (tydzień po okresie). Jak na razie staram sie jakoś trzymać. Wczoraj miałam zajęcia do 19 i jak przyszłam to zjadłam galaretkę bo już nie mogłam :O Ale codziennie rano godzinę tańczę i robię a6w :D Rano idzie mi gdzieś o wiele lepiej niż później ( z resztą mnie wszystko lepiej idzie rano, szczególnie nauka ;D ) Teraz mam straszne stresy w tej szkole :O Od rana do nocy zajęcia i tony materiału do przygotowania z zajęcia na zajęcia. Na pierwszym roku też trak miałam i zagryzałam stresy, upasłam sie strasznie ;) Drugi rok był lajtowy i wzięłam się za siebie :D A na trzecim jakoś (odpukać) nie zagryzam stresów. Może mi przeszło... Pozdrówka :)

hejka :) ja dzis mam nawet fajny brzuszek :) oby tak dalej :) wczoraj nie obyło sie bez cwiczen w sumie odkad przyszłam z pracy do domu (po16)to do 19:30 caly zcas cos robilam, najpiewr pralam, potem myalm naczynia, 30 minut maszerowalam i biegalam, potem zamiatalam 40 minut podjazd a potem cwiczylam 20 minut brzuszki :) Dzis zamierzam tez cwiczyc, a jutro przez jakis tydzien maksymalnie po 30 minut :( buuu

Norma cwiczen wyrobiona, 40 minut marszu i biegu (ale lajtowego) podczas ogladaniafilmu potem 50 minut juz intensywniejszego marszu i biegiu i cwiczen an brzuch, specialnie wiecej pocwiczylam bo skusilam sie na chipsy keczupowe (dopadly mnie w sklepie jak kupowalam chleb) :) to na arzie tyle :) milego wieczorku Neli i wiesz co chyba tez zawze sie wtedy co Ty :)

Ja mam tak ze słodyczami :O Czekolada to coś czego sobie nie potrafię odmówić :O Dzisiaj zjadłam 350 kalorii więcej i muszę godzinę dodatkowo tańczyć

hejka :) dzis postanowilam odstawic tabletki, przerazilam sie jak zobaczylam moje nogi!! Grube i cale w cellulicie!! A feeee Neli a Tobie Lekarka robila badania ajkies przed zazywaniem?? Bo mi zrobila tylko wywiad no i mialam prolaktyne badana i USC dopochwowe i tyle!!

Ja miałam tyle co Ty. Teraz idę na badania (za 2 tyg) bo biorę już pół roku i lekarz mi recept nie wypisze. Ale od nich nie utyłam, moze w 1 miesiącu biust mi się powiększył, ale potem było już ok ;)

A jednak muszę iść na badania teraz :O Bo nie wiem czy brać słabsze czy mocniejsze :O Obejrzałam \"Samotność w sieci ostatnio\". Jejku jak ja bym chciała wyglądać jak Cielecka. Ale u mnie to niemożliwe. Biust mam nieproporcjonalny do figury :O Dół u mnie to 36 i ostatnio jest za duży Ale góra... Miseczka 70/75 D... Ech :(

hejka :) a ja wczoraj dostalam okres - moglam pomyslec troche jak odstawialam te tabletki oi poczekac choc jeszcze z tydzien, anie po 5 tabletkach!! No ale trudno!! Wczoraj bylam na Nie kłam kochanie - rewelacji nie było, ale tez kichy!! Jednym słowem spoko!! Zaraz bede cwiczyc 30 minut, potem sniadanko, potem bede sie zbierac bo do szkoly (co prawda zajecia sie zaczynaja o 9, ale ja sie spoznie bede na 12 :) ) -- tzn jezeli bede miala jeszcze po co :) NO to zmykam cwiczyc :) buziale

hejo :) ja czekam wlasnie na robote :) dzies mam nadzieje pocwiczyc godzinke :) od jutra zaczynamy uczyc sie tanczyc :) no ciekawe :P Juz mam dosc tego okresu!! Jak mi sie bedzie spoznial to nie ebde plakac!!

hejka :) Mi sie juz na szczescie konczy powoli :) jutro powinno byc po wszystkim :) Wczoraj udało mi sie cwiczyc 65 minut :) pot sie juz dawno ze mnie tak nie lał :P fajnie było :)

Okres mam, stresy w szkole i najadłam się dzisiaj tak, że aż mnie brzuch boli (400 kcal więcej) :O Do wakacji jeszcze 2,5 miesiąca... Chciałabym schudnąć 3 kg. Tzn chciałabym w wakacje ważyć 55 kg. I działam Agatka!!! Od jutra!!! Biorę się za naukę i odchudzanie. Muszę dać radę! Kurcze chciałabym wyglądać jak Cielecka, tzn mieć jej figurę ;) Nie wiem ile ona ma wzrostu, ale myślę, że tak do mojego to waży z 50 kg, więc daleko mi :O Na razie cel: 55! Jak bym tak stosowała się tej diety 1800 kcal i tańca i a6w to spokojnie, tylko, że czasami mam dość i zjem więcej :( Ale od jutra walczę! ;) Buziaki :)