Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Neli to trzeba to jakos uczcic :) heeh Dzis tylko 45 minut :) niby robilam takie zwykle przysiady, sklony, brzuszki a spocilam sie jak swinia :) i zmeczylam jak dwie :) a teraz ide spac :) jeszcze tylko jutro i w weekend moge pospac do 7 :) jeeeeee :D

No to niby zaczynam. Ale jak sie pokłócę z moim chłopakiem to jakoś mi się tak wszystkiego odechciewa :O Ale walczę. Biorę się za tańczenie :O

Neli o co sie kłócisz ze swoim?? Ja juz w praxcy!! Czuje taki dyskomfort ze szok!! Nie umyłam sobie zebow bo moja siostra zer swoim mezem wzieli paste do zebow!! Ale skoro tak chca zyc to ok!! Albo ja sie wyprowdadze albo oni!! Ale wole ja :)

A o głupoty poszło :O Ale już załagodzone :) Całe szczęście bo w pn mam kolosa masakrycznego i nie wiem jak bym się na to nauczyła, z reszta i tak nie wiem jak sie na to nauczę ;) Wczoraj jego mama wpadła na kawkę i ciacho i tez musiałam zjeść tiramisu... Ale nie jadłam za to obiadu więc wyszło za dzień1800, zaraz sie biorę za tańce i a6w :) Jeszcze tydz i 2 dni i się ważymy...

to juz pojutrze???? yyyyy nie wiem czy ja sie zwaze!! Chyba nic nie schudłam :( tzn nie czuje zebym schudla!! Chyba musi minac troche czasu zeby po tych tabletakch zrzucic te kilosy :(od maja chyba przestane jadac chleb!! a przynajmniej biały!! Choc teraz i tak rzadko jadam jak juz to ziarnisty albo bulki z ziarnem albo grahamki :) Dzis jak wroce ze szkoly to zamierzam cwiczyc :) co najmniej 45 minut :) bedzie dobrze :) Wlasnie jem ciemna buleczke z szynka i pomidorkiem :) pychhha :) Milego dnia :)

hejo :) a no faktycznie nie doczytałam ze za tydzien i 2 dni :) w sumie przytlam tak 3-4 kg (przez 2 miesiace i 5 dni zazywania) strasznie mi nogu przytyly, brzuch boczki!! No i ten cellulit :( Wrocilam nie dawno ze szkołki teraz pije kawke potem sprzatam i cwicze :) oj tak godzine musze co najmniej :) jutro tez :) dzis w szkole sie dowiedzialam ze za tydzien mam napisac jedna prace i nauczyc sie na egzamin z markietingu :(:o A Ty z czego masz kolosa??

Oj Agatka... Z gramatyki historycznej... Deklinacja męska, żeńska i nijaka w epoce prasłowiańskiej, staropolskiej i dziś :O Nie komentuję nawet :( A z tymi tabletkami to też jestem ciekawa. Bo zmieniłam na inne - mocniejsze. Ciekawe jak z wagą... Pozdrówka :)

witam z rana :) jak na razie płatki SANTE orzeczowe z mlekeim i z łyżka siemienia lnianego :) potem zjem jeszcze bułke grahamke (mała) i jabłko a na obiad talerz zupy pieczarkowej i tyle :) oczywiscie cwiczyc bede godzinke :) zestaw ten sam tylko dołoze 20 minut na brzuch cos (jak dam rade) Powodzenia na kolosie:)

Heh dzięx Agatka ale kolosa nie było :D Nie przyszła babka, chyba pierwszy raz w życiu do szkoły, bo zawsze jest i gnębi :O Ja już nie mam siły :O Coś mi się wydaje, że przytyłam. Nie mogę życ w takiej niepewności... Jutro z rana się ważę! Ale Ty mało jesz Agatka

Zważyłam się :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :D Jest 56,5!!! :D Tzn najpierw waga wskazała 56,3 potem 56,4 potem 56,7 potem 56,3 i 56,3, tyle razy na wagę wchodziłam bo nie mogłam uwierzyć! :D I średnia moim zdaniem to 56,5 :D No nareszcie jakaś dobra wiadomość :D Chyba jeszcze nigdy tyle nie ważyłam przy tym wzroście. Jeszcze tylko 1,5 i kończę ;)

Neli widzisz jaka Ty musiz byc chuda!!Przy takim wzroscie!! KObieto z czego Ty sie odchudzasz ??? Ja sie zwaze moze w niedziele, a moze nie :) Wczoraj cwiczyłam 70 minut :) dzis bede plewic truskawki wiec nie wiem czy cos uda mi sie pocwiczyc :(

Ja tylko dążę do 55 kg i koniec ;) Ale to jest Agatka dobry sposób na odchudzanie. Fakt, że dużo czasu zajmuje, chudnie się tak średnio 0,5 kg na miesiąc, ale nie chodzi się wygłodzonym i nie ma po tym jojo. Także polecam bo kiedyś się tam dojdzie do wymarzonej wagi i wtedy nie rzuci się na jedzenie ;)

Oj okropny :O Ja się od dzisiaj biorę za siebie i wyruszam w drogę po 55 kg ;) Teraz planuję się zważyć 19 maja po następnym okresie, mogłoby być tak z 0,5 kg mniej...

nie wiem co ja robie zle, przeciez nie jaem duzo, cwicze a waga nie spada!! Ale od dzis nie jem ziemniakow i chleba bialego, duzo cwicze Mialam dzis ale tyle sie porobilo ze nie ejstem w stanie ...

wazylam sie dzis rowne 58 i tego bede sie trzymac ;) Jutro mam egzamin, oddac prace i pogrzeb chrzestenego :( same przykre rzeczy, dobrze ze prace napisalam choc jedno mam załatwione, bo na egzamin ide zielona tzn dzis sie jeszzce poucze z 2 godziny i tyle. Zaczełam mniej jesc! I tyle cwiczec :) tzn chwilowo mniej cwiczyc. Lece do szkoły papa

Pukpuk :) Co tam u Ciebie Agatka? Mnie sie ostatnio strasznie chce jeść, zjadam więcej i tańczę za karę, ale nogi mnie bolą :O Wczoraj to juz nawet myślałam, żeby zostać przy tej wadze, bo i tak to duży sukces, ale chyba jeszcze trochę powalczę ;) A może coś się uda ;)

kto tam ? :) ja jak zwykle siedze w pracy juz :) a ja troche wiecej jadlam przez te dni,a le jzu sie popawiam :) przede wszystkim spodnie na mnie sa w sam raz! Wczoraj cwiczylam 45 minut marszu i 30 minut brzuszków (tzn nie tylko brzuszki) ale na brzuch :) Dzis moze z pol godzinki pocwicze jak dobrze pojdzie :) Ogolnie to nic mi sie nie chce :( czekam z utesknieniem na sobote :) A i do 17 maja musze schudnac 3 kg!! I juz!!

Bo 17 maja wesele :) dzis poki co cwiczylam 40 minut :) wlasnie jem :) potemkawka i prasowanie (dodatkowo spalanie kcal) potem bede juz tylko spalac; pranie reczne, odkyrzanie :) :) Milego dnia :) piekny dzien mamy dzis :D

Oj piękny :D Wzajemnie :) Ja wczoraj przegięłam z jedzeniem :O ale dzisiaj postaram sie pilnować ;)Ważę się za 3 tyg, ale w między czasie weekend majowy... Tu to sie raczej na pewno nie schudnie ;)

Gość agatak_wariatka
a ja sie dzis wazylam waga 58 nic nie ubyło a szkoda pedze sprztac pokoj i lazienke :) trzymaja sie :)

Gość Ida Corr
moge sie do was przyłączyć??