Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Ida Corr pewnie zapraszamy :) Ja zjadlam juz dzis sniadanko :) teraz poprawie prace ktora musze dzis wyslac na zaliczenie i ide do wanny :) O 12 ide do majkela :) Pogoda cudna dalej :)

Witam serdecznie 👄 Wczoraj chyba pierwszy raz w życiu byłam z siebie bardzo dumna :) Spojrzałam na swoje zdjęcie z półmetku, ważyłam tam 9 kg więcej i aktualne :) Normalnie inna osoba :) Ostatnio miałam jakiegoś doła, bo ciągle dążę do perfekcji i w wyglądzie i w nauce i włosy chcę mieć długie, tv nie chce oglądać i mam już tego dość! Normalnie jestem wykończona :O Jak tak sobie na siebie popatrzałam to doszłam do wniosku, że mogę wszystko i dam radę, ale czas sie w końcu docenić, \"pogłaskać po główce\" ;) i dać sobie w nagrodę za to do czego już doszłam odpoczynek :) Bo inaczej wpadnę w depresję i się wykończę, a jestem już na skraju :O Więc zawieszam odchudzanie na 5 miesięcy. Przez ten czas będę się co miesiąc ważyć (tydzień po okresie ;) ) i dbać o to żeby tylko nie przytyć. Więc codziennie będę zajadać 1800 kalorii, ale jak będę głodna to zjem sobie jeszcze dodatkowe 300, bo tyle mój organizm potrzebuje ;) Tańczyć codziennie rano godzinkę albo jeździć na rowerze będę, ale to dlatego, że lubię, ale więcej nie zamierzam ;) I będę sobie jadła słodycze jak będzie mi się chciało (oczywiście w ramach tych kalorii). Topiku nie opuszczam :) Będę meldowała, czy moja waga stoi w miejscu ;) A od października wezmę się za siebie od nowa. Chciałabym wyjść z nałogu słodyczowego i zrzucić jeszcze 2/3 kg ;) Zważyłam się tydzień temu u mojego mena i było 55,8, u mnie 56,3, więc zakładam, że jest 56 a dokładnie dowiemy się 19 maja :) Pozdrawiam :)

Neli gratuluje :) madrych decyzji oczywiscie :) no i wage tez super :)_ ja sie dzis wazylam jest 58,6 ale naprawde musze schudnac choc te 2 kg do tego 17!! nie wiem jak!! zn nie chce sie glodzic bo to nie ma sensu, poprzestane na nie jedzeniu chleba, ziemniakow, mniej bede jesc, duzo nabialu i musi sie udac! Oczywiscie codziennie gimnastyko co najmniej 30 minut. A ja wlasnie po tej zimie tak przytylam, zawsze wazylam 56! No ale najpierw jedne tabletki na spadek prolaktyny daly mi z 2 kg wiecejm potem anty kolejne 3 i okropny cellulit. Dlatego pwoiedzialam dosc1 Zreszta moj metabolizm przestal dzialac, caly czas miala zatwardzenia, teraz juz wszystko powoli wraca do nowrmy :)

Neli fajnie ze mnie nie opuszczasz bo bym musiala sama do siebie pisac i topik by upadł :( Ja jzu w prcy na koncie platki z mlekiem, pote mam bułke grahamke :) Miłego dnia :)

hej hej :) jakie plany ja majowy weekend?? Bo aj siedze w domu :( zreszta jutrop ide do pracy! Pozdrawiam, napisze cos wiecej jutro :D

troche trwało jak sie zabrałam za pisanie :) u mnie brzydka pogoda pada, pada i pada!!! Bleeeeeeeeeee Waga nic nie zmalała,a le moze dlatego ze jem lody, pizze i grille no ale w umiarkownych stopniu :) Wczoraj grzecznie cwiczylam ale tylko 30 minut! Dzis tez bym tyle chciala! Juz nie oszukuje sie ze schudne przez te 2 tygodnie 2 kg, jak choc jeden zleci to bedzie git!! Ale nie oszukujmy sie brak mi silnej woli!1 Chyba musze wejsc w sukienke slubna, moze wtedy mnie zmobilizuje!! Ide napic sie herbatki i zbieram sie do kosciola papa

ćwiczyłam 42 minuty dokładnie :) a teraz ide juz spac przez caly dzien bawilam dziecko i oczka mi sie zamykaja :) jutro poniedzialek bleee

Taaa... Ja cały majowy weekend byłam z chłopakiem i teraz musiałam wstać o 3 żeby się nauczyć na dziś 😭 Też trochę pofolgowałam z jedzeniem ;)Bardzo chciałabym wyjść z nałogu słodyczowego ;) Mam pewien plan >:D Najpierw 2 kostki czekolady dziennie i ciasto co 2 tyg, za miesiąc jedna i ciasto co 2 tyg a potem wcale czeko i ciasto czy tam lody czy czekolada co 2 tyg... Bardzo ambitne :D Ale czy mi sie uda :O Pozdrawiam

musisz napisac [ usta ] bez spacji z małej o tak 👄 :) o 3 ja probowałam zasnac :) a Ty wstawałąs hehe :) dzis co najmniej godzina (tzn co najmniej 40 minut bo godzina byłaby moim marzeniem) cwizcen!!

Oj Agatka mówię Ci szok, tyle dzisiaj zjadłam :D A, że przytyć nie chcę to poszłam na rower 1h 10 min :D Normalnie rewelacja :D Jeszcze rano codziennie tańczę 1h, także może nie przytyję w tym miesiącu... Się okaże ;) Ważę się 19 maja za 2 tyg :) Jak tam przygotowania do ślubu??

Neli Ty chyba popadasz juz w paranoje, od jednego dnia wyzery nie przytyjesz raczej!! Ja wczoraj zjadlam: 2 kromki z serem zółtym 300 jogurt wisniowy 330 ml 350 kisiel słodka chwila 150 bigos 300 kcal i jedna kromka do tego 100 kacl jakies 1200 +/- pocwiczyłam z godzinke i tyle :) dzis juz na liczniku platki santle z mlekiem jakeis 300 kcal mam jeszcze 2 jogurty naturalne i n aobiad bede jadla hamburgery domowej roboty :)

witam sie z rana :) dostałam okres :) to by tumaczyło moj nadety lekko brzuch :) wczoraj tylko 11 minuit brzuszków, bo nie mailam czasu ( bylismy u ksiedza, potem bylam w drogerii), potem lezalam na łózku i nic mi sie ni chciało :)

Oj też bym chciała już dostać okres :/ Teraz się przerzuciłam na rower i codziennie rano godzinkę jeżdżę, ale dużo jem :O Pozdro ;)

Agatka masz racę z tą paranoją :O Ostatnio jestem głodna jak wilk, jem duuużo a potem mam wyrzuty sumienia i jeżdżę na tym cholernym rowerze :O Boję się co będzie jak sie za tydzień zważę, jeszcze sesja się zbliża a ja takie nerwy mam :( Ten okres też mi się spóźnia i się denerwuję. Postanowiłam, że zacznę jeść więcej o 300 kalorii i jeździć mniej na rowerze - 30 min. I tak powinnam jeść 2100 kalorii dziennie, więc nie powinnam przytyć a jak będę jeździła 30 min dziennie to spalę dodatkowo 300 kalorii i nie będę taka znerwicowana i wykończona. Bo przy takim trybie jak w tej chwili to: przytyję i nic sie nie nauczę bo mam ciągle nerwy :( Ech, co zrobić. Zważę się tydzień po następnym okresie i zobaczymy co to nowe odżywianie dało. Mam tylko nadzieję, że będzie ten następny okres... Bo jak nie to po mnie...:O

hejka :) Neli mój M. jzu chciał test kupowac i anwet byłam w aptece i stałam w kolejce, ale była za długa wiec sie wycofałam bo nie mialam czasu i dobrze bo na drugi dzien dostałam :) i tym sposobem zaoszczedziłam :P Wczoraj cwiczyłam se 40 minut ale malutko zjadłam bo: płatki Sante z mlekeim jakies 300 kcal jogurt naturalny 220 spagetti zalewane goracy kubek 280 2 kawy 200 kcal tyle :) Dzis poki co bułke grahamke z serem zółtym :) zaraz zabieram sie za serek ziarnisty 150 kcal :) czyli jakies 400 kcal :)

Agatka trzymam za Ciebie kciuki :) Ładnie Ci idzie :) Podziwiam :) Ja niestety nie mam już na to siły :O Jestem na siebie trochę zła i zazdroszczę innym np. Tobie, że tak sobie radzisz i mojemu menowi (tylko on to w drugą stronę, pakuje na siłowni, ale nie przestaje), no ale muszę odpocząć i nie będę się męczyć wbrew sobie. Ciężko mi bo wiem, że nie schudnę, ale może przez taki długi odpoczynek w październiku będę miała więcej siły i ochoty ;) Mam nadzieję ;) A co do tego okresu, to musi się pojawić, bo nie na darmo szprycuję się tymi anty ;) A Ty jeszcze bierzesz tabletki, czy już przerwałaś??

hejko :) wracam wlasnie z wagi :) jest 57 :) hurra hura hura :) ale cos kosztem czegos jem naprawde malutko ostatnio i chyba nie przekraczam 1000 kcal ale na prawde wtedy wiem ze sie odchudzam (jak czuje glod) ale az tak glodna nie chodze :) no i cwicze z braku czasu 30 minut dziennie :) Nie Neli ja juz nie zazywam tabletek od kwietnia albo od marca juz nie biore, starszsnie sie na nich zawiodlam, boczki nadal mi nie znikaja!! W spodnie nadal sie nie mieszzce!! Dlatego zebym mogla sie zmiescic w moje ciuchy musze wazyc 52 :) no 53 i bedzie gites :) mam na no malo czasu bo juz przeciez lato a ja nie mam w czym chodzic!! Teraz zastanawiam sie nad plastrami, musze o nich poczytac :)

Agatka gratulacje schudnięcia :) Ja sie osobiście wczoraj załamałam, włożyłam krótkie spodenki, które kupił mi mój chłopak tydzień temu i ledwo zapięłam... Ja mam nadzieję, że to wina okresu (który wreszcie dostałam :D ) i za tydzień wszystko wróci do normy, bo inaczej kaplica :O I jednak się zważę tydzień po okresie w tym miesiącu, bo chyba przytyłam :O Ale ciekawe ile :O

hejka :) nadal mało jem niew iem czy cos schudlam bo sie nie wazylam :) dzis juz zjadlam troszke płatków z mlekeim, jogurt naturalny i kisiel słodka chwila :)

A przede mną dwa megakolosy w poniedziałek za tydzień :O No i ważenie w przyszłym tygodniu... Jadam codziennie ok 2100 kcal, tańcze godzine i pół roweru ;) I jeszcze brzuszki :) Ale przed okresem mocno przegięłam i to sie pewnie odbiło na wadze :O

A przede mną dwa megakolosy w poniedziałek za tydzień :O No i ważenie w przyszłym tygodniu... Jadam codziennie ok 2100 kcal, tańcze godzine i pół roweru ;) I jeszcze brzuszki :) Ale przed okresem mocno przegięłam i to sie pewnie odbiło na wadze :O

hej ja dzis na liczniku: kromka z serkiem 33 gr jogurt mały biszkoptowy kisiel słodka chwila 3 wafle ryzowe jakies 500 kcal i jeszcze bedzie obiad ale nie wiem co :) moze uda mi sie pocwiczyc dzis :)

Ja też bardzo chciałabym schudnąc 5 kg... ale nie wiem jak to zrobic? Nie umiem! Podchodziłam do diet milion razy i nie mam silnej woli...ale tym razem stwiertdzilam ze wezme sie za siebie! szukalam odpowiedniej strony bo zawsze razem razniej! i znalazlam wlasnie ta... czy myslicie ze moglabym sie do was dolaczyc?? moje postanowienia to: 3x 3 godziny w tygodniu cwiczenia (trening) (ale to tak dodatkowo tylko:)) 30 min wlasnych cwiczen ograniczenie slodyczy ograniczenie ziemniakow, chleba i tluszczy zielona lub czerwona herbatka... jak narazie waze 50, a powinnam 45!:(((( czy moglabym sie odchudzac razem z wami?