Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Migotka_1986

Schudnijmy najpierw 3 i później 3. -6 na wadze to nasz cel!

Polecane posty

Jak na razie 30 minut ćwiczeń, jak bede miała ochote to pojezdze jeszcze na rowerku ;)

Rachunek sumienia z dnia dzisiejszego -mały gotowany kalafior bez zadnych dodatkow -kilka sliwek -pol nektarynki -mała bułka z paprykarzem -0.5 l pepsi -no i oczywiscie rano kawusia z cukrem i smietanka:-) Cos czuje ze jednak w zlym momencie zaczelam ta diete,,, :-(

Tequilka dlaczego w złym momencie? Nie ma złego momentu. Jak nie wyjdzie w jeden dzień to nie ma sie co załamywać tylko trzeba walczyć dalej ! :) Damy radę :) Dzisiaj Ci poszło bardzo ładnie :)

witam piekne panie:) wlasnie wstalam i juz pije kawke a na sniadanie bulka z ziarnem+jogurt z musli:) chyba to ma sporo kalorii ale pocieszam sie z e w ciagu dnia na pewno to spale;) rano weszlam na wage iii ... 51,5:D jupi!

Hej :) Elf_ola normalne pożywne śniadanko :) A śniadanie najważniejsze :) Ale u mnie leje :O A muszę jechać na zakupy :O Ech :O Miłego dzionka 👄

Kurcze dawniej wchodziłam tu z samego rana i pisałam ile ważę. Tak mi brakuje tego :O Ale dzielnie się trzymam ;) Napiszę 21 sierpnia :) Co to wtedy będzie...

hej hej :) elf_ola jak Ty mało ważysz!!!! Ja sie załamałam, waze dzis rano 57 kg!! Juz sama nie wiem i w spodnie sie nie mieszcze juz sama nie weim, od jutra (bo dzis mam impreze) rezygnuje z chleba!! Koniec !!! Zła jestem starsznie!! Dzis zjadłam jedna kromke z szynka i sałatką. Mam jeszcze druga i 2 banany i jogurt ale chyba sobie odpuszcze te kanapki. Pozdrawiam, załamana Agata

ale ja mam tylko 1,62 wzrostu;] a to co ile bedziecie sie wazyc?:) heh rano zawsze najlepiej bo sie wtedy najmniej wazy:P

Cze,,, Ja sie bede wazyc co tydzien, tylko teraz mam okres dostac i lipa :-( Cholercia kazdy mi dogaduje ze mi brzuszek urósł. a wczoraj sliwek sie najadłam i to pewnie dlatego... musze sie jakos zmotywowac. Wypiłam juz kawusie i mysle co by tu zjesc na sniadanie.... Najgorsze jest to ze nie nigdy nie lubiłam jesc sniadania, ale musze sie jakos zmusic.....

Ja się ważę teraz co miesiąc :) Wtedy to widać czy cos ubyło czy przybyło ;) Bo codziennie to tylko nerwicy się można nabawić ;) Gagatka a może jesteś przed tym okresem tak jak Ci mówiłam? Wtedy waga sama idzie do góry a po jest 1 lub 2 kg mniej! Waż się razem ze mną co miesiąc ;) I nie załamuj :) Zobaczysz,że za miesiąc przynajmniej te 2 będzie mnie :) A może więcej :D

Neli masz racje ważymy sie co miesiac :) czyli kiedy sie ważymy?? Moze jestem przed okresem, choc nie wiem tego na 100% bo i moze okresu nie dostane!! Kto wie ;P Ja bym chciała do konca wrzesnia chciałabym 52 kg wazyc!! Musze.

Agatka ważymy się 21 sierpnia :) Za niecały już miesiąc, wtedy te dni w których zjemy więcej i dni w których dieta idzie pełną parą się zsumują i zobaczymy ile schudłyśmy ;) A właśnie mam pytanko. Bierze któraś z was tabletki antykoncepcyjne? I jak to wpływa na wagę?

Ok Ania :) 21 sierpnia to akurat wtorek hehe :) Ja nie biorę zadnych tabletek, stad obawy ze okresu nie dostane ;P wlasnie zjadłam banana 150 kcal (mam jeszcze jednego)

Znalazłam na innym topiku pozwoiłam sobie skopiowac :) 100Kcal 1. kromka chleba z masłem i pomidorem 2. kromka chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku i pomidorem 3. kromka pumpernikla z masłem i pół ogórka 4. filiżanka pomidorowej z ryżem 5. 100ml wywaru warzywnego z roztrzepanym jajkiem 6. zupa chińska (gotowa) 7. zupa warzywna z grzankami (gotowa) 8. marchewka z jabłkiem i sokiem cytrynowym 9. 2 pomidory, 2 cebulki ze szczypiorkiem 10. 6 cieniutkich plasterków polędwicy wieprzowej 11. 4 cienkie plasterki mortadeli 12. plasterek szynki gotowanej 13. 6 plasterków polędwicy drobiowej 14. 10 dag serka homogenizowanego z 10 dag truskawek 15. 10 dag sera chudego ze szczypiorkiem 16. szklanka maślanki z kromką chrupkiego pieczywa 17. mały banan 18. różowy grejpfrut 19. 2 brzoskwinie 20. 2 jabłka 21. batonik Duplo, filiżanka kawy 22. 2 delicje 23. 5 kostek czekolady 24. ptyś z bitą śmietaną 25. 3 kulki lodów owocowych

Małe przekąski na drugie śniadanie i podwieczorek - 75 kcal każda • kubeczek chudego jogurtu z garścią malin • 2 mandarynki • 2 kromki chrupkiego chleba • miseczka suszonych owoców • strąk papryki, 10 dag selera naciowego • pomidor z plastrem mozzarelli, sera cammember lub brie OBIADY 300-350kcal 1. pokroić w zapałkę 10 dag piersi z kurczaka, małą zieloną lub żółtą cukinię, marchewkę i por. Mięso obsmażyć na łyżce oleju, dodać warzywa i jeszcze 5 min. dusić. Doprawić solą, pieprzem i przyprawą chińską. Posypać tymiankiem, zjeść z kromką chleba pełnoziarnistego lub dwoma małymi ziemniakami. 2. 10-15 dag piersi z kurczaka obsypać przyprawami (vegeta, papryka, pieprz, itp.), usmażyć na łyżeczce oliwy. Ugotować 15-20 dag warzyw (kalafiora, brokuła, fasolki szparagowej, marchewki). Zjeść z 1 ziemniakiem. 3. 15 dag piersi indyka oraz 20 dag pieczarek opłukać i pokroić. Obsmażyć na łyżce oleju. Dodać 5 dag groszku oraz łyżkę chudej śmietany. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. 4. 10 dag mielonego mięsa wyrobić z łyżką twarożku, solą i pieprzem. Uformować małe frykadelki. Oczyścić 2 strąki papryki, obrać cebulę. Warzywa drobno pokroić. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju. Frykadelki smażyć z warzywami. 5. szklankę ugotowanego makaronu zmieszać z sałatką z pomidora, papryki, ogórka i 2 łyżkami twarożku 6. szklankę kaszy gryczanej zjeść z jajkiem sadzonym na łyżeczce oleju. Wypić do tego szkl. maślanki lub kefiru 7. Jednego sporego ziemniaka ugotować w mundurku i pokroić. ! strąk czerwonej papryki pokroić w kostkę. Wymieszać 1 łyżkę octu winnego, 1 łyżeczkę oliwy, sól i pieprz. Marynatą polać warzywa. 100g fileta z morszczuka, dorsza, flądry, pstrąga lub soli usmażyć na maśle lub margarynie. 8. Zupa jarzynowa Potrawa ta (o ile nie jest przygotowna na tłustym mięsnym wywarze ani zaprawina śmietanączy zasmażką) stanowi danie niskokaloryczne i bogate w wiele witamin, biopierwiastków oraz błonnik. Trzeba jednak pamiętać o tym, że warzyw nie należy gotować zbyt długo by nie straciły swych cennych właściwości. talerz 250ml - 98kcal talrze 250ml zupy zabielanej 174,6 KOLACJA 200Kcal sałatka z 100g chudej wędliny, 1 cykorii (ponoc moze byc kapusta pekinska), 1 ogórka kiszonego, 1 kwaśnego jabłka, 100ml jogurtu naturalnego 2. pierogi leniwe z chudego twarogu (150g) 3. 2 kromki pieczywa chrupkiego żytniego z masłem lub margaryną i białym serem oraz surówka z cykorii, rzodkiewek i pomidora 4. kromka ciemnego pieczywa z 50g chudej wędliny i sałatką z papryki, cebuli i pomidora 5. kromka pieczywa i sałatka z pora, ogórka kiszonego, 3 łyżek groszku konserwowego 6. sałatka owocowa z kiwi, grejpfruta, plastra ananasa 7. sałatka z tuńczykiem (120g tuńczyka w sosie własnym, 2 łyżki kukurydzy, 2 łyżki ugotowanego ryżu, 2 liście kapusty pekińskiej)

Neli dzis ja mam dzien jedzenia! Zjdałam juz 2 banany (200 kcal), kajzerke z serkiem białym ziarnistym 250 kcal! i jedna kromke z sałatka 120 kcal prawie 600 kcal juz wpieprzyłam, a nadal jestem głodna :o

Siemka wszystkim nowym i starym poiszącym w tym temacie, a za razem odchudzającym się. Jestem nad morzem (jeszcze) chodzę codziennie się kompać, jest to na prawde duży wysiłek, szczególnie jak płyniesz pod falę. Wiatry są mocne, na dodateg południowe, więc może jest bardzo ładne, a za razem niebezpieczne. W ciągu tych 2 tygodni schudłem jakieś 1,5kg i się ciesze :) waga wskazuje 81kg po śniadaniu. Dzisiaj jadę rowerkiem w trasę, przy okazji się wykompie xD Jak Wam idzie odchudzanie podczas mojej nieobecności, bo nie chce mi się czytać 2 stron postów.

ja bym nie wytrzymala sie wazyc co miesiac;) ale raczej jak wiem ze duzo zjadlam i jestem pelna jak bania to nie wchodz na wage zeby sie przestraszyc;P a ja wlasnie zjadlam 2 brzoskwinie i 2 jablka ;] wyyypas

Gość last night
Cześć dziewczyny, jeżeli zaczynacie dzisiaj się odchudzać to przyłączam się. od grudnia z przerwami zrzuciłam 21kg chciałabym jeszcze 9 od dzisiaj zaczęłam dietę amerykańską, dużo wody (jak zwykle) i ćwiczonka życze powodzenia wszystkim i pszcie jak efekty :)

Jak długo mam mówić, że ja tu też się odchudzam. Ja zaczełem dietkę jakiś miesiąc temu, niektóre dziewczyny wcześniej, a niektóre później.

ja dzisiaj tylko bułke grahamke z serkiem topionym i pare łyków kefirku... no i do pracy zmykam juz.... dzisiaj nawet na skakance nie poskakałam i brzuszków tez nie zrobilam... i nie zrobie bo pewnei z pracy wroce w nocy... wzielam sobie twarozek i rybke wedzoną, cebulke i to bede jadła dzisiaj :-)

Gość agnuseskk
szokujace zarobki goscia www.zarabnianiewnecie.blogspot.com

Oj tam Gagatka nie przejmuj się, bo jeden dzień to nic. A jak zjesz do 2100 to nic a nic nie utyjesz za dzisiejszy dzień! I trochę się posilisz bo maluteńko jadasz. Ważymy się dopiero za miesiąc, więc na bank coś schudniemy! Razem damy radę :D Jutro u mnie będzie taki ciężki dzień :O :( Ale więcej imprez do 21 sierpnia nie przewiduję ;) Hejo Zwierzu! :D To ile Ty już schudłeś odkąd jesteś z nami? I co tam jadasz? :) Witam last_night :) My się odchudzamy już od jakiegoś czasu, ale przyłączaj się ;) Byłam na tych zakupach w taaaki deszcz, że masakra :O Kupiłam sobie mn. batoniki nestle fitness :D Nie robiłam jeszcze dzisiaj a6w :( Ech najgorsze dziś przede mną :( 20 powtórzeń :O