Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkllllkk

SAMOPOCZUCIE PO PORODZIE

Polecane posty

Gość kkllllkk

kobitki ktore sa juz mamusiami to do was kieruje ten topik,powiedzcie mi jakie bylo wasze samopoczucie po porodzie,czy bylyscie wyczerpane i jak dlugo,jakie bole mialyscie i po ilu dniach wyszlyscie ze szpitala... pomozcie :)

ja dwa razy rodziłam cesarką- ale na nogi stawałam szybciutko- im szybciej człowiek wstanie tym szybciej dojdzie do siebie- w szpitalu byłam 3 dni - o 3 dni za długo;) w domu jeszcze mnie pobolewał brzuch i krzyz pare dni- ale dośc umiarkowanie- teraz jestem 3 tygodnie po porodzie i doszłam do siebie całkowicie

ja rodzilam sn urodzilam w nocy, mimo ze meczylam sie dlugo i koszmarnie bolalo zaraz po urodzeniu polozyli mi malego na piers a bole jak reka odjal, nic po urodzeniu mnie nie bolalo, moglam wstac w fotela i pojsc do pokoju z samego rana poszlam do wc ;) i pod prysznic, pozniej to juz przyjmowalismy gosci i ogolnie czulam sie ok nawet krwawienia nie mialam az tak mocnego, nie bylam nacinana tez w domu jak za dlugo chodzilam to bolalo mnie krocze troche

Gość lloll
mam nadzije ze u mnie nie bedzie zadnych boli po porodzie,boje sie tego bardzo... tak jak samego porodu !

ja tez balam sie porodu mysle ze gdyby nie oksytocyna ktora podlaczyli mi na 12 godzin to byloby calkiem znosnie, bole byly, ale na poczatku nie bylo to cos mocnego, a pozniej byly tez do zniesienia :) zreszta jak wszystko, dasz rade :)