Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaznodziejkaa

ILE POWINNAM MIEC WEDŁUG WAS W BIODRACH BY BYLY IDEALNE DO WZROSTU 173 CM??

Polecane posty

Gość DarCiał
Oh my kobiety:)tylko my potrafimy przejmowac się jakimś cyferkami...czy to waga czy obwód bioder...a budowa moje drogie?budowa?hehe...Jedna maja 172cm bedzie wazyla 50kg,druga przy tym samym wzroscie 60 a wygladac beda b.podobnie...Kosciec jest też ważny.Nie patrzcie tylko na te glupie cyferki:)Ja np mam szerokie biodra,szeroką miednice i musialabym sie dac ociosac z kosci zeby miec np 90.Moje kosci sa na szerokosci 95cm:)a na tych kosciach jest jeszcze troche tluszczu i mam w biodrach 100cm:)ale jestem wysoka(185)wiec az tak tragicznie nie jest.Lubie swoja kobieca budowe gruszki:)wiem,ze nigdy cyferek nie zmienie,bo to by wygladalo choro:)Jakas skore musze miec:)Pozdrawiam Was ciepło i zapomnijcie o liczbach!:)

Gość szeroka lady
haha a ja mam 110cm w biodrach dosyc duzo, a oczywiscie talia jest jakos 70 tylko ze mam 170cm. pzdr

myślę, ze ani za chudo ani za grubo tak od 96 cm do 100 cm, nie wiem jak osoba wysoka przy biodrach 90 cm może mieć odstającą pupę jak ktoś wyżej napisał, moja siostra ma 89 przy wzr 172 i jest prawie płaska

Gość gość
dobrze ja mam 89cm w biodrach 2007.06.12 przy 169cm i mam 29 lat miałam tyle samo 5 lat temu czy 10 lat temu co to za głupie myślenie, że im człowiek starszy to ma być grubszy??? x Nie takie znów głupie, bo np. po 40-tce zwalnia metabolizm i wtedy łatwiej się upaść, trudniej zachować szczupłą sylwetkę.

Gość facet znawca
Autorka powinna mieć jakieś 96 do 100 cm w biodrach, jeśli chce wyglądać kobieco. Może mieć i 92, ale wtedy to już nie to.

Gość gość
Rzeczywiście, 89 cm w biodrach to porażka, Oświęcim- Brzezinka :P

Gość gość
wystarczy spojrzeć na 2007.06.12 Foremniak i wszystko jasne, w pewnym wieku nie wygląda się szczupło lecz jak zasuszona szkapa, to samo tyczy sie Anety Kręglickiej x Dzięki za ten wpis, właśnie się odgrubiam i ćwiczę - zastanawiam się, ile powinnam "zjechać" z wagi i centymetrów. I nie ma mowy, nie chcę wyglądać na "zasuszoną"... :P