Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evlenka

powiedzcie na ile atrakcyjna w procentach!

Polecane posty

Gość wartornik
lachon jak lachon. ryja strasznie wykrzywia. widac ze paniusieczka co na kase leci, wszystkiego sie brzydzi, boi, marzy o tym by wyrwac bogatego faceta i malowac paznokcie przez cale dnie. nie lubie takich lachonow, a najbardziej nie lubie takich wykrzywionych ryjow. i tych spodni co ledwo cipe jej zakrywaja. poza tym szybko starzejacy sie typ urody i BLONDYNKI SA PIEKNE.

Gość szeroooki
plaski tyl ma na 100% ujdzie bo mloda i sie usmiecha rano po spanku i umyta ja pokaz to wszyscy z tad spierdola ze strachu:D:D:D

Gość a dobrze mlaska pyte
???

Gość lalatinkyypo
zalosni sa faceci ktorym podobaja sie takie blachary. zero gustu i klasy.

Gość w procentach
no to po 2 flaszkach 80 % rumu to moze sie i spodoba :o

Gość papryczka czerwona
zbyt cukierkowa głupia dziewczynka to tak na foto,ciekawe jak w rzeczywistości

Gość
No to sie chwal dalej - sama siebie ocen kobieto

Gość papryczka czerwona
ta druga na pierwszym jak dziecko a ta z drugiego(trudno powiedzieć czy ta sama)to jak mimoza

Gość relatyw*
hehe bo to ja pare lat temu w wieku tamtej. chcialam pokazac jak sie ten swiat zmienia;) w takim wieku powinno sie jeszcze wygladac jak dziecko;)

Gość te ktore wkleil relatyw*
sa znacznie ladniejsze niz ta 1 tamta jest zbyt cukierkowa, gdyby nie miala tony tapety i farbowanych wlosow bylaby bardzo ladna-ma ladne rysy twarzy

Gość relatyw*
dzikowa;0

Gość jesli liczysz na to
ze spotkasz tutaj kumpli pedofili to sie pomyliles zboku jebany :o

Gość relatyw*
czlowieku jestem kobieta i to moje foty. a jestem na nich w wieku tamtej- chodzilo mi o porownanie co teraz sie dzieje z mlodymi laskami. ona powinna jeszcze tak wygladac a nie jak studentka Vroku!

Gość won_stąd_hej
jak ci nie wstyd pokazywac takie zdjecia na forum erotycznym? nadajesz sie jedynie do kola gospodyn wiejskich albo wiochy amiszow, hej!

Gość relatyw*
och och jak mnie zabolalao cala sie trzesne. musze isc lyknac cos na uspokojenie. prosze nie drecz mnie bo przesole zupe i znowu beda sie ze mnie kolezanki z kola gospodyn na wycieczce smialy, ze zrobilam zla zupe... prosz, nie znecaj sie nade mna, prosze. jestem taka slaba gospodynia domowa.

Gość *stefan*
taaaa, mozesz sie podobac mechanikom samochodowym, bo masz wiejska urode totalnie, jak miss wąchocka... oł jeaaa, no ale ok, masz szanse jakims wlochatym napalencom, bo kazdy inteligentny dacet wybierze raczej dziewczyne o mniej tuzinkowej urodzie, sorry, ale masz urode jak z kola gospodyn wiejskich wlasnie...;P

Gość dinki
nie wiem, ktora bardziej paskudna... ;p

Gość Iksio
Droga autorko tez potrafie wziasc byle kogo fotke albo malowanej plastikowej lalii i sie dowartosciowac jak ty zastanwowe sie cos robisz jestes smieszna

Gość relatyw*
och och nie znecaj sie nade mna teraz na pewno przeczyta to jakis chlop z pozadna gospodarka w mojej wsi i mnie nie wezmie. prosze juz nie drecz. wiem wiem w wieku 17lat powinno sie wygladac na 25 ale ja nie umialam tak tak to przez moja wiejska urode. tak mi z nia zle. ochhhh! prosze bo zaraz zrobi sie zakalec w moim wiejskim ciescie. tak bardzo bola mnie twoje slowa!

Gość tipsylalapo
popierdolona jestes i brzydka. spierdalaj stad!

Gość śliczna jest
tylko robi rybi ryjek na tych zdięciach. Ale oczy boooooskie!

Gość *stefan*
yyyyyy, moja wypowiedz tyczyla sie panny brunetki na zdjeciu nr 1, natomiast dziewczyna na dwoch kolejnych jest ok, jak na swoje lata, normalna, dziewczeca i tyle, lecz na blachara z 1....uuu wies tanczy i spiewa

Gość relatyw*
a myslalm ze to ja mam wiejski typ urody;) chodzi mi po prostu o to ze ona wyglada przez te tapety i stroj no.... duzo dojrzalej;)

a Wy to też nie macie co robić tylko sie wyzywać od najgorszych!!!! co tam sie przejmowaac ,ja jak pokazałam swoje to też mnie zjechali...pewnie te wszystkie inne ślicznotki :P

Ładna nie przeciętna twarz. Na szczęście takich kobiet jak Ty jest dużo. W skali do 10 tylko 7. Trzy odjęto za charakter ( zdjęcie tego przecież nie pokaże) , oryginalność (jak już wspominałem sporo jest takich dziewczyn) , ostatni to (nikt nie jest perfekcyjny) :P

Gość MieczSz.
Zadnej bym nie wydupczyl... no chyba, ze z kartonem na glowie

Gość relatyw*
och teraz ty bedziesz mnie dreczyl?! az mi sie krowy w stodole rozszalaly od tych slow strasznych, uwag konstruktywnych, wyznan szczerych, wypowiedzi obiektywnych. tak wiem.... wiesniara jestem... tylko csii.... juz nie mow tych strasznych rzeczy. taka ze mnie wiesniara:( a moze to dlatego ze 5 lat temu 17latki jeszcze tak wygladaly;/? heh... pocieszam sie.... jak to wiesniara... straszne:(