Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahah

Czy przeszkadzaja wam halasy koscielne np dzwony lub naglosninie na procesjach?

Polecane posty

Gość ala ale
jak jest upał to mi wszystko przeszkadza, nawet dzwony...

Gość guiuigg
mi nie

Gość horencjusz
nie w ogole, moge calymi dniami i nocami tego sluchac

Gość buhahah
mnie np. przeszkadza oraz moim sasiadom jak ja i niektore mlode sasiadki krzycza w trakcie stosunku.

Gość buhahah
a i jeszcze jedno u mnie wszytkie babcie jak ida do kosciola to nie patrza na sygnalizacje swietlna ida biegna na czerwonym bele szybciej byle predzej jakby zycie im nie mile bylo

Gość guiuigg
... bo te babcie chcą być bliżej Boga ;D

Gość buhahah
lubie o poranku gdy jeszcze wszyscy spia przeparadowc sie pod oknami mojego bloku w butach na wysokim obcasie i twardym tak by stukal donosnie. a niech pindy slysza ze ide i mam kuty but.

Gość Fantik
Nie wiem czym jest to spowodowane, ale w kościele dostaję samorzutnych drgawek, duszności i otępienia....jestem wierząca, może nie katoliczka, ale mam swojego Boga, siłę wyższą, którą kocham szanuję. JEdnak w kościele strasznie źle się czuję i chodzę tylko wtedy kiedy muszę, na czyjeś śluby , chrzty, żeby nie robić ludziom przykrości.

hm, dzwony rzadko słyszę, ale wkurzają mnie totalnie, jak mnie budzą i walą w nieskończoność wkurwia mnie natomiast totalnie blokowanie ulicy i anulowanie autobusów, bo jakaś cholerna procesja idzie [tempem ślimaczym, rzecz jasna :O]

Gość buhahah
Fantik moze to dlatego ze jestes opetana? slyszalam ze mozna miec stosunki z szatanem i nawet o tym nie wiedziec .

Gość Fantik
Wszelkie procesje, pochody przypominają marsz sekciarzy. Denerwują mnie. Najgorzej jak na te procesje lecą moje głupie sąsiadki, które po "oczyszczeniu duchowym" mówią kto jak był ubrany, kto co mówił i obrabiają dupę komu się da.

Gość Fantik
buhahaha------------> Daj spokój :P JAkie opętanie :P nie wierzę w szatana, poza tym złego diabli nie biorą :P

Gość buhahah
do podszywaczki ja jestem facetem i jak cos piszesz to uzywaj meskiej formy jak slyszalem a nei slyszalam bo sie burdel robi

Gość buhahah
ale w sumie to mozesz uzywac formy zenskiej bo jestem passiv-Gejem.

Gość Fantik
wierzę mocno-----> nie muszę się pytać, poza tym to jest taki margines, że nawet nie chcę z nimi o tym gadać...msze, procesje i inne bajery to jest główne źródło plot

Są różni ludzie. Ja chodzę do kościoła, byłam na procesji w Boże Ciała i chodzę do kościoła całą Oktawę B.C. z dziećmi, które sypią na procesjach kwiatki. I nie patrzę jak kto jest poubierany. Ale ludzie są różni.

Gość psypsypsy
mi nie przeszkadzają ani dzwony kościelne ani jak krzyczysz podczas stosunku