Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_34

Jak odzyskać kobietę, która podobno mnie kochała??????????

Polecane posty

Gość myszkaa.
Ach nie wkurwiaj mnie już:P Od tego mojego tez słyszałam, że dla niego tego typu kontakty to 'nic takiego'. Że nie przeżywa tego w żadne sposób. Ja Ci próbuję uświadomić, co czują kobiety, skorzystaj z tego, a nie strzelaj focha.

Gość myszkaa.
A propos Teletubisow - chyba zmienię orientację:)

Gość Robert_34
No Dziewczyny same widzicie, że macie w ofercie jedynie ascezę, a co się nie godzę. Jeszcze raz podkreślam - nikt przeze mnie nie cierpi.

Gość myszkaa.
Robert, ja właśnie jestem taką kobietą, która przez pewien czas była 'fuck mate'. I wiem, że można zacisnąć zęby, żeby dostać taki ochłap zainteresowania. Wiem, co może czuć taka kobieta, z która sypiasz. Taki wrażliwy jesteś, nie wzrusza Cię to?

Gość woda sodowa
"nikt przeze mnie nie cierpi"- tego nie możesz być pewnym:)

Gość myszkaa.
Robert, Two SPOSÓB wypowiadanie się na ten temat jest straszny.

Gość Robert_34
To ja Wam coś powiem Miłe, z jedną kobieta się sypia z inną żeni. Taka prawda.

Gość bik
Robert chodzi o to , ze ciagle wzdychasz do ukochanej , chcesz o nia walczyc i jednoczesnie sypiasz z innymi . Jestes sam ale kochasz kogos czyli w srodku masz kogos i chcesz o nia walczyc wiec nie rozumiem.

Gość mercimadam
tak tak... tylko Ty biedny, nieszczesliwy,,,

Gość myszkaa.
Tu jeste wiele tematów typu 'zakochałam się w koledze, z którym miał łączyć tylko seks". Poczytaj, przeanalizuj, zastanów się.

Gość Robert_34
Nie rozumiem dlaczego straszny, nie mówię nikomu, że KOCHAM, a jedynie wychodze od czasu do czasu i uprawiam seks. Ona wie, że niczego do niej nie czuję. Zresztą wie , że spotykam się tez z innymi kobietami. Cały babiniec się teraz na mnie wyżyje. :)

Gość myszkaa.
Czy Twoja Miła zna Twoją filozofię zyciową? Bo jesli tak - to nie dziwię się, że nie chce z Tobą być...

Gość mercimadam
"z jedna kobieta sie sypia z inna zeni" -- wiec po co chcesz sie zenic, zeby wsadzic kobiete w garki i pieluchy by potem upraiwac seks z inna 'bo nikt przez ciebie nie cierpi'? zalosne

Gość Robert_34
Tak, jedną kocham i sypiam z innymi. Na początku nie sypiałem, chyba z rok nie uprawiałem seksu, czekając na nią. Ale to już dwa lata i każdy ma swoje potrzeby. Dopiero byście się na mnie wyzyły, jakbym wyznał, ze wzdycham do niej i do tego jestem np, prawiczkiem. Byłbym nieudacznikiem i znowu żałosnym facetem.

Gość myszkaa.
"Seks lezy na ulicy", "nie trzeba się wysilac, żeby go dostać", "rozkładają nogi" - jest straszne

Gość Robert_34
Właśnie dlatego tyle lat czekam ze ślubem, żeby nie zdradzać, a uprawiać już zawsze seks jedynie z moją ukochaną. Mogłe sie ożenić już wieler razy. Prosze mi też nie zarzucać, ze chce mieć kurę domową , nie dlatego zachwycam się moją mądrą, kształcącą się ukochaną, żeby ją potem w domu widzieć. Kobieta powinna się realizować i ja tego chcę i takiej szukam.

Gość myszkaa.
Robert, powiem Ci coś. Kobieta, która cos do ciebie czuje i wie, że może liczyć tylko na seks, W ŻYCIU Ci nie powie, że coś czuje. Bo wie, że wtedy bys przestał się z nią spotykać w ogóle. A ona woli taką namiastke bliskości niż nic. "Niż cierpiec w samotności" jak to sam ująłeś.

Gość mercimadam
' i takiej szukasz'? pisales ze juz znalazles!!! to sie kupy nie trzyma!

Gość woda sodowa
A co by było gdybyś po ślubie ze swoją ukochaną, tą jedyną..., nagle poczuł ochotę na zabawę z innymi? Zatęskniłbyś za dawnym niezobowiązującym i beztroskim stylem... Przecież to cholernie nudne być tylko z jedną kobietą...

Gość ccc...
chodzi o to ze ty za malo kontaktowales sie z nia jak ona mogla cos poczuc zwyczajnie myslala ze jestescie znajomymi skoro o nia nie zabiegasz

Gość myszkaa.
o, masz Romeo się chyba obraził. Albo poleciał na spotkanie z 'koleżanką'. Syndrom niedopchnięcia, słowo daję. Na razie dziewczyny, udanego wieczoru. Lecę na kolację, rozmowę i seks:). Może na kino też się załapię:)

Gość ghtyjytjkuyk
jestes jak dziecko Robert

Gość Robert_34
nie obraził, ale rozmawia przez telefon

Gość mercimadam
zadzwonil jednak do 'swojej Miłej' ;)

Gość woda sodowa
Robert, takie kity to wciskaj do okien a nie nam...:) Powodzenia, whatever it means 2U🖐️

Gość ghtyjytjkuyk
nie wiem ile ty chcesz zyc mzonkami i wierzyc ze ona cie kocha i kiedys z toba bedzie

Gość myszkaa.
Umawia sie z kolejną panną..:P

Gość bez pseudinimu
"Są kobiety z którymi się sypia i są kobiety z którymi się śpi"

Gość myszkaa.
"które się kocha i z którymi się kocha":)

Gość Robert_34
ależ Wy jesteście agresywne rozgadałem się, przepraszam no i skorzystałem z okazji i zjadłem kolacje widzę, że moje Panie się obraziły :)