Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Alba......

Jak patrze na zdjęcia Jessici Alby to ..

Polecane posty

Gość zupełnie nie rozumiem jej
fenomenu i tych zachwytów nad nią:O na mnie nie robi zupełnie żadnego wrażenia:O

Gość cestfacile
a ja nie rozumiem jaki ma sens zazdroszczenie urody innym. KAZDA kobieta znajdzie tysiace kobiet od niej brzydszych i tysiace ladniejszych.

Gość świetne nogi
mi się lima nie podoba, ma taką męską twarz.. natomiast bellucci jest bardzo ładnie na tamtym zdjęciu wyszczuplona.. widzieliście w gazetach zdjęcia monici z wakacji etc? jeśli już się pojawią, choć rzadko, to jednak jej wspaniałe ciało pozostawia wiele do życzenia - w końcu ma już troszkę lat. a ponieważ tu na kafe przeważnie jej rówieśniczki siedzą, nic dziwnego że krytykują albę na korzyść monici :D

Gość ja się sobie bardziej
a ile ona ma lat ? dla mnie ciało zwyczajne, nie zauważam oznak demendji starczej ;) no tyle że za tłusta także kompletnie nie mój typ

*demencji

Piersi naprawdę są aż tak ważne? Ta ma małe, ta ma duże, ta jedną pierś ma mniejszą, a drugą większą, ta ma silikony, a ta ma zwisy. Wam to diabeł nie dogodzi. Alba ma jędrne, małe i kształtne piersi. Do takiej sylwetki nie musi mieć silikonowych balonów, a i tak będzie wyglądała ponętnie i kobieco. Dobry push-up i nawet ona może mieć piękne piersi.

Gość Jessica Alba......
Bellucci ma dzieci i jest starsza, nie ma co jej porównywać np.z Alba ale każda na swój sposób jest piękna.A nam zostało tylko wzorowac sie na nich i dbac o swoje ciała.

ja mam 23 lata, ale nie twierdzę, że ciało 30-latki musi być mniej atrakcyjne niz dwudziestki, zwłaszcza jesli ta druga spedziła pół zycia na solarium chyba wszystko kwestia genów i pracy nad sobą - sport, zdrowa dieta itd :)

Gość świetne nogi
eee ja nie muszę się zworować aby dbać o siebie. figurę mam jaką mam, dzięki genom, mulatką nigdy nie będę na szczęscie ;) a to co mam mi super pasuje i wy także powinnyście tak do tego podchodzić

Gość Jessica Alba......
Bo chodzi o kobiecość ,a nie o to,że każda ma być taka sama. Ale moim zdaniem kobieta z nadwaga, zaniedbana albo przesadnie "zadbana "(solarium , 5cm tipsy,itd.) nie może uchodzić za piękną.Wielki plus dla Alby i Bellucci za to,że potrafią o siebie dbac i podkreślać swoją kobiecość.Bo powiedzmy sobie szczerze,niektóre gwiazdy wyglądaja beznadziejnie a czesto maja jeszcze wiekszy sztab ludzi za sobą. Nawiasem mówiąc Cameron Diaz ma świetne nogi, chyba najladniejsze..No i przeciez nie dorysowują jej ich na zdjęciach tylko takie ma naprawde.

Gość no to wam cos powiem
nie rozumiem ..na szczescie widzialam albe na własne oczy w programie jakimś na cyfrowej tv jak udzielalla wywiadu i byla ubrana w strasznie wydekoltowana bluzke i krókie spodenki :(jak ja zobaczylam to doznalam szoku../na fotach jest calkiem inna ..calkiem inna!!!!!!!!!!!! a tam na zywo przed kamerą jak jej zadawali pytania wygladala tragicznie:( nogi jakies takie niewymiarowe a na fotach ma super. biust faktcyznie zerowy ale co tam..tio nie gra roli. najgorsza byla jej twarz..ktos tu słusznei zauwazyl ze ma trójkatna szczeke i to prawda..wygladala starsznie nieciekawie i jedyne co ma ładne to ząbki ..reszta do bani :( a zawsze byla moją idolką ..aż do tego programu. NIE WIERZE ZDJECIOM ŻADNYM ANI NAWET FOTOM PRZYPADKOWYM NA PLAŻY..ONA CALKIEM INACZEJ WYGLADA W TV NA ŻYWO:( natomiast angelina mimo ze za chuda wyglada bosko..na żywo:)

Gość świetne nogi
o boshe angelina :O dla mnie bleh.. to na żywo moja droga czy w tv?? bo nie od dziś wiadomo, że telewizja kłamie:P i zniekształca - od figury po odcień skóry.. tak że bardziej autentyczne są przypadkowe zdjęcia z plaży aniżeli program w tv..

no sorki ale widzialam ją tak jak widze nieraz u nas w tv edyte górniak i inne i jakos wiem ze wygladaja tak samo jak wtedy przed kamerą i nie pierdziel bzdur ze tv zniekształca bo musialaby wszystkich znieksztalcac/

mi sie angelina podoba i ani trochę nie za chuda

Alba w telewizji też dobrze wygląda. Filmy, w których ona gra nie są retuszowane, tylko ma makijaż, a jakoś właśnie w tych filmach zauważyłam, że jest piękna.

Gość świetne nogi
no i przecież zniekształca wszystkich. minimalnie ale jednak. poza tym dochodzi oświetlenie - zależy z jakiej strony itd itd.. trzeba mieć troszkę styczności z tym aby wiedzieć. makijaż - ciała nie tylko twarzy itd itd.. dla mnie angelina wygląda jak klacz, ze względu na twarz, reszcie się nigdy nie przyglądam :) całe szczęście że jest taka różnorodność:)

Gość Jessica Alba......
Na własne oczy w TV:) No tak to ja też widzialam "na własne oczy" gwiazdy:)Angelina była niezła ,ale to co sie z niej zrobiło ostatnio przyprawia o dreszcze..:| Nie wiem co to za mania chorobliwego odchudzania, spójrzcie na Cielecka.Fajnie wyglądała w "Zakochanych"a teraz przypomina wysuszoną żabę:/

cielecka jest gruba przeciez.

Gość Jessica Alba......
Telewizja robi z ludzi zupełnie kogoś innego..a to kamera od dołu to nogi nagle "rosną" o 20cm, światło inne to twarz wydaje się młodsza, promienieje..A co do retuszu..Pamiętacie Dodę w "Barze"? Aż trudno uwierzyć ,że to ta sama osoba co teraz. A Nicole Richie? Zadbała o siebie i z brzydactwa stała się idolką nastolatek,że nie wspomne już o Patrycji Markowskiej , która za młodu wyglądała jak Kermit.

cielwecka ma grube uda strasznie i dupe jakas taka ..ogolnie nie jest szczupla bardzo.

Gość Jessica Alba......
To ja z moimi 63kg (180cm wzrostu) czuje się jak gruba świnia jak mówicie ,że cielecka jest gruba a alba ma grube uda:/

ALBA WAŻY 57 KILO DO 168 CM WZROSTU CIELECKA WAZY 56 KILO DO 165 CM WZROSTU. POTWIERDZONE INFORMACJE W KILKU SERWISACH NAJWIEKSZYCH INTERNETOWYCH.

Gość bananek kk
do dziewczyny powyzej: przeciez pasztety musza sie jakos dowartosciowac, a najlepszym sposobem jest analizowanie kazdego skrawka ciala gwiazd....

Gość bananek kk
to bylo do dziewczyny z godziny 18:54

Gość Jessica Alba......
Niemożliwe ,bo Lima ma 178(+/- 2cm) a waży 52 kg... więc jak to możliwe??

Gość o trany albooo
ty jestes za chuda skoro 63 kilo na taki wzrost wazysz :( makabra:( ile ty masz dziewczyno w łydce i udzie aż boje sie pomyslec,.pewno sie odchudzasz [przez te gwiazdki i w anoreksje wpadlas:(

Gość o trany albooo
Też czytalam o tym w jakiejs vivie czy glamour ze alba przyznala sie do swej wagi 57 kilo ale nikt jej nie wierzy w to ..pewno ma ciezkie kosci:)ale niska jest faktycznie bo ma 167 cm wzrostu a nie 168.to tez ona sama mowila kiedys ze marzy o wzroscie 170 cm conajmniej.