Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viki123

Szukam super spacerowki dla rocznego synusia szczecin

Polecane posty

witam wszytskich zamierzm kupic mojemu synkowi nowa spacerowke.Obecnie mamy graco quatro delux, ale chciala bym cos mniejszego lzejszego i mysle o quinny zapp czy ktos ma moze jak ten wozek sie sprawuje?fajny tez jest buggster tfk ale malo go w polsce jest troszke lepszy od quinny bo ma dwie pozycje oparcia i siedzisko hjest szersze i jest raczka dla dziecka.Kochani poradzcie ktory a moze znacie jeszcze lepsze? moze jest jakas mamuska ze szczecina i moze mi poradzic jakis sklep hurtownie w szczecinie badz okolicy gdzie jest duzy wybur wozkow?

Gość jusiek
na allegro mają fajne chicco lub inglesina

Gość jusiek
ja mam graco vivo i jest ok,ale materiał do tyłka gdzie synek trzyma nozki strasznie się skulkował,u ciebie tez?

wiesz co ze u mnie nic kompletnie sie nie stalo z tym materialem jest w bardzo dobrym stanie a kuopujac go zastanawialam sie nad tym vivo.musze zmienic na jakas malutka spacerowke i lzejsza bo jezdze wszedzie z malym i ciezko mi sie wyciaga taki wielki wozek z samochodu non stop a te quinny badz bugsgstery sa leciutkie zwinne naparwde super ale nie wiem co wybrac.a ta stronke co wyslalam powyzej te wozki sa u nas w polsce ktos widzial?

Gość jusiek
parasolka będzie dobra ja tez nad takim wozkiem się rozglądam mam mały bagaznik i potem nie moge wyjąc tego wozka. Chicco mi się podoba i tez są parasolki

wiesz co chicco mi sie tez podoba ale jest juz ciezszy i nie chce juz wozka z podwojnymi kolkami ciezko sie je prowadzi a probowalas prowadzis ktorys z tych co pisalam?

przelec się do hurtowni Oleńki, tam pełno wózków poprzymierzaj małego, bo czasem coś fajnie wygląda a potem okazuje się do dupy. Ja mam coneco traffic i jestem zadowolona. Zamierzałam kupić jakąś lepszą firmę, ale wszystkie były strasznie wąskie. W zimie małemu byłoby ciasno. A do tego mi nawet śpiwór wszedł. Leciutki i wygodny. Ale na to wpadłam dopiero jak zaczęłam małego przymierzać.

Gość justaaaaaaaaaaa
ja w olence kupywalam jane nomad naprawde polecam!!!!co prawda jeszcze nie uzywam spacerowki ale wozek jest leciutki i bardzo zwrotny

Rafinka z coneco bardzo mi sie podoba ten najnowszy model v3 ten twoj jest slodki ale ja juz nie chcem tych podwojnych kolek mam takie w graco i nie mieszkam w miescie i na moje drogi takie kolka nie sa dobre dziecko mi lata w tym wozku strasznie. o to ten model http://www.allegro.pl/item203018453_wozek_gleboko_spacerowy_coneco_v3_gratisy.html Paulka123 te wozki tez mi sie pdodbaja ale tu znow problem tych podwojnych kolek ten wzek jest dla mnie troszke za sztywny na te wyboje justaaaaaaaaaaa no ten wozek to juz mi sie podoba ale trojkolowka musze pomysle i wyprobowac:) podajcie adres tej olenki to jest ta hurtownia kolo tescko?

Gość CONECO V3
Nie polecam - bardzo maleńka spacerówka (mikroskopijna wręcz) poza tym wózek jest cholernie twardy (telepie nim okrutnie nawet na zwykłym chodniku), nie radzi sobie z najmniejszym krawężnikiem. A może coś takiego Ci się spodoba? Bo mnie całkiem całkiem, choć cena dosyć wysoka.... http://www.bobasimy.com/product_info.php?products_id=1312

Ja mam qui nny buzzy i jestem bardzo zadowolona. Codziennie musze ten wozek kilka razy wpakowywac i wypakowywac z auta ... jest latwy w skladaniu, lekki, ma ladny nowoczesny wyglad i jest bardzo zwrotny, dodatkowo ma mozliwosc montazu wozka w obie strony i kilku poziomowa regulacje oparcia wrecz do pozycji lezacej. Zatem polecam serdecznie :-)

dzieki za opinie w spariwe coneco szkoda bo bardzo mi sie podoba!!! podobny jest wlasne do quinny buzz tyle tylko ze tanszy!rozmiawialam z wieloma osobami ktore maja te quinny i sa naprawde bardzo zadolone chyba sie na niego zdecyduje!miala byc mala spacerowka no ale w sumie wszytskie te mniejsze maja malutko miejsca dla dziecka.

dzieki za opinie w spariwe coneco szkoda bo bardzo mi sie podoba!!! podobny jest wlasne do quinny buzz tyle tylko ze tanszy!rozmiawialam z wieloma osobami ktore maja te quinny i sa naprawde bardzo zadolone chyba sie na niego zdecyduje!miala byc mala spacerowka no ale w sumie wszytskie te mniejsze maja malutko miejsca dla dziecka.

Sami mamy Buzza z 2007. Po pół roku jedynie mogę powiedzieć że na rączce starła się lekko farba wkoło napisu. Pozatym wad nie znalazłam. Choć nim kupisz wózio to przymierz Maluszka. Quinny Buzz jest raczej dla wysokich a szczuplutkich dzieci, mniejsze a ciut szersze Maluchy nie wiem czy będą się w nim czuć komfortowo..

moj synek jest dosc dlugasny i okragly bede musial go przymierzyc do tego wozka quinny buzz ale sie napalilam na niego i zawiodla sie ze ten cocneco v3jest maly:( poleccie jeszcze jakis fajniutki wozek spacerowke?

nie chcę Ci wprowadzić w błąd ale z tego co pamiętam to Buzz ma ponad 50cm oparcia. w dodatku oparcie jest połączone z \"podstawą\" pod lekkim kątem - trudno to opisać i wytłumaczyć. Mój Urwis nosi ubranka ok 86 i jest dość szczuplutki. Jak dla nas jest to jedyny wózek który znależliśmy w którym Nasz Urwisek, gdy śpi ma jeszcze ponad 10cm oparcia za główka i dobry zapas na nóżki. Inne wózki, bynajmniej te dostępne w mojej metropoli miały małe i niziutkie oparcie które kończyły się mojemu małemu w połowie główki ;(

moj obecnie nosi rozm.80wiec mysle ze ten wozek tez przypadnie mi do gustu:)zastanawialam sie jeszcze na quinny speedy ale on nie ma chyba raczki dla dziecka i wogole jakis taki chyba sztywny mi sie wydaje?no ale w buzzy nawet kolorystyka widze fajna.:)

aw ogole procz tego ceneco v3 sa jeszcze jakies wozki podobne do quinny buzz bo widzialam dziewczyne na uliscy wozek pdobny i chyba nazywal sie bugaboo?

zmierzyłam dokładnie Buzz ma 55cm oparcia a Speedi ma na 100% mniejsze oparcie a za to jest szerszy. Buzz ma też mniejszy koszyk na dole, ale z komplecie jest torba BuzzBox do której dość wiele się zmieści. Speedi nie ma przedniej rączki ale podobno za ok 35zł można dokupić nieoryginalną..

jejku to chyba nie byl bugaboo ale weszlam na ta stronke jaka cena tego wozka trzeba byc chyba nie powaznmym zeby taki wozek kupic sory cena prawie 3200

no dokladnie wlasnie maz teraz zerknol ze za ta sama cene mamy nowy z gwarancja!mysle sobie ze mialam ten nasz graco zostawic na dluzsze wypady na zime bo mielismy kupic tego buggstera badz quinny zappa a wiadomo one nie maja pozycji lezace i na zime sie nie nadaja, a skoro moge miec tez super quinny i skoror mowicie ze nie jest taki ciezki i nie zajmuje duzo miejsca po zlozeniu i dziecku jest w nim dobrze to nie mam co sie zastanawiac no oczywiscie ostataeczna decyzja zalezy od tego jak nasz synus bedzie sie czul w wozeczku.Jak wszytsko pojdzie i kupimy quinny buzz to sprzedam nasz graco. a wiecie gdzie w szczecinie badz okolicy jest duzy wybor wozkow?? dziekuje blondyna za zaangazowanie jestem Ci bardzo wdzieczna:)

dziewczyny ogladalam dzis quinny buzz i on nie ma kosza na zakupy:(o nie a speedy ma malutki ale ma tylko nie ma w nim takiej pozycji siedziace dla dziecka tylko jaka spolezaca?zalamalam sie a tak liczylam ze ten wozek spelnia moje oczekiwania:(natmiast coneco v3fajny ale ciezki

Przepraszam , ale gdzie w szczecinie oglądasz wózki bo ja wkrótce właśnie mam zamiar pojechać po wózek do Szczecina i ogólnie chyba po całą wyprawkę dla mojej malpki, ale nie bardzo się orientuje gdzie.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
www.olenka.net.pl