Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

jak schudnac 2-3kg w tydzien?

Polecane posty

Gość agggaaaa

Potrzebuje schudnac ok2-3kg da sie to zrobic w tydzien?? Probowalam kilka razy na SB ale na mnie nie dziala...niestety w I fazie schudlam niecaly 1kg...a bardzo trzymalam sie zasad... pomozecie??

Gość fdgshtrjs
codziennie jedz max 600 kcal maslanka/ kefir truskawki/ jablko ryba/ jaja/ chude mieso warzywa/ surowe- gotowane duzo wody, czerwonej herbaty i nic wiecej aha ruch- dlugie spacery, rower, basen, taniec itp itd 45- 60 min max

Gość agggaaaa
ok wyproboje :) dzieki bardzo

Gość jak się uda
Słuchajcie a jak szybko wyszczuplić uda?????

Gość agggaaaa
podobno jak sie na rolkach jezdzi to sybko uda chudna a i nie solic :) tyle wiem :)

Gość agggaaaa
marzy mi sie zobaczyc 5 z przodu waze 62 -61,5kg i juz dawno nie widzialam 59... ostatnio schudlam z 64 do 60,5 taka bylam szczesliwa!! ale niestety... jest teraz ok 62kg przylaczy sie ktos do walki o 5?? :)

Gość ania ch
ja sie przylaczam :) od jutra

Gość asdas
MNIEJ ŻREĆ WIĘCEJ SIĘ RUSZAĆ> PROSTE

ja sie przylaczam, jestem w pierwszym dniu glodowki, ale to oczyszczanie, przy okazji schudne. waze 62. jeszcze 14 dni :)

Gość ajjj
agggaaaa ja sie dolacze mam wage 62 / 63 przy 164 bylam na innym topiku ale zamilkli wszyscy ehh a Ty jaki masz wzrost i jaki cel ?? ja chcilbym wazyc 50 kg ale jak osiagne wage 52 juz bede szczesliwa chciakabym 1 wrzesnia ujrzec moja wymazona wage ale narazie to ja sie ograniczam z jedzeniem od jutra juz dieta pelna para bo czas mja atu dupa ja dalej taka sama :/ mam nadzieje ze tutejszy topik nie umrze

od jutra:) najlepiej zacząc od pon chyba co nie?teraz jest 59 a chce zeby było 53:)czyli jutro mała kawka rano a nad reszta sie pomysli momo ze mam prawidłowa wage czuje sie sie gruba i nieszczesliwa mam 165 wzrostu:(

i tez mysle zeby rano jezdzic rowerkiem ok 30 min i cwiczyc troche chociaz no zobaczymy mam nadzieje ze niezaczne sie obzerac czekolada

i tez mysle zeby rano jezdzic rowerkiem ok 30 min i cwiczyc troche chociaz no zobaczymy mam nadzieje ze niezaczne sie obzerac czekolada

Gość eSkaP
Ja też chętnie się przyłączę. Jeszcze 2 miesiące temu w dniu ślubu ważyłam 58 kg...a teraz 60,5 kg!!! niestety przyszło lato, a wraz z latem lody, karkówka z grilla i zimne piwko (szczególnie wieczorami), dodatkowo przeszłam operację ginekologiczną miesiąc temu i nie mogłam ćwiczyć. Jestem już porządnie na siebie wkurzona. Od jutra zaczynam liczyć kalorie i ćwiczyć (przynajmniej 30 min dziennie). Trzymajcie kciuki :)

Gość a ja łykam...
therm line daje takiego kopa ze nie czuję senności i moge do pózna się uczyć(wiadomo- sesja)a do tego mam tez wiecej siły na trening... jem troszkę mniej i juz po kilku dniach spodnie w talii i biodrach są sporo luzniejsze! straciłam 2 cm w biodrach:-) ale pewnie dlatego ze te tabletki dają mi energię do cwiczeń i co kilka godzin robie przerwę chociaz na pół godziny biegania w pobliskim parku...

Gość agggaaaa
super ze jest az tyle chetnych!!! razem zawsze razniej! ja mam 158cm wzrostu i waze ok62kg moj cel to 57....

Gość agggaaaa
moze zrobmy tabelke i bedziemy wpisywac swoja wage nick bylo jest bedzie agggaaaa 64 62 57

Gość agggaaaa
nick--------------bylo------------jest------------------bedzie------------------- agggaaaa-------64--------------62---------------------57------------------------

Gość agggaaaa
dopisujcie sie!!!!

Gość agggaaaa
robimy jakas konkretna dietke ??? czy macie jakies propozcje???

Gość Alicja Ka.
Alicja ----- 72 -------- 48 -------- 40

Gość ajjj
ajjj ----- 68 ---------63-----------50

Gość ajjj
jak myslice da sie do 1 wrzesnia schudnac 13 kg na diecie 1000 kcl ?? jescze ruch dojdzie mi od czwartku gdyz zaczynam pracowac bede sprzatala w pensjonacie a przy sprzataniu sie troszke kcl gubi :D

Gość ajjj
Alicja Ka. ty przypadkiem nie masz problemow z zywieniem ?

Gość agggaaaa
nick--------------bylo------------jest------------------bedz ie------------------- agggaaaa-------64--------------62---------------------57 ------------------------ Alicja------------72-------------48----------------------40------------------------ ajjj-------------68---------------63---------------------50-----------------------

Gość agggaaaa
alicja w jaki sposob tyle schudlas??? podziel sie z nami tym sekretem :)

Atomic ja mam dokładnie tyle samo wagi i taki sam cel, będę obserwować jak Ci idzie, może zrobimy zawody, która pierwsza? ;-) :-)

Hej, też się przyłaczę :) Mam 174wzr, dawno dawno temu (czytaj: kila lat temu) wazylam 75kg, ale dzieki diecie niełączenia w kilka mies. schudlam kilkanascie kg i teraz wazę 62-63, tyle tylko ze ostatnio musialam sporo siedziec przy kompie by przygotowywac różne papierzyska no i jest 65 na liczniku, fuck it! W kazdym badz razie chcialabym schudnac do 56 (a moze i 54 - zalezy jak bedę wyglądac) Co dziś zjadlyscie? Ja: 2 kanapki z chlebem razowym jogurt pitny (250g) ziemniaki+kalafior+skrzydelko kurczaka 4 tosty :( Ruch: 45min. spaceru nick--------------bylo------------jest------------------bedzie------------------ agggaaaa-------64--------------62---------------------57 ----------------------- Alicja------------72-------------48--------------------- -40-----------------------ajjj-------------68---------------63---------------------50- ---------------------- Lucy------------65-------------65--------------------- 56-------------------------