Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

jak schudnac 2-3kg w tydzien?

Polecane posty

Gość agggaaaa
jejku jak was tu duzo myslalam ze moj topik juz dawno umarl!!! Super ze jestescie! Ja niestety nie moglam pisac bo netu nie mialam przez tydzien:( kable ukradli na mojej ulicy...tragedia... Ale diete trzymam ciagle! no i jest malutki sukces! waze 60,7kg!!

Gość agggaaaa
chyba wiec czes zaktualizowac nasze tabelke sukcesow :) no wiec. nick--------------bylo------------jest------------------ bedzie------------------ agggaaaa-------64--------------60,7---------------------57 -------------------- Alicja------------72-------------48--------------------- -40-----------------------ajjj-------------68--------------- 63---------------------50- ---------------------- Lucy------------65-------------65--------------------- 56-------------------------

Gość agggaaaa
nick--------------bylo------------jest------------------ bedzie------------------ agggaaaa-------64--------------60,7--------------------- 57 -------------------- Alicja------------72-------------48--------------------- -40------------------------ajjj-------------68--------------- 63---------------------50- ---------------------- Lucy------------65-------------65--------------------- 56-------------------------

Gość agggaaaa
nick--------------bylo------------jest------------------ bedzie------------------ agggaaaa-------64--------------60,7--------------------- 57 -------------------- Alicja------------72-------------48--------------------- -40------------------------ajjj-------------68-------------- - 63---------------------50 - ------------------------- Lucy------------65-------------63 --------------------- 56-----------------

Gość agggaaaa
a co myslicie o herbalife? znacie kogos kto stosowal? moze same stosowalyscie?

Gość drjghaelghaetuogh
Odchudzam się już od 4 dni i schudlam 1kg. To bardzo prost wystarczy mieć silną siłę woli i pewne ograniczenia.

moja mama stosowała herbalife, nawet przez jakiś czas pracowala dla nich, jezdzila po europie na jakies konferencje i inne takie. Dostala darmowy koktajl i go piła:) i schudła 10kg w miesiac...ale jak przestała pic to po miesiacu kg wróciły, choć uważała co je

Hejka Moze i ja sie przylacze... mam juz prawie 32 na karku i mialam przerwe 2 m-ce od pracy zupelny luz zero stresu od poniedzialku zaczynam prace.Ale co jest najistotniejsze zrubłam przez to 3 kg.----ktore musze zrzucic.Szczerze to moze nawet sie nie warzylam maz powiedzial ze troche mi sie \"przybraLo\"-weszlam na wage zawsze maialam 53-54 przy wzroscie 158 a ty 56,8-tragedia jak dla mnie od tygodnia ograniczylam znacznie jedzenie,slodyczy zero buleczek i takich tam. przez 2 tygodnie waga spadla do 55sredno- zalezy od pory dnia-musze wazyc znowu 53 kg... Bede czytac i wspierac To o mnie tyle

Gość drjghaelghaetuogh
w moim przypadku w miesiac musze zrzucic 8 kg na ślub jak na razie bardzo dobrze mi idzie nie jem pieczywa cukierków i ograniczam kalorie dzien wczesniej robie liste kalori i jezeli cos przekracza mój limit to tego niejem to jest bardzo proste pozatym jem tylko 3 posiłki dziennie i po każdym robię 90 brzuszków i jeżdżę 30 min na rowerze

Ja jestem juz 2 tydzien na diecie..czuje god caly czas wiec raczej sie nie obzeram a waga w ciagu 2 tygodni spodla mi tylko o 1,5 kg..i od 4 dni nic zadnej popawy nie widac. Teraz popijam czerwona hertatke potem kromeczki wasa z pomidorem, owac maly skromy obiadek i wieczorkiem znowu 2 kromeczki-co jest zle

Gość drjghaelghaetuogh
Megiitom a ty wogole cwiczysz? bo bez cwiczen sama dieta nic nie daje

Gość MGIITOM
No własnie...cwiczenia to mi ida strrrrasznie oponie,robie to nieregularnie.