Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: a wiesz ze tez przez chwile to samo pomyslalem... uciekl od jednej i trafil tak samo. ja to sie dziwie ze faceci bioro rozwod i leco do innej, jakby wierzyli ze akurat ta bedzie lepsza. działacie jak małpy, przecież jedna go wywaliła z domu w marcu, od razu rzucił się w wir ONSów, a w grudniu już kurlika posuwał. Zero refleksji, zero przemyśleń, więc trafił z deszczu pod rynne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Co tam jak tam. Patatajnia na lysej kobyle i jej świcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Piszesz normalnie, ale ludzie bez żadnych argumentów zrobili sobie sport z przekręcania czyichś słów i wbijania tego do głowy żeby w końcu powstał z tego argument. Dlatego ja się wyparłam dziecka, uśmierciłam dziecko, nie mieszkam w Warszawie, jestem facetem. Jakby w Tworkach otworzyli świetlicę z dostępem do neta byłby ten sam efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Milioner zapłacił za tatu 1500 ? Nie rozśmieszaj mnie Ty myślisz tylko o dużych? Rozumiem Nie jestem milionerem Qwerty, tatuaz takiej wielkości to normalny cennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Dlatego ja się wyparłam dziecka, uśmierciłam dziecko, nie mieszkam w Warszawie, jestem facetem. wtf no to niežle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: działacie jak małpy, przecież jedna go wywaliła z domu w marcu, od razu rzucił się w wir ONSów, a w grudniu już kurlika posuwał. Zero refleksji, zero przemyśleń, więc trafił z deszczu pod rynne Cieszymy się że jednak doszłaś do wniosku iż seks sam w sobie nie zatrzyma przy tobie żadnego janusza. Nawet brzuchatego z plaży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Geniek, a ty znowu banik, niemożliwe Nie banicja, a uśpienie. Moderacja jak widać bawi się w weterynarię. A zresztą nie twój zasrany, fetyszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, suse napisał: A co miała powiedzieć jak ją utrzymujesz pasożyta 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: działacie jak małpy, przecież jedna go wywaliła z domu w marcu, od razu rzucił się w wir ONSów, a w grudniu już kurlika posuwał. Zero refleksji, zero przemyśleń, więc trafił z deszczu pod rynne To mój mąż zostawił swoją pierwszą żonę, która mocno próbowała go zatrzymać, próbuj dalej sucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: A twoim zdaniem milionerów kosza drożej czy używają złotego atramentu xD Qwerty oszczędza na bramach żeby przepłacać za tatuaże. Tak należy żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: działacie jak małpy, my? ja nie dzialam jak małpa, mam mózk i wystarczy mi problemow w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: 10/10 Hahaha. Słowo praca i pasożyt budzi bestie uspiono w tutejszych wyrobnicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Sassy and Wicked napisał: Nie banicja, a uśpienie. Moderacja jak widać bawi się w weterynarię. A zresztą nie twój zasrany, fetyszystko. To publiczne forum, wiec interes każdego, pijanico. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Sassy and Wicked napisał: Widziałam twoje wysrywy a propo ketreelu. Imbryczku, wyjaśnię ci po raz trzeci, dlaczego go brałam doraźnie - na bezsenność i gonitwę myśli przed zaśnięciem. Tak, na to też jest wypisywany. Dobrze, Gino...oczywiście. Dziwnym trafem jest to popularny lek psychotropowy na inne schorzenia. Szczególnie pasujące do tego co tu wypisujesz. W porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 82 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Sassy and Wicked napisał: Brawo mój Teamie, pięknie sobie radzicie z wypalonym małżeństwem forumowym, już białej gorączki dostają. Hihi Wez jej pomóż, bo ją zjedzą. Gina, wybieram cię. Lec z pokeballa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 177 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Patatajnia na lysej kobyle i jej świcie Gites. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Co tam jak tam. A dobrze, Klaudiusz już poszła to nie musisz się czaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu I takie psycholki smia mi wmawiać alkoholizm. Wpjerdalaja psychotropy na gonitwy myśli jak tiktaki a sądzą do mnie bonki. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca z kawusią napisał: Qwerty oszczędza na bramach żeby przepłacać za tatuaże. Tak należy żyć. Hugh ma nie ma jednego tatuażu, a ceny są różne, jak można się domyślić, zależnie od elementu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy and Wicked 1 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wez jej pomóż, bo ją zjedzą. Gina, wybieram cię. Lec z pokeballa. Niby komu? A poza tym nie cytuj mnie, bo z tobą nie rozmawiam akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Piszesz normalnie, ale ludzie bez żadnych argumentów zrobili sobie sport z przekręcania czyichś słów i wbijania tego do głowy żeby w końcu powstał z tego argument. Dlatego ja się wyparłam dziecka, uśmierciłam dziecko, nie mieszkam w Warszawie, jestem facetem. Jakby w Tworkach otworzyli świetlicę z dostępem do neta byłby ten sam efekt. Dokładnie. Czasem smieję sie z tutejszych absurdów, a czasem jednak ręce opadają. Niedowierzanie. Ale idzie się przyzwyczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 177 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, suse napisał: A dobrze, Klaudiusz już poszła to nie musisz się czaić Na co czaic? Że nie było mnie chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 650 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dobrze, Gino...oczywiście. Dziwnym trafem jest to popularny lek psychotropowy na inne schorzenia. Szczególnie pasujące do tego co tu wypisujesz. W porządku Teść lekarz tak ci powiedział, czy żona też zażywa? Ale skąd te jej napady agresji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: a wiesz ze tez przez chwile to samo pomyslalem... uciekl od jednej i trafil tak samo. ja to sie dziwie ze faceci bioro rozwod i leco do innej, jakby wierzyli ze akurat ta bedzie lepsza. Przecież są też sympatyczne kobiety a nie takie coś i odnośnie tej sytuacji tak to jest jak typ nie potrafi uderzyć pięścią w stół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Hahaha. Słowo praca i pasożyt budzi bestie uspiono w tutejszych wyrobnicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 30 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Qwerty oszczędza na bramach żeby przepłacać za tatuaże. Tak należy żyć. A sensie ze w bramie kamienicy? Nie rozumję. Baba bez tatulaza to pato graza tak. Czeba się oznaczyć wtedy jesteś kul dla młodych czadow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 8 Napisano 2 godziny temu Czy dobrze rozumiem, że porównano wymianę zdań z hejterami do oddawania moczu na klatę, a upośledzone hejterstwo zrobiło z tego fetysz uprawiany przez daną parę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 833 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: my? ja nie dzialam jak małpa, mam mózk i wystarczy mi problemow w życiu ty generalizujesz odnośnie nas "bab" to ja napisałam w twoim stylu. Chodzi o Gapcia oczywiście, nie potrafił ptaka w spodniach utrzymać po rozstaniu z żoną to teraz wylądował zaobrączkowany z najwieksza agresorką i krzykaczką forum o kupie, do tego bezrobotną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 229 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: my? ja nie dzialam jak małpa, mam mózk i wystarczy mi problemow w życiu A czemu facety nie wezmą jakiejś Iskry Elki z którą się dogadują tylko latają po dopach których nie lubia, wyzywają od koorew i lachonow i o co chodzi, spokój w życiu jest zły, za mało wrażeń wam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 2 godziny temu Najbardziej mi się podoba jak pasyw widmok o wyglądzie nastoletniej pi.pki poucza jak być smalcem alfa i uderzać pieścią w stół 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach