Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aniamin

zmotywujmy si臋 jeszcze 1, warto! nie 4 lecz 40!

Polecane posty

prosiatko, masz racj臋. tak chyba zrobi臋. mam czas do 21 lipca. a wiesz, chyba nawet nie b臋d臋 pyta艂a co chc膮, tylko sama wymysl臋 i co艣 kupie. no, kolderka, albo...jeszcze pomy艣l臋. bo wiesz, jak zapytam to mog膮 mi podsun膮膰 taki prezent, 偶e szok :) jak dieta, 膰wiczylas? ja jeszcze nie. nie moge si臋 zebra膰. najpierw chcialam posprz膮ta膰. potem po膰wiczy膰. wyk膮pa膰 si臋. dzi艣 zjadlam- ser bia艂y z sezamem, skubnelam kotlecika sojowego i b贸b. juz nie mam chyba nic do jedzenia w domu. jogurt naturalny jak co. to dzisiaj nie jad臋 do sklepu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰
Witaj Aniaminka:). Tego bobu ,to nie jedz duzo,tylko troszeczke:).Kiedy kalafiorowa robisz? Ja wlasnie zjadlam,brzuszek pelny,zaraz sie biore za sprzatanie,a potem troche cwiczonek. No i jak ,umowilas sie juz z kolezanka na basen? Super ,ze zaczelas juz to \" podbieganie\",kiloski szybciej beda uciekac ,a i Ty sie bedziesz lepiej i zdrowiej czula. Nie pamietam czy pisalas ile masz wzrostu... Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie.

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 Balbi, witaj mam 170 cm kalafiorowa odlo偶ona na jutro, bo ju偶 sie dzisiaj najadlam i nie chce mi sie jecha膰 do sklepu. dzi艣 jeszcze sprz膮tanko. tamta pani nie ma kostiumu, rozmiar 56. nie wiem, czy to jej kolejna wym贸wka. ja jej poszukam kostium w wysy艂kowej, a o basen zapytam w poniedzia艂ek co, jak i kiedy. pozdrawiam.czyta艂am u was, ze kupi艂a艣 sobie ciuszki, rozmiar 44- kurcze, fajnie. ja kiedy艣 psioczy艂am na ten rozmier, a teraz to bym chetnie si臋 w niego zmie艣cila :D pozdrawiam jeszcze 1 pa

Udost臋pnij ten post

Witam Mam 22lata, 164cm wzrostu i o zgrozo 86kg:(...Odk膮d pamietam zawsze by艂am utuczonym dzieckiem i nigdy nie mia艂am figury modelki, powodem moze byc to iz jako maluch karmiona by艂am roznego rodzaju Humanami tak modnymi wtedy. Jestem aktywna: rower, rolki, siatk贸wka...a mimo to waga sie utrzymuje...moze az tak jj nie widac ale zaczyna bardzo mi przeszkadzac:/ Postanowi艂am ostro wzic sie za siebie. Na poczatku chcia艂am dopom贸c sobie jakims srodkiem z gatunku adipex ale po tym ja dwie proby zakupu szkonczy艂y sie tym ze straci艂am pieniadze i tabletek nie dosta艂am-zrezygnowa艂am i wybra艂am nieco bardziej alternatywna droge. stworzy艂am nieco w艂asna diete: jem co 2godz niewielkie posi艂ki np jogurt naturalny z otrebami i siemiem lnianym, pieczywo chrupkie z pe艂nych ziaren i pomidorek, jab艂ko poza tym biore chrom organiczny, cidrex(bo mimo szczerych checi octu nie wypije:/) i thermo speed extreme, ca艂osc uzupe艂niem kompleksem witamin i minera艂贸w. Ponadto zacze艂am tez stosowac Aqua-Femin bo mysle ze woda gromadzaca sie w organizmie tez w moim przypadku podnosi nieszczesna wage zupe艂nie zrezygnowa艂am ze s艂odyczy i smieciowego jedzenia, staram sie nadal ruszac ile sie da i oby da艂o to jakies rezultaty:( Mam nadzieje ze wystarczy mi motywacji i razem z wami jakos sprawniej to pojdzie:)

Udost臋pnij ten post

hej. lepiej mi, bo by艂am na wieeelkich zakupach i mam zapas zdrowego jedzenia na jaki艣 czas, wiec od jutra ma by膰 leeeepieeej.

Udost臋pnij ten post

ehhh a ja jakas otepia艂a jestem...bola mnie plecy i oczy:(...12h przed komputerem robie swoje...a jutro powtorka z rozrywki...no coz taka praca:( pozdrawiam wszystkie was serdecznie i do jutra:)

Udost臋pnij ten post

ehhh a ja jakas otepia艂a jestem...bola mnie plecy i oczy:(...12h przed komputerem robie swoje...a jutro powtorka z rozrywki...no coz taka praca:( pozdrawiam wszystkie was serdecznie i do jutra:)

Udost臋pnij ten post

monikabox, witaj w naszym gronie. mam nadziej臋, ze zaczniesz chudnac. my艣l臋, ze nie mozesz nie chudna膰 z tak膮 diet膮. ja jem podobnie. ty mo偶e nawet bardziej rygorystycznie. jak bedziesz miala czas, to napisz co to za specyfiki, bo ja znam tylko chrom. czyli zaczynasz od dzisiaj? je艣li masz mo偶liwo艣c, to chociaz co godzin臋 siedzenia przed kompem wsta艅 i rozprostuj plecy, podnie艣 r臋ce go gory, jak schudniesz, to bol powinien ust膮pi膰. odezwij sie jutro rozza, fajnie, ze ju偶 wszystko masz, a ja jutro jad臋 na 艂owy. nie moge si臋 za nic zabra膰. dzi艣 ju偶 nic nie jem, g艂odna jestem. ojej :). JA TO NAWET NIE WIEM, CO KUPI膯. Z WARZYW TO NIC NIE LUBIE. o w艂aczy艂 mi si臋 caps lock, niepotrzebnie. u gugajny podaj膮 przepis na sa艂atk臋 kalafiorowa- jutro wyprobuj臋. pono膰 hit :). poza tym kupi臋 ser bia艂y. arbuz, brokuly. niby nie jest ci臋偶ko, a ci臋偶ko. naj艂atwiej zje艣膰 ciasteczka, czy co艣 z cukierni, ale po tym te偶 si臋 藕le czuj臋. oj musze wzi膮膰 tabletk臋- glowa boli. chyba od etj kawy. rozza, by艂a艣 jeszcze u kotk贸w?

Udost臋pnij ten post

jestem naprawd臋 g艂odna, ja tak nie potrafi臋. zaraz zjem troch臋 naturalnego z posypk膮 sezamow膮. takie ssanie sprawia, ze tylko my艣le o tym g艂odzie. czytam sobie , co pisz膮 r贸zne dziewczyny, kt贸re sie odchudza艂y i zrzucenie np 20 kilogram贸w to jakie艣 3 miesiace minimum, ale ja by艂am g艂upia, ze tyle przyty艂am. mam nadziej臋, ze nie zabraknie mi wytrwa艂o艣ci. wiekszo艣膰 sie 艂amie, z tego, co czytam.

Udost臋pnij ten post

Aniaminka, trzymaj si臋. Najtrudniej jest si臋 odzwyczai膰 jada膰 wieczorem. np ostatni raz o 17stej, przecie偶 to jeszcze po艂owa dnia zosta艂a ;) ja jak nie jem godzin臋 to ju偶 jestem g艂odna. Dzi艣 si臋 na偶ar艂am ale od jutro ju偶 zdrowo- jad臋 do tej kole偶anki, lepiej mi. Wracam w poniedzia艂ek. Mo偶e b臋dzie kg mniej? :) Powodzenia! a u kotk贸w by艂am z aparatem, ale schowa艂y si臋 wkrzakach. P贸藕niej by艂am bez, i le偶a艂a ca艂a tr贸jka w k膮ciku- teraz piwnice wszystkie u nas pozamykane i biedne nie maj膮 gdzie mieszka膰. W pon. po powrocie spr贸buj臋.

Udost臋pnij ten post

witajcie zaczyna si臋 nowy dzie艅...na diecie :) rozza, do poniedzialku. biedne kotki, mo偶e chociaz tyle dobrego, 偶e jest lato. nie mog臋 si臋 powstrzyma膰, zeby si臋 nie zwa偶y膰 co rano, chociaz dopiero w poniedzialek b臋dzie tydzie艅. dzisiaj znowu troch臋 mniej, o 0,4 kg, czyli waz臋 100, 8 wczoraj ju偶 jednak nic nie zjad艂am, nie chcialo mi si臋 przygotowywa膰. to znaczy wla膰 jogurtu do szklani- ha ha. dzisiaj zaraz co艣 wypij臋, a potem od razu do sklepu, bo potem znow mi si臋 nie bedzie chcialo. kupi臋 sk艂adniki na salatk臋 kalafiorowa. jakiego艣 arbuza moze? chyba zgrzesz臋 i kupi臋 kaw臋 2 w 1, bo to jest dla mnie taki substytut slodyczy. wczoraj wypilam dwie czarne i mia艂am jakie艣 serce chyba oslabione. jak pij 臋 kaw臋 2 w 1 to nie musze wtedy je艣膰. wiem,ze kawa 3 w jednym, to chyba 60 kcal, zobacz臋 ile ta ma kcal. co by tu jeszcze kupi膰, acha twarog, bo bialko i mo偶e tu艅czyka, cho膰 ja ew zjem tylko tego w oleju, w sosie wlasnym nie lubi臋. nie ma co je艣膰 kurcze.......a jeszcze popatrz臋- jest taki topik, kt贸ry za艂o偶ony przez osobe- naprawd臋 chce wam pomoc, i tam daja jakie艣 przepisy, to zagladn臋 tam. piszcie, co u Was, jak tak trzymanie diety, 膰wiczenia, waga? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Hej Aniaminka,arbuzow nie polecam,bo podnosza cukier we krwi:-o. Jak Cie wieczorami ssie,to marchewke sobie pochrup:). Zycze milej niedzieli,papa.

Udost臋pnij ten post

witaj Balbi, a ja w艂a艣nie nie powinnam je艣膰 tego, co podnosi cukier, masz racj臋 arbuz to s艂odka woda:) och, 偶eby ju偶 wazy膰 tyle, co Ty........ 偶ycz臋 rowniez milej niedzieli...:) i jeszcze 馃尲 bo zauwa偶ylam, ze lubisz:)

Udost臋pnij ten post

Witajcie dziewczynki:) Moj trzeci dzien na dietce:P Oczywi艣cie rano nie mog艂am sie oprzec pokusie aby nie stanac na wadze:) nio i o ma艂o nie zacze艂am krzyczec z radosci:P waga pokaza艂a 85kg co prawda to tylko -1kg ale zawsze to w dobra strone:) niestety centymetr jakos nieub艂aganie wciaz pokazuje to samo ale nie przejmuje sie tym bo to za wczesnie na takie efekty, grunt ze dobrze sie czuje i mam jakas taka fajna motywacje, wczoraj jak wroci艂am do domu to moj ch艂opak zajada艂 sie pysznym ciastem od mojej mamy ale zacisne艂am z臋by, zaparzy艂am sobie zielonej herbaty i szybciutko sie wykapa艂am i po艂ozy艂am do 艂贸zka zeby serducho mi sie nie kraja艂o:( aniaminka co do twojego pytania to cidrex to ocet ja艂kowy w kapsu艂kach, TSE to termogenik mozna go kupic w sklepi z odzywkami, natomiast aqua femin to preparat roslinny usuwajacy wode z organizmu. Wiem ze troche tego duzo ale mysle ze wieksza szansa ze zadzia艂aj膮 jak to bedzie w takich skoncntrowanych ilosciach. Dzis na ca艂y dzien w pracy zaplanowa艂am jedno jab艂uszko, pomaranczke i jogurt z otrebami i lnem mam nadzieje ze wystarczy mi motywacji i nie pobiegne to knajpy na kebaba:(

Udost臋pnij ten post

W艂asnie zajadam sie jogurtem...jakos tak bardzo mi smakuje moze dlatego ze troszke g艂odna jestem:P postanowi艂am tez w ramach urozmaicenia robic sa艂atke z marchewki, groszku zielonego, czerwonej fasoli i kukurydzy bo te warzywka jakos mi podchodz膮 a nie chce zeby monotonia jogurtu z otrebami odebra艂a mi si艂e do walki:( Pewnie bede to jesc tak na sucho:P bez zadnego sosu albo ewentualnie z sosikiem tatziki bo mysle ze poza tym ze jest pyszny to i ma艂o kaloryczny a przeciez o majonezie to musimy zapomniec:( Zastanawia艂am sie tez nad robieniem tatziki ale z twarozkiem light o obnizonej zawartosci t艂uszczu jako takie sniadanko nie wiem tylko czy jedno takie opakowanie-150g twarozku to nie za duzo jak na jeden posi艂ek:( co o tym sadzicie?

Udost臋pnij ten post

przed praca uda艂o mi sie wstapic na wieksze zdrow zakupy jak tylko wroce do domu wieczorem to od razu zmieszam skladniki i zrobie nieduze porcje zeby moc je zamrozic a pozniej tylko na wrzatek wrzuce i obiadek gotowy:)) musze chyba tylko na czas tej kuracji wyrzucic ch艂opaka z domu:P bo on poch艂ania takie ilosci jedenia ze az mnie korci a jest taki szczup艂y...ehhh faceci to maja dobrze:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
Ania to najlepsza dla Ciebie bedzie metoda Montignac,jesli jeszcze nie czytalas o niej,to przeczytaj.Napisz co lubisz najbardziej jesc,a moze uda mi sie znalezc jakies przepisy dla Ciebie.Jeszcze raz milej niedzieli,papa.

Udost臋pnij ten post

witajcie! Balbi, czyta艂am i te偶 dosz艂am do takiego wniosku- wtedy, ze montignac. ale teraz musze odswie偶y膰 wiedz臋 na ten temat, bo ju偶 mi sie troch臋 myli wszystko, bo ja du偶o czyta艂am. o wszystkich dietach chyba. ale montignac ma chyba co艣 wspolnego z indeksem glikemicznym, prawda? je艣li tak, to rzeczywi艣cie to dla mnei dobre. kto艣 wysnul tak膮 teze, ze kopenhaska, monti, index gl, to inne wersje atkinsa. ....poczytam jeszcze raz monikabox- gratuluje, przecie偶 od 1 kg si臋 zaczyna ca艂a ich lawina. super, ja te偶 si臋 ciesze jak dziecko i te偶 nie moge si臋 nie wazy膰. dzi艣 bylo -0, 4 a i tak si臋 cieszy艂am. trzeba sie przygotowa膰, na tak膮 ew. ze waga nawet mo偶e pokaza膰 1 kg wi臋cej. i wtedy si臋 nie dnerwowac, tylko robi膰 swoje. to zalezy od gaspodarki wodne, i od dnia cyklu, tak偶e nie mo偶na sie pdlama膰. ja ju偶 kiedy艣 si臋 podlamalam i slanczy艂o si臋 藕le. tylko osoby konsekwentne wygrywaj膮. monikabox, my艣le, ze troch臋 za ma艂o dzi艣 sobie przygotowala艣 do zjedzenia, obawiam si臋, zeby to si臋 nie skonczy艂o 藕le. to znaczy najpierw jest fajnie, bo lec膮 szybko kilogramki, a potem stop, bo spowolni艂a艣 metabolizm. czujesz si臋 g艂odna i zla. masz ch艂opaka, kt贸ry wcina i m贸wisz sobie- kurcze, a co tam, ja te偶 moge! nie chc臋 ju偶 by膰 g艂odna, mam gdzie艣 diet臋 itd- to czarny scenariusz, oby si臋 nie sprawdzi艂a, ja teraz tak ma艂o nie jem, to zn. 1 jab艂oszko i jogurcik. do艂膮cz koniecznie te sa艂atki. a propo sa艂ate, to dziewczyny z topku odzchudza膰 si臋, ale m膮drze poda艂y swietny przepis na sa艂atk臋 kalafiorowa. ja dzisiaj jad艂am i szok, taka pyszna. a ja niecierpi臋 warzyw. kalafiro niegatowany, og贸rek w kostk臋, pomidor w kostke sol pieprz szczypiorek koperek plus majonez. super. my艣le, ze majonez mozna zastapic jogurtem. twaro偶ek? 150 to nie tak du偶o. ja jadlam przez 2 dni 125g, tzn po 125, razem 250. ale mo偶na zje艣膰 mniejsz膮 porcj臋 a do tego jak膮艣 sa艂atke- ro偶norodno艣c. bylam wreszcie na zakupach...opisze wam co kupilam. dawno ju偶 tak du偶o nie kupilam- tzn takich rzeczy, bo je艣li chopdzi o ciasta, czekolad臋 i inne to i owszem. kupilam skladniki na t臋 sa艂atke kupilam sk艂adniki na sajgonki, tzn- mro偶one warzywa chi艅skie, makaron sojowy, sosy (dodaje si臋 odrobinke, nie zaszkodzi), pieczarki, sa艂at臋 lodow膮 i papier ry偶owy. mo偶na usma偶y膰, wtedy pyszne, ale mo偶na i nie sma偶y膰, wtedy dietetyczne. kupilam gotowe, mro偶one, niskokaloryczne zupy- krupnik i pomidorow膮. nie musze my艣le膰 nad zupk膮 tylko w chwili g艂odu chlup do wody, oczywi艣cie tylko cze艣膰 torebki. salat臋 mog臋 zje艣膰 z jogurtem i np 3 ziemniaczkami m艂odymi. jeszcze nie jad艂am w tym roku. 3 mog膮 by膰, tak my艣l臋. na samych pomidorkach to by mnie tak ssa艂o, ze chyba bym nie wytrzymala. jeszcze mog臋 sobie zrobi膰 pomidory z cebul膮 i jogurtem, doda膰 pieczarki. no to mam co je艣膰 :) z kawy 2 w 1 zrezygnowa艂am jednak, bo przeczyta艂am sklad, nie kupi艂am 偶adnego pieczywa, ale za to kupi艂am czekolad臋 gorzk膮 i to ca艂kiem 艣wiadonie. nie lubi臋 gorzkich, ale ona bedzie dla mnie zamiast s艂odyczy, ze niby co艣 jest. b臋d臋 jad艂a nie 2 naraz, tylko 2, 3 tafelki dziennie. lepiej 2 :) piszcie, co u Was, do uslyszenia, pa

Udost臋pnij ten post

aaa, zapomnia艂am kupi艣 twarogu i jajek, ale narazie wystarczy mi jedzenia. i oczywi艣cie mleko sojowe tez kupilam :D

Udost臋pnij ten post

Widze, ze zjad艂y mi si臋 niektore literki i napisalam kupi艣, zamiast kupic, ale mama nadzieje, ze mimo tych wpadek wiadomo o co chodzi:)

Udost臋pnij ten post

Dziewczynki:) Mama normalnie kilogram motywacji...moge sie podzielic:) tez by艂am na zakupach...wyrwa艂am sie na po艂 godzinki z pracy:P...dok艂adnie ptrzestudiowa艂am kazda etykiete...kupi艂am tynczyka w socie w艂asnym, czerwona fasole, kukurydze, groszek, brazowy ryz, czosnek, twaro偶ek light, pe艂noziarniste pieczywo z grubego przemia艂u i s艂odzik niestety bo ciezko mi jeszcze kawy nie s艂odzic ale z cukru zrezygnowac musze:p poza tym spera艂am ytroche w necie i super przepisy znalaz艂am: http://forum.montignac.com.pl/dania-vt225,15.htm mysle za kazda cos tam dla siebie znajdzie:)) a ja jutro zrobie taki oszukany bigosik z kiszonej kapusty i czerwonej fasoli bo kapustke uwielbiam a to i znikome kalorie:))

Udost臋pnij ten post

ehhh ja z kolei do艂ozy艂am jakies literki i mama mi wysz艂a:P ale nic dziwnego z tych emocji to jakas taka pobudzona do dzia艂ania jestem :) mam nadzieje ze sie nie poddam widzac jak obok mnie ch艂opak wcina tosty z dzemem:P ale jak na razie to musze sie pilnowac dosc mocno i nie popasc w zwatpienie i wam wszystkim tez tego serdecznie zycze:)

Udost臋pnij ten post

czesc dziewczynki ... widze, ze tu coraz wicej \"odchudzaczek\" zaglada... napisze do was pozniej, najpierw chcialabym sie wam do czegos przyznac ;( wczoraj wieczorem mialam strasznie podly humor. taka jakas mala depresja mnie dopadla... nie wytrzymalam przez to na diecie... wcisnelam w siebie dodatkowo: 2 kanapki (takie jak normalnie jem na sniadanie), 4 cukierki czekoladowe (te, kotre do tej pory tlyko wachalam- jak widac to byl zly pomysl) i 4 kabanosy drobiowe (razem ok. 80 gr).... !!!!!!!!!!!1 loj matko!!!!!!!!!!!! a do wczoraj cale trzy miesiace tak sie dobrze i dzielnie trzymalam! a tutaj no nie, sama nie moge w to uwierzyc! mam okropne wyrzuty sumienia ;( ;( ;( chyba bede dzisiaj tylko ryczala. ale bylam na imprezie (po tym wpiep* cholernym). wrocilam ok 6 do domu. pocieszalam sie tym, ze przynajmniej ponad 3 godziny przed snem nie jadlam (podobno tak powinno byc). te dwie kanapki jeszcze by uszly... w koncu cala noc balowalam- ale po co mi byly te cukierki??!! i kabanosy!! dzisiaj za to zjadlam tylko salatke i pol jablka (= ok 200kcal), 1malego kabanosa (20gr= ok 60kcal) za chwile ide pobiegac, a pozniej zjem jeszcze jogurt (=90 kcal). aaa! i kawke sobie popijam (z mlekiem 1,5% i slodzikiem= ok 50 kcal). no i alko... loj matko- ale tu nie mam wyrzutow sumienia... tylko dlaczeeeeeeeeeeeeeeeeeego to zrobilam!!! loj zle mi z tym, zle... ale nie poddaje sie. dam rade. schudne jeszcze i utrzymam wage... blagam pocieszcie mnie dziewuszki, bo za chwile chyba oszaleje...

Udost臋pnij ten post

monikabox- no a偶 si臋 czuje t臋 twoj膮 energi臋, cisze si臋. jeszcze dodam, ze na pocz膮tku szybko si臋 chudnie:) kurcze, ja sobie jeszcze pojad臋 do sklepu, bo przypomnia艂a艣 mi o ry偶u br, a bedzie mi potrzebny, bo zamierzam upiec papryke z ryzem. he he jeszcze nie wiem, jak to si臋 robi i co dodac, ale co艣 wymysle. kukurydzy te偶 zapomnialam monika dzi臋ki za stronke, jeszcze dzisiaj przejrze, ha, znowu montignac...:) monika, olej d偶em, olej tost- malo tego ci wisi z boku i z przodu? a przynajmniej ja tak sobie m贸wie. do艣膰 dos膰 do艣膰. ju偶 to przerabia艂am, d偶emikowi juz dzi臋kujemy:P

Udost臋pnij ten post

witam w ten piekny sloneczny poranek (wkoncu sloneczko)... dzis skonsumowalam platki jak zwykle tyle ze teraz z jogurtem naturalnym 0%... i popijam sobie wode do ktorej wcisnelam troche cytryny... nie wiem czy to od tego ale nie chce mi sie jesc... ugotowalam sobie jajko jakies 3 godziny temu i jeszcze go nie zjadlam bo mi sie nie chce... od jutra do pracy wiec moge miec troche mniej czasu na odwiedzanie was ale na pewno bede tu zagladac conajmniej raz dziennie bo co ja bez was zrobie kobitki kochane??? ja sie na razie nie waze... poczekam z wazeniem z tydzien to moze beda wkoncu jakies widoczne efekty bo jak sie wazylam codziennie to mialam wrazenie ze nie chudne wcale...

Udost臋pnij ten post

prosi膮tko, mia艂a艣 prawo tak zrobi膰, bo ju偶 trzy miesiace trzymasz si臋 od tego z daleka, a pewnie kiedy艣 to jadlas bez jaki艣 wi臋kszych ogranicze艅. to tak jak t臋sknota za rodzin膮, po 3 miesi膮cach t臋sknisz bardziej. poza tym wcale jeszcze nie zjadla艣 tak du偶o, a ja w艂膮czy艂a do diety 2 kawa艂ki czekolady gorzkiej, wy to ju偶 by艣cie sie pewnie poplaka艂y, a ja tam wiem, ze lepiej jak ona bedzie w lod贸wce i b臋d臋 sobi臋 ja skuba膰 po trochu, ni偶 gdybym mia艂a nie je艣膰 niczego slodkiego, a potem zje艣c cale ptasie mleczko wedlowskie prosiatko, 4 cukierki, to najwy偶ej 160 kcal, daj spokoj, w kabanosach jest bia艂ko, budulec mi臋艣ni. nie masz si臋 czym przejmowa膰 pomy艣l, od jednego dnia nie przytyjesz wazysz tylko 65 nadal masz motywacj臋 jest ju偶 nowy dzie艅, zaponijmy o tym, co bylo wczoraj :) ju偶 ci zazdroszcz臋, ze idziesz biegac, ja nie ma mowy- najpierw musze posprz膮ta膰, a wol臋 siedzie膰 z wami :( piszcie, glowa do g贸ry, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

aniaminka wlasnie zamierzam to olac zupe艂nie:P poza tym nie sa mi te tosty az tak niezbedne:) wiem za na poczatku szybko traci sie wode...a tym samym wage ale mnie poki co cieszy kazdy gram:) mam wrazenie ze ten termogenik TSE chyba zaczyna dzia艂ac bo w sumie to dzis dla mnie juz 6tabletka a zaczynam czuc duzo ciep艂a w miesniach mimo ze biuro mamy klimatyzowane:P mam nadzieje ze ca艂y ten moj wysi艂ek sie op艂aci w sumie to zastanawia艂am sie nad gorzka czekolada po tym jak o niej wspomnia艂as ale ja jakos nie mam szczegolnych checi na s艂odkosci wiec wole nie rozdrazniac swoich zachcianek:)

Udost臋pnij ten post

ale suuuper napisalam... poranek hehe!!! chodzilo mi oczywiscie o dzionek... nie wiem o czym ja myslalam jak to pisalam...

Udost臋pnij ten post

asia, dobrze, 偶e sie nie wa偶ysz- ja mam taki na艂og jak by to byla jaka艣 r贸znica, czy ja wa偶臋 102, czy 101- buuuchaaachaaa asia, szkoda, ze rzadziej b臋dziesz tu wpada膰, ale czekam. z drugiej strony, bed臋 wtedy 膰wiczy膰, biega膰 :D ASIA, ja mysle, ze to te p艂atki tak syc膮, mo偶na jeszcze 艂yzeczk臋 otr膮b dosypa膰 i lnu, siemie pochalnia z jelit co艣 tam- tluszcz chyba :P

Udost臋pnij ten post