Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie czuc normalnie

Źle się czuję w swoim ciele przy moim facecie

Polecane posty

Gość myszkaa.
hej wiiwwiiww:) mrufka nieźle sobie poradziła, ale myślę, ze przypadku Autorki problem jest powazniejszy, bo tu nie chodzi tylko o brak akceptacji, tylko szacunku jako takiego i ogolny stosunek do kobiet. Ten facet na moje oko jest niereformowalny. POtrzebne więc radykalne cięcie, czyli zerwanie.

Witam:) dzis troszke lepiej chociaz zle sie czuje fizycznie....z moim fecetem nie rozmawiałam bo nie miał czasu i pojechał do Warszawy w delegacje...

Gość m_r_u_f_k_a_
Jak czytam Twoje wypowiedzi Autorko to tak jakbym czytała o sobie. Ja uważam, że my sobie za dużo pozwalamy, faceci nam wchodzą na głowę, a my szlochamy po kątach i robimy dobrą mine do złej gry. A przecież my nie jesteśmy święte męczenniczki na których inni się mogą wyżywać!! Jak mi przestało już zależeć na moim chłopaku i brzydko mówiąc olałam go to on się zrobił potulny jak baranek.

Gość m_r_u_f_k_a_
Z moim facetem też było bardzo poważnie. Te problemy o których napisałam to kropla w morzu. To jak o n się zachowywał wobec mnie w innych przypadkach to całą historię mogłabym tu napisać. To jest tylko całokształt, ale takich pojedynczych przykrości to było całe morze...

Gość wiwwiiwiw
Witaj myszka :* Autorko, a czemu sie czujesz źle?? Moje pytanie nadal aktualne: postanowiłaś już coś konkretnego??? Mrufka jest przykładem na to ze jeżeli się chce to można to osiągnąć!!!

zle sie czuje bo zbizają sie te dni;)

Gość wiwwiiwiw
:)

Gość wiwwiiwiw
ciekawe w którym miejscu :/ idę poczytać książkę i lululu

Gość 23432432432
bo kazdy facet lubi sie chwalić swoja zdobyczą

Gość myszkaa.
jacekk>> Może to jej urok, może to Photoshop :P

Gość myszkaa.
mrufka>> racja, my kobiety mamy tendencję do robienia z siebie siostry miłosierdzia. Mój były miał problemy z alkoholem i narkotykami (nieielkie, ale miał). Więc ja , oczywiście, myślałam, ze MUSZE przy nim byc, bo on taki biedny, przecież muszę go wspierać itp..Mimo że wcale mnie o to nie prosił i nie zauważał tej 'pomocy' Jest znakomita książka 'kobiety które kochają za bardzo' Norwood. Autorka tłumaczy, że w naszej kulturze od małego wytwarza się w nas przekonanie,że miłość = poświęcenie (kobiety) i cierpienie. No i zobaczcie - babskie pisma są pełne tekstów: 'jak go zadowolić / uszczęśliwić", a CKMy i Playboye nic nie mówią o tym, 'jak wywołać uśmech Twojej kobiety". To taka ogólna refleksja.

Gość wiwwiiwiw
refleksja dająca do myślenia :)

Gość m_r_u_f_k_a_

Gość m_r_u_f_k_a_
myszka.>>> masz rację w 100 %. My mamy facetów zrozumieć, docenić, pójść na kompromis i oczywiście na każdym kroku chwalić. Nawet jeżeli nic specjalnego nie zrobił to trzeba się tym zachwycać. O NIE!!!

Autorko>> dobrze, że buc pojechał. Będziesz mieć więcej czasu na przemyślenia, to może będzie Ci łatwiej