Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie czuc normalnie

Źle się czuję w swoim ciele przy moim facecie

Polecane posty

siniaki były ....wiem ze to róznie mozna interpretowac i pewnie ja cos zle odebrałam ale jak pisałam mam go zaspokajac a jak nie to i tak sobie kilka razy "wzioł" bo ja według niego lubie stawiac opór i sie tak drocze

a psychika jest cała poraniona:(

Gość szukaj
to tez byl moj pierwszy zwiazek:) naprawde jeszcze bedziesz z kims przy im bedziesz sie zawsze czula wyjatowo. ja tez sie balam zerwac, mialam tez duzo kompleksow i nie wyobrazalam sobie miec innego chlopaka ale przyszedl dzien w ktorym nie wytrzymalam. teraz mam kochanego chlopaka ktory powtarza mi ciagle jaka jestem cudowna, wspiera mnie w zyciowych sytuacjach, pomaga, a jak cos mierze w sklepie to mowi "tobie jest we wszystkim ladnie, mowie serio";) pozbylam sie swoich kompleksow i wreszcie jestem w zdrowym zwiazku czego i tobie zycze:):) 🌼

Gość myszkaa.
Słuchaj uważnie - wiem, że pewnie myślisz - no jest zły, ale jeśli znajdę jeszcze gorszego, albo będe sama... NIe myśl tak. Możesz z nim zerwać. POtrafisz i chcesz tego, inaczej byś nie pisała takich rzeczy. Fakt, ze to Twój 'pierwszy' fdo nieczego Cię nie zobowiązuje. To nie sa drobiazgi, widać , że facet ma problemy ze sobą.

Gość myszkaa.
"i pewnie ja cos zle odebrałam". Nie, to jest jest sadystą. Kurde, teraz to 'zabawa', a po ślubie będziesz mieć piekło dziewczyno...

Gość wiwwiiwiw
chce sie czuc normalnie - masz tyle siły by go zostawić??? doszło do Ciebie ze musisz sie od niego uwolnić???

Gość myszkaa.
wiiwiiw>> TY tez uważasz, ze z tym facdtem jest coś ie tak??

Gość wiwwiiwiw
kilka razy "wzioł" ??? czy to sie nie nazywa gwałt???

Gość wiwwiiwiw
myszka --> dla mnie ten facet to 0!!!!!!! totalne 0!!!!!

Gość szukaj
naprawde autorku zakoncz ten zwiazek szybko :( przeciez i tak i tak to sie rozleci, bo chyba nie wyobrazasz zebys mogla z nim byc. cala ta twoja sytuacja przypomina mi troche moja historie. pokaz ze jestes silna, nawt jak bedzie blagal na kolanach zebys wrocila olej go, nie kontaktuj sie z nim w ogole. wyjdzie ci to na zdrowie. ja kiedys bylam spokojna dziewczyna a przy nim stalam sie nerwowa, czulam sie gorsza. potem doszly przepychanki, ostre slowa... bedzie coraz gorzej wiec zakoncz to jak najszybciej, moze potem gdzes wyjedz na wakacje jak masz mozliwosc

Gość myszkaa.
@ wiiwiiww>> on jest niebezpiecznuy, moim zdaniem. Autorko, a czy ktos z Twoich znajomych wie o tym, o czym nam opowiadasz?

Gość szukaj
przede wszystkim trzeba miec szacunek do samej siebie!

ja jestem juz strzępkiem nerwów:( gwałt??? według niego nie, ja przesadzam i w ogóle jak smie tak mówic, to jest obowiazek:( tak mówi az do znudzenia az ja zaczynam wierzyc w to co mówi:(

Gość wiwwiiwiw
no właśnie! czy jest ktoś obok kto wie jak ten facet Cie traktuje i niszczy psychicznie? Ktoś kto bedzie ciągle Ci mówił ze dobrze robisz zostawiając go? jak nie my tu jesteśmy by Cie wspierać!!!

nikt nie wie , wszyscy mają go za super faceta, i ze swietnie trafiłam bo po studiach i dobrze zarabia ( nawet nie wiem ile dokładnie wiedziałam ze 2,5 tys ale wyszło raz w rozmowie ze z 2 razy tyle ale sie nie przyznał:(

zresztą ja nie mam takich znajomych, wszystko to takie powierzchowne znajomosci, nie mam przyjaciół...mamie nie powiem bo nie chce jej mówic o moich problemach...

najgorsze jest to ze on mi ciągle wmawia ze ja przesadzam i robi wode z mózgu i ja juz nic nie wiem, jestem skoowana totalnie:( czuje sie potwornie zagubiona

Gość oananaia
droga autorko, chcesz do konca zycia czuc sie smieciem i byc jego sluzaca, jego suczka ze tak sie wyraze, z ktora moze robic co mu sie podoba?... chyba nie, wiec bierz zycie za rogi, bo co Cie gorszego moze spotkac? nic, nawet smierc jest lepsza od zycia z kims kto nie traktuje Cie po ludzku

Gość wiwwiiwiw
nawet nie jest z Tobą szczery!!! otwórz oczy!!!! i to szeroko!!!!!

Gość szukaj
byl tu gdzies taki temat moze poczytaj. wiesz tutaj siedzi duzo kobiet ktore przezyly nie jedno i chca sie dzielic swoim doswiadczeniem i chronic takie osoby jak np ty przed popelnianiem bledow. pewnie myslisz ze latwo tak mowic, na pewno cos do niego czujesz, poza tym przyzwyczajenie itd ale uwierz ze to i tak kiedys nastapi i im szybciej tym lepiej dla ciebie. jeszcze bedziesz szczesliwa i ostrzegala inne dziewczyny przed takimi facetami:)

to nie jest takie proste tak odejsc...to typ czlowieka, który tak łatwo sie nie daje i robi na zlosc jak chce odejsc, manipuluje, dołuje, gnębi...kiedys powiedział ze i tak mi nie da spokoju

Gość wiwwiiwiw
mieszkacie razem? w jakim mieście jak można wiedzieć?

Gość maj gaaaat
hehe, szczerze to nawet nie jest mi ciebie żal to ty jesteś idiotką a nie on, zastanów się facet korzysta z tego co mu dajesz, każe ci robić coś, bo to robisz i się specjalnie nie przeciwstawiasz nie rozumiem Cię i nie współczuyję, bo wyjście jest bardzo proste, ale to już twój problem pozdro :D

Gość myszkaa.
Zróbmy analizę: "gwałt??? według niego nie" - co to znaczy WEDŁUG NIEGO NIE. Ważne jest jak Ty się czujesz!! Widzisz, że nie masz już swojego zdania, tylko oceniasz sytuację jego oczami??Nawet jeśli Cię to krzywdzi? " ja przesadzam " - 100 razy takie teksty słyszałam, najłatwiej pozbawiają pewności siebie "i w ogóle jak smie tak mówic, to jest obowiazek tak mówi az do znudzenia" - a gdzie TWOJA OPINIA?? "az ja zaczynam wierzyc w to co mówi" - to skończ Jakby Twoja przyjaciółka coś takiego o swoim faceci mówiła, pozwoliłabys jej wyjśc za niego???? Ten facet to cwany manipulant. Sadysta psychiczny,On Cię zniszczy Zaczęło się od ciuchów - a to początek góry lodowej!!

Gość szukaj
nie wyslalo mi-temat "nie bojcie sie zrywac z draniami"

Gość oananaia
wlasnie widac ze jestes totalnie zagubiona, ale pomysl, dlaczego sie czujesz tak a nie inaczej? przeciez gdyby byl facetem takim jak znajomi mowia, idealnym, to nie mialabys takich mysli o nim i nie moglabys napisac niektorych rzeczy ktore on Ci zrobil lub powiedzial i ktore zostaly na tym topiku ostro skrytykowane (slusznie) Wiec skoro cos Ci nie gra w nim i czujesz cala soba ze on Cie doluje, to masz jasna sytuacje! i wiesz czego chcesz,a moze raczej czego nie chcesz! do dziela kobietko, wszystkie jak widzisz trzymamy kciuki za Ciebie, zbieraj sily i go po prostu olej!

Gość myszkaa.
a zastanów się, czy trochę Ty nie tworzysz jego wizerunku super faceta przed innymi. Może czas przestać. @maj gaad>> nie mów tak, bo dziewczynę tylko bardziej zdołujesz, Masz trochę raacji, ale teraz nie pora na łajanie, tylko podtrzymanie na duchu i odbudowanie poczucia własnej wartości.

Gość wiwwiiwiw
NAD CZYM SIE JESZCZE ZASTANAWIASZ??????

Gość szukaj
na pewno dasz rade. ja tez nie mam znajomych, rodzenstwa, z mama mam slaby kontakt i nie potrafie z nia rozmawiac o swoich problemach, bylam zupelnie sama, tylko ja i on ktory manipulowal mna jak sie dalo. ale udalo mi sie a on plakal po mnie dlugo i w zyciu sie nie spodziewal ze tak sie postawie

Gość oananaia
wiec od dzisiaj cwicz w sobie silna wole, nie sluchaj jego gadania, powtarzam- NIE SLUCHAJ. niech to co on mowi bedzie jak grochem o sciane, niech Ci grozi, niech probuje manipulowac i wszystkich innych swoich sztuczek. Ty sie temu nawet nie przygladaj. Dalas mu szanse nie raz, mowilas mu o swoich uczuciach nie raz i nie dwa, wiec dosc juz. On Cie nie szanuje, nie obchodzi go ze jestes nieszczesliwa, nie obchodzi go co Ty chcesz a czego nie, wiec od dzisiaj neich Cie nie obchodzi to co on ma do powiedzenia. Po prostu oddaj pierscionek, wez swoje rzeczy i nawet nic nie wyjasniaj.