Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozneglizowana

Czy taka plaska klatka piersiowa moze sie podobac mezczyznom?

Polecane posty

Gość Piersi nie takie ważne
Jestem facetem i mam 18 lat, myślę że to nie piersi nadają piękno kobiecie tylko charakter i twarz :) A co to twoich piersi to wszystko jest OK !

ja tylko mówie ,że są takie co działaja konkretnie na wzrost piersi . wiem bo kuzynka miała ten sam problem , i wyskoczyły:P / a teraz dla rozlużnienia http://video.interia.pl/obejrzyj,film,61992,sortuj,t,st,prom3,pozycja,1,Niemoralne_dobranocki

to najpiekniejszy topic jaki czytalam, matko, skad tyle pozytywnych komentarzy?dziwilam sie wraz z kazdym postem..moje piersi tez s atakie male.aa np idac dzis chodnikiem wysmiano je:( autorko: ile masz roznicy pod biustem i w biuscie? ja mam 10 cm. chyba zaczynam wierzyc, ze moje piersi tez moga sie podobac:):) tylko, ze ja mam problem z nadmiernym owlosieniem, bo mam rowniez wloski na piersiach, ale ogolnie sa ladne:)

Jak ktoś sie śmieje z takich rzeczy to niech zastanowi się nad sobą. Dawaj foty nie krępuj się :)

nie, ja nie bede sie obnazac.. zastanawiam sie czy lazic bez stanika, ale nie chhe chodzc w tych pancernych stanikach, powiekzajacych moj biust.. ale muze powiedziec, e taki maly biust zyskuje jak jest golusienki, w bluzce nie wyglada dobrze, dlatego jetes skzana na stanki, zeby nie odstraszac:)

Chodź tak jak Ci wygodnie !

Gość Rozneglizowana
Posiadaczka AA: W biuscie 76 cm, a pod 72 cm. Co takiego ci powiedzieli? Pewnie jakcys niedojrzali gowniarze :O Tez sie dziwie skad tyle pozytywow, skoro czasem ktos wrzuci zdjecie ""malych"" B i jak tu sie nie zdolowac czytajac, ze sa za male ;)

Gość fdhgjdhg
zartujesz ? ze tyle masz w i pod ? Ja mam 68 pod i 80 w biuscie a podobne, twoje nawet mi sie bardziej podobaja

Gość Rozneglizowana
fdhgjdhg: Tak, tyle mam. Zrobilabym zdjecie z profilu, ale aparat jest u brata w pokoju, a juz spi. Ale nie wiem czy to by cos dalo bo wlasnie po bokach conieco mam, a na srodku plasko :(

Gość fdhgjdhg
Ja w dotyku mam calkiem spore ale mam szeroka klatke i tez piersi tak "po bokach" wkurza mnie to, no i sutki mam mniejsze, ladne masz swoje, malenkie ale jak powiedzial Al Pacino w zapachu kobiety, ze nie wazny jest rozmiar, to jak wygladaja ale jak na ciebie patrza ;) cos w ten desen

Gość fdhgjdhg
przesadzilam z tym ' spoer' ale takie na cala meska dlon, nie raz jak szlam bez sanika w bluzce to slyszalam komplementy, nikt sie nie smial, wrecz przeciwnie, male tez sie podoba facetom

Gość fdhgjdhg
przesadzilam z tym ' spoer' ale takie na cala meska dlon, nie raz jak szlam bez sanika w bluzce to slyszalam komplementy, nikt sie nie smial, wrecz przeciwnie, male tez sie podoba facetom

Gość fdhgjdhg
kurde i lewy jest wiekszy 😭 widze to dopiero na zdjeciu, zawsze mi sie wydaje ze sa takie same 😠

Gość Rozneglizowana
Jakby ktoras minibiusciasta nie wstydzila sie wkleic zdjecia swoich piersi to chetnie zobacze jak wygladaja takie malenstwa u innych ;) Ale malenstwa, a nie zadne miseczki B ;) fdhgjdhg: W dotyku tez lubie swoje piersi :) Jak jestem w domu bez stanika, to ciagle je dotykam i ugniatam ;) :D Jak nikogo nie ma w poblizu

Gość fdhgjdhg
Ja tez, czesto sie chwytam za swoj biust i to przy domownikach sie zdarza :D Ja bym wkleila ale nie stac mnie na to, bo nie moge usunac, no i moje wygladaja gorzej, niestety ... sprobuje zrobic, ale nie obiecuje

Gość Rozneglizowana
fdhgjdhg: OK :) Ja juz zmykam. Dobranoc

Gość fdhgjdhg
tez zmykam, jej, myslalam ze mam ladny biust ale na zdjeciach to jest fatalny, ty masz naprawde o niebo lepszy, mimo ze moj troche wiekszy to jednak beznadziejny dobranoc

witam Mi sie podoba , z miła checia bym sie nimi zajoł:) wetlok@vp.pl pozdraiwmaL)

ostro, ja mam 10 cm roznicy a twoj biust wcale wygladem nie jest mniejszy, moze dlatego, ze ja mam 75 pod biustem a 85 w biuscie i po prostu ty jestes szczuplejsza i biust wydaje se wiekszy. co do tego wysmiania na ulicy to byla to dziewczyna i jej chlopak, jak mnie mineli, to uslyszalam cos w tym stylu:fuj\" i smiech wiec sie domyslam o co chodzio, bo takiie rzeczy sie czuje. matko, jak ja bym chciala, zeby znalazl sie jakis fajny facet, ktory je pokocha..

Gość Rozneglizowana
Posiadaczka AA: Mozemy sobie zyczyc tego samego :)

Gość druga posiadaczka AA
ja mam w biuscie 76 a pod nim 70. to jest dopiero masakra ale nic nie moge na to poradzic :(

Gość druga posiadaczka AA
mam chyba najmniejszy biust swiata. na pewno najmniejszy w moim miescie... i nie gadajcie ze mi urosnie bo mam juz 21 lat

druga posiadaczko AA :) jak widzisz, zalozycielka topicu ma roznice 4 cm i jakie apetyczne piersiatka aty masz wiecej troszku wiec nie sa najmniejze:).ja cie rozumiem bo tez praktycznie jestem plska ale ostatanio staram sie osawajac z tym faktem moje otoczenie i leje na to co powiedza..nsze piersiatka sa ladne nago i to sie liczy y sie podobac w neglizu :) moze pod bluzka traca wiele oj traca:)

Gość Rozneglizowana
Posiadaczka AA: Dziekuje i wzajemnie :) A mialas juz kogos, kto widzial cie nago? Mam nadzieje, ze nie tylko ja zostalam podbudowana i innym malobiusciastym tez sie milej zrobilo na sercu ;) :)

Gość Rozneglizowana
Dalej chetnie poznam opinie innych, pozytywne lub nie. Wazne, zeby byly szczere.

nie, zaden chlopak mnie nago nie widzial jeszcze ;) ale wiesz, zrobilam sobie zdjecie piersi, i na zdjeciu w ogole inaczej wygladaja niz jak patrze na nie w lustrze czy z gory.sa jakby bardziej rozstawione na boki, tez mam tak jak y plasko w srodku a piersi dalej. yhm srednio mi sie to podoba.

Gość fgbcbv
mi sie te piersi wielbiciela dup nie podobaja, niby sa troszke wieksze ale jakies takie na boki, sutki sa nieproporcjonalnie wysoko i z boku, wogole piersci wygladaja na sztuczne silikonowe. bez wzgledu zreszta na to czy sztuczne czy nie ,mnie sie nie podobaja, wole mniejszcze a zgrabniejsze