Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponowna prośba o pomoc2

www.piecioraczki.pl

Polecane posty

www.piecioraczki.pl pocyztajcie prosye

Gość kochane te Bobaski
kto może niech pomaga!

Gość mam maila
mam maila!! od rodziców!! Dnia 20-06-2007 o godz. 0:34 Katarzyna Mastalerz napisał(a): > Dziękujemy bardzo:-) > POtrzeba nam przede wszystkim pomocy materialnej ( potrzebujemy > pieniążków na rechabilitację dzieci i ich leczenie), ale również > rzeczowej (potrzebujemy pieluszek, kosmetyków do pielęgnacji). > Każda pomoc jest dla nas ważna. > Nasz adres > Katarzyna Mastalerz Górka > ul Ogrodowa 16/52 > 32-800 Brzesko > > pozdrawiamy serdecznie > Kasia i Grzegorz Górka

Gość kochane te Bobaski
No właśnie ja wysłałam do P. Grzegorza , ale odpowiedzi jeszcze nie dostałam - ile czekałaś na odp??

Gość jusiek
ja dzis dostałam e-maila od p. gornych

Gość jusiek
potrzebuja wszystkiego pieluszek,kosmetykow,ciuszki

Gość laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up

Zapas pieluszek, który mają wystarczy im jedynie na miesiąc. A w domu jest dopiero dwójka maluchów. Reszta w szpitalu. Niebawem wrócą do domu.

wyslalam zapytanie jakich pieluszek maluchy uzywaja (jaki nnumer ) i jakie mleko pija. jeszcze nie mam odpowiedzi. moze ktos z Was cos wie ??? jak tylko sie czegos dowiem dam znac

Gość jusiek
pieluszki na 6-7 kg bez rożnicy z jakiej firmy do kosmetyków też nie mają wymagan,a o mleczku nic mi nie pisała

Dostalam odpowiedz i pozwalam sobie ja tutaj zamiescic: \"Witamy Dzieciaczki piją mleko bebilon. Pampersy prosilibysmy większe rozmiary - moze na 9kg. A najbardziej teraz potrzebna jest nam i naszym dzieciom modlitwa. Bardzo boimy się o ich zdrowie i przyszłość. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy gorąco Kasia Górka nasz adres Katarzyna Mastalerz Górka ul Ogrodowa 16/52 32-800 Brzesko\"

no to wiemy już troche więcej Przedewszystkim modlitwa!!!! a potem sttartujemy po mleko,pampersy i kosmetyki!!!

Gość jusiek
bebilon 1 czy 2?

Ja ze wojej strony zrobie paczke i wysle, mam nadzieje,ze dolacza do mnie kolezanki :) W koncu nam nie ubedzie a tym dzieciom trzeba pomoc!

My z dziewczynami z okolic Chicago juz kapletujemy paczke i w nastepnym tygodniu wysylamy:D bedzie tam sporo ciuszkow - mam nadzieje,ze sie przydadza:D pieluchy, chusteczki i kosmetyki dla bobaskow tez sie znajda:)

Gość jesssssica
podnosze, pomoge jak tylko bede mogla oby byly zdrowe te malenstwa

ja też na początku następnego tygodnioa wyślę paczkę dla dzieciaczków. co prawda ciuszki chciałam opchnąć dalej, ale co tam . ja nie zbiednieję a maluszkom napewno sie przydadzą! trzymam kciuki za dzieciaczki i ich rodziców!

Super że chetnie pomagam! To coś wspaniałego.Ja chętnie moge wysłać ciuszki w dobrym stanie(wychował się tylko na nich synek) od 3 miesiąca do rączku.Tak więc wysyłam już w poniedziałek.

Gość jusiek
w poniedziałek wysyłam paczuszkę już wszystko mam