Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dara

odciągając mleko z piersi laktatorem i karmiac nim dziecko....

Polecane posty

z butelki tak samo sie chudnie jak przy naturalnym karmieniu? gdy dziecko ssie cycka??? pomijajac dlaczego ktos wybirera taki sposob z roznych wzgledów

ooo! a podobno tyle samo karmi co nie karmi nikt nic nie wie

Gość nikt nicc nie wieee

Gość 1111111111111
odciągając mleko z piersi laktatorem i karmiąc nim dziecko....długo nie dasz rady

Ja w ten własnie sposób karmiłam pierwsze dziecko. Musiałam jednak jeszcze dokarmiac, mała musiała pić Nutramigen, grymasiła przy tym... Odciąganie pokarmiu wspominam jako uciązliwość.. Z dnia na dzień było tego mleka coraz mniej, ale ja chudłam, głównie dzieki temu, ze mała była uczulona na nabiał, więc miałam dietkę :) Jak skończyłam nierówna walkę z odciąganiem (po 4 miesiącach) bo po prostu laktacja się bardzo znmiejszyła to troche przytyłam, ale potem znów się wzięłam za siebie i po kilku miesiącach ważyłam duzo mniej niż przed ciążą i to bez karmienia. Teraz karmię drugie dziecko i waga spada, ale baaardzo powoli... A on też alergik i tez jestem na diecie... Powodzenia!

do jonka co oznacza stwierdzienie\"wziełam sie za siebie \"...jaka diete stosowałas i ile schudłas po porodzie

Gość jusiek
chętnie się dowiem co to za dieta bo ja jakos nie mogę zgubic