Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje w tym kraju

Rząd = Damscy bokserzy

Polecane posty

Gość dzieeeńdoibryczesiojestem
LOLU ignorujcie, macie w tym wprawę :D Teraz rząd was ignoruje, i chociaż raz się z nim zgadzam.

Gość A MOZE KTORAS
dzis widac wyraznie po przemowieniu Tuska,ze chodzi tu o sprawy polityczne.Dzieje sie to w przededniu podjecia waznych decyzji politycznych w UE.Tam nasi negocjuja wazne rzeczy.Ten rzad zoibil tak duzo jak zaden w kwestii naprawy sluzby zdrowia.Macie zagwarantowane od przyszlego roku 30% podwyzki co rok.Jest to przeznaczenie blisko 5% PKB na SZ.Czego jeszcze chcecie?Podwyzka 30%.To niemal tyle ile wielka rzesza emerytow odbiera co miesiac z kasy panstwa.O co wiec wam chodzi?Wszystkie dzialania(rzadu)sa niebezpieczne dla SLD i ich wspolpracownikow.To jest prawda i mysle ze o to chodzi.Przestancie opowiadac o jakiejs ciemnocie tych ktorzy popieraja obecny rzad.Czy czasem to wy jego oponenci nie jestescie ciemnota nie rozumiejaca czasow obecnych i nie potrafiasych lub nie chcacych odniesc ich do ninionych lat komuny?

Gość LOLAluuu
a straszenie,że odejdą od łóżek???? ozdrawia???zdechną ...

ten sklockowany czlowieczek nadal nie rozroznia prywatnego od panstwowego :O biedny, glupi czlek... takim tez wolno zyc, tacy tez maja dostep do internetu :O

Gość terri
tak jak i ja

Kur*a, zawsze jak ktoś robi skok na MOJĄ kasę to mi tłumaczy: - to zjedź do kopalni na cały dzień, - to popracuj w szpitalu 5 dni - to zostań rolnikiem poj**ło was ? Gdybym chciał tam pracować to bym został rolnikiem, lekarzem czy górnikiem. Ale nie chcę ! Mam inną robotę. JA od Waszych pensji nic nie chcę ! Ale i WY nic odemnie nie żądajcie. Chciałbym płacić za USŁUGI temu komu zechcę. Ciężko to zrozumieć ?

Gość terri
przeciez lekarz podpisujac umowe o prace wiedział ile bedzie zarabiał nie odpowiadało nie trzeba było sie tam pchac do pracy za te niby 'grosze"

A co oni mają zdechnąć? Ja cię pytam czy płaciłeś łapówki, czy stała ci się jakaś krzywda, ze strony lekarzy, pielęgniarek? Do kogoś powyżej mam w d... kto rządzi czy to koalicja opozycja czy jeszcze jakiś inny badziew. Ważne, żeby ludzie byli w miarę zadowolonie. Jak widać chyba nie są.

Złośliwa ciupago, klockowaty człeku gdybyś zrozumiała że czasem w PAŃSTWOWYM nie ma kasy.... Głupiaś jak Lepper, kasy nie da się dodrukowac...

Ale nie chcę ! Mam inną robotę. a widzisz, bo za takie grosze bys nie poszedl, bo za takie grosze ponosisz niesamowita odpowiedzialnosc, wiec nie chcesz

Gość kurnachatka
a przepraszam bardzo ktoś wam kazał dawać łapówki pielęgniarkom? same wam mówiły że chcą jakieś kurna likiery czy coś? sami im wpychacie w łapska i myślicie że będziecie lepiej traktowani a one i tak na was leją i wypełniają swoje obowiązki. wsadzacie te swoje pieniądze gdzie popadnie a później psioczycie na służbę zdrowia że łapówkarstwo się szerzy:O

Ktoś ich zmusza ?

postanowiłem zebrać mój majątek w skarpietę i wyjechać na sybir kręcić interes. Zajme się rozmnażaniem niedźwiedzi brunatnych, znam się na tym conieco, bo często je odwiedzam w praskim zoo i przyglądam się, jak to robiom. Tam nikt łap po moje piniądze nie wyciongnie, adieu

Gość LOLAluuu
napuścić na siebie lekarzy z pielęgniarkami a zdrugiej strony górnicy i nauczycielki...niech się leją dla kogo ma być...bo dla wszystkich za krótka kołderka--trudno pojąć

Gość terri
pielegniarki nie musza tego mowic ze cos chcą to widac kiedy prosza o to nic nie mowiac

kurnachatka dokładnie się z tobą zgadzam. Występowanie jakiegoś zjawiska polega na tym, że są ludzie na nie chętni. Gdyby ludzie nie dawali to lekarze(i inne zawody) by nie brały. Bo by wiedzieli, że nie da i już.

Śmieszy mnei tylko ten wspólny strajk. Zapomniały pielęgniarki jak dostały po łbach za przyłączenie się do protestów ? Lekarze tacy oburzeni byli... Obłudnicy.

Gość terri
a ta cała strajkowa afera przrz emigrantów kazdy sie znimi porownuje nie birac pod uwage tego ,ze oni pracuja na zmywakach za NAJNIZSZE pensje w UK

wam tez trudno pojac, ze utrzymanie politykow, ich rodzin, kochanek i wyplata niebotycznych premii za pierdzenie w stolek nie jest na miejscu? Pieniadze by byly, gdy ci na gorze nie rozdawali ich miedzy siebie, ale jak widac - za trudne to dla was i zbyt skomplikowane :O

Gość niech wszyscy strajkujący
spierdalają. Co to kurwa ma być? Że oni sobie zastrajkują to mają od razu Bóg wie ile pieniędzy dostać? Nie ma bata!!!! Ja studiowałem matmę przez 5 lat i nawet durnych 600zł na rękę nie mam, bo od roku jestem bezrobotnym. Ja strajkować nie mogę, a one co? Że są pielęgniarkami, to mogą strajkować? Niech spierdalają! Jak się nie podoba, to won na Zachód!

Gość kurnachatka
a prawda jest taka że teraz ja pielęgniarki przyjmą głupi długopis od firmy która dostarcza leki na oddział mogą wylecieć z pracy za łAPóWKę jeśli ktoś na nie nakabluje

Gość terri
jak to widze ???? SĄ aroganckie jak da sie im kawe za 6 zł nagle robia sie jak aniołki 6 zł czyni cuda?

a tak poza tym mam zulte papiery, wiec wolno mnie sie unosić, wara wam od mojej kasy, wara!

A ty co czytasz w ludzkim umyśle? Dajesz? To ich uczysz tego, jakby ludzie powiedzieli raz drugi trzeci to by sie oduczyły. A poza tym może nie generalizujmy, że każda bierze. Poza tym gdybym np ja miałabym brać łapówki to chyba bym się zerzygała czekoladkami likierami i innymi po np 15 latach pracy i brania niby łapówek. Wolałabym kasę a wy? Kto kawę, czekoladę, likier i inne traktuje jak łapówkę? Poza tym nie tylko środowisko medyczne jest skłonne do korupcji. Ile razy dawaliście coś komuś innemu? Ale nagonkę robi się tylko na lekarzy i pielęgniarki.

matematyk nie strajkuje i nie sięga do twojej kieszeni, mała róznica.

wyobraz sobie, ze pielegniarki odprowadzaja takie same podatki jak caly kraj, wiec niech sobie matematyk spierdala. Skoro to takie prote - to niech spierdala. Latwo radzi im - sobie sam zaradzic nie potrafi buahahaha:D

Gość LOLAluuu
jak zwykle poziom rozmowy dostosowany do troli..żenada ciupago!!