Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasiiiiaaaaa

Czego pragnie mężczyzna?

Polecane posty

Gość aaaaasiiiiaaaaa

w telewizji ciągle widzimy filmy typu - "czego pragnie kobieta?" ja natomiast zastanawiam się - czego pragnie mężczyzna, gdyż niestety są to dla mnie istoty z innej planety, których nie potrafię pojąć ani zrozumieć... być może dlatego że ich myślenie nie stoi na jakiejś wysokiej ewolucyjnej pozycji i przez to, że są tacy prości (oczywiście nie obrażając nikogo - poprostu nie komplkują sobie życia zbędnymi przemyśleniami) :) - ciężko ich zrozumieć. Panowie.... liczę na wasze opinie. pozdrawiam wszystkich 👄

Gość aaaaasiiiiaaaaa
thx andyx1170 ale ja potrzebuję konkretnej instrukcji obsługi... mogę prosić o więcej?

no ta kobieta musi lubic seks.. nie stwarzac mu problemow.. mezczyzna musi miec zajecie jeszcze ktore lubi.. mezczyzni nie maja duzych wymagan...

cala chce rywalizacji zdobywania.. bierze sie u mezczyzny z tego aby zdobyc kobiete... wiec jakie beda kobiety tacy beda mezczyzni..

no ja za to jestem bardzo szczuply i co bym nie robil waga wacha mi sie tylko o 2 kg. co za tym idzie kobiece cialo ma wieksze predyzpozycje do tycia.. i czesto nie moga mnie zaakceptowac... ale ja lubie taki byc jestem bardziej mobilny lepiej mi z tym...

Gość kolezanka Asi
Chcesz "instrukcje obslugi"? Polecam książkę "Płeć mózgu"... warto zrozumiec czym tak naprawde roznimy sie od mezczyzn (nie tylko pod wzgledem anatomicznym)...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
hmmm... a co sie dzieje jak to kobieta woli zdobywac mezczyzne? do dziewczyny..... nie martw sie - az tak zle to chyba nie jst. moze stanowisz dla kogos obiekt zainteresowania... CZY MężCZYźNI LUBIą BYć ZDOBYWANI, CZY WOLą SAMI "UPOLOWAć ZWIERZYNę"?

no z takich ksiazek glownie wynika ze mezczyzna dazy do autonomi... kobieta zas przeciwnie...jesli kiedys cywilizacja doszla by do takiego rozwoju iz bylo by mozliwe zaspokajanie meskich potrzeb seksualnych tanim nakladem energii to z czasem facet przestal by sie interesowac kobietami i zaczal sie izolowac od nich...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do andyx1170 a ja lubie szczuplutkie, męskie ciałka :)

powiem Ci ze tak chodz czulem sie przy tym dziwnie... ale bylo w tym cos fajnego.. hehe tak wlasnie jest w krajach gdzie dobrobyt jest bardziej rozwiniety... typu UK.. jak tam bylem potrafilem sobie poradzic zajmowalem stanowisko kierownicze i nie dalem sobie kobieta wejsc na glowe... z czasem od poczatkowej nienawisci zaczely flirtowac ze mna... im bardziej je olewalem tym bardziej one nalegaly... i zwiekszala sie ich ilosc.. raz na imprezie zamienilem ze 3 zdania z pewna kobieta na dowidzenia dala mi do reki prezerwatywe... i nie wiem co to mialo znaczyc... a jak bylem w klubie to do mojego kumpla podeszla kobieta i chciala zeby z nia poszedl... jak odmawial to pytala sie czy jest gejem...

Gość Ensei
Zadając takie pytanie dowiesz się co wmówiono mężczyźnie, wtłoczono do głowy w procesie wychowania że powinien pragnąć. A to nie zawsze pokrywa się z tym czego on naprawdę pragnie.

Gość aaaaasiiiiaaaaa
kazdy stanowi indywidualna jednostke i ma swoje potrzeby, plany, dazenia, ktore chce zreazlizowac.... ja chce choc troche poznac pragnienia mezczyzn...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
i nie musza to byc pragnienia erotyczne - choc dobrze byloby tez wiedziec czego mezczyzna oczekuje od kobiety w lozku :)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do dziewczynalat20 z tym to sie akurat zgodze. chyba niewielu mezczyzn chce miec kobiete, ktora przewyzszalaby go inteligencja i nie dalaby soba kierowac... ja niestety mam taki charakterek, ze nie potrafie udawac naiwnej idiotki

hmmm... w pewnym sensie facet przez kobiety pragnie pieniedzy... wtdy nie bedzie musial sie starac kobiety przychodza same... ale jak ktos sie nie stara to mu nie zalezy... zaczyna traktowac je przedmiotowo.. jak nie jedna to druga... z drugiej storony doswiadczenie jakie nabyl i lek przed odrzuceniem sprawia iz latwiejsze dla niego jest zdobycie pieniedzy i zwabienie kobiety niz samo zdobycie kobiety... Ja to juz wogole jestem pomylka bo normalnie z psychotestow wyszlo mi ze jestem w polowie kobieta a w polowie mezczyzna... co utrudnia sprawe bo kobiety intuicyjnie to wyczuwaja..

jesli chodzi o pragnienia erotyczne to podstawa to seks oralny... zaraz po tym wielu facetow marzy o seksie z dwiema kobietami...

Asia, dziewczyna... z pewnością miałyście do czynienia z facetami:) A z mężczyznami? ;)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
w ciaggu 9 lat mialam do czynienia z 18 facetami (zwiazki - krotsze, lub dluzsze, opierajace sie na glebszych uczuciach lub nie) ale MężCZYZNY niestety nie spotkalam... wszystkich przerazal chyba fakt ze nie nie idaealizuje nikogo i dostrzegam wady - swoje i kogos. jak brakuje fenyloetyloaminy, czlowiek widzi duzo wiecej... moj najdluzszy zwiazek trwal 2 lata i sie rozpadl...

Gość aaaaasiiiiaaaaa
adnyx.... ja jestem typem kobiety - zdobywcy. jesli sie pierwsza kims nie zainteresuje, to osoba ktora zwrozila na mnie wczesniej uwage nie ma u mnie szans - choc sa to naprawde wartosciowe osoby :( chyba nabralam juz takiej maniery i z uporem osla wcielam ja w zycie. nie potrafie byc z kims jesli sama nie dam delikatnie do zrozumienia (pierwsza!!!!) ze jestem zainteresowana konkretna osoba. facet, ktory po kilku spotkaniach zaczyna mowic ze sie mna interesuje, szybko mi sie nudzi. jestem typem kobiety, ktora wie czego chce... wiem rowniez... ze milosc tak naprawde nie isnieje... to tylko wplyw fenyloetyloaminy na nasz umysl i dlatego wydaje nam sie ze jestesmy zakochani. z reguly potrzebuje faceta ktory potrafilby dac mi bezpieczenstwo. tylko ze zwiazki szybko mi sie nudza... jesli jest w nich rutyna... bo po zdobyciu mezczyzny lubie byc zdobywana :)

no to gratulacje ja w ciagu 9 lat mialem z 10 zwiazkow.. tez dluzsze lub krotsze... po prostu oboje nie pasujemy do schematu... \"Ale gdzie rosnie swiadomosci drzewo tam jest zawsze raj.. tak powiadaja najmlodsze i najstarsze weże....\"

Gość marcinemail
powiem ci jakie są pragnienia normalnych facetów.....(na swoim przkładzie ;)) znaleść normalna dziewczynę, która będzie wsparciem, będzie mnie kochać, której ja bende pomagał, bedziemy się sobą na wzajem opiekować, będzie moim skarbem, będziemy się sobą na wzajem opiekować , będzie się liczyła tylko ona.... podsumowując zazwyczaj normalni faceci pragną KOCHAć i być KOCHANYMI....

Gość aaaaasiiiiaaaaa
ale niestety na takiego mezczyzne jeszcze nie trafilam... dlatego potrzebna mi fachowa instrukcja obslugi mezczyzny :)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do marcinemail to naprawde mile ze to napisales, ale facet okazujacy uczucia jest jak... dinozaur na wymarciu :) niektorzy potrafia okazywac uczucia tylko w lozku ( i to nawet nie wiadomo czy nie udaja). mam poprostu traumatyczne przezycia... i tyle. porazka... 18 zwiazkow... a teraz zaczynam 19... poznalam fajnego faceta ktory mnie zaintrygowal ale po paru spotkaniach stwierdzam ze to chyba nie to bo sie mna za bardzo interesuje... czemu nie ma instrukcji obslugi do mnie? :(

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do andyx1170 dzieki za pocieszenie... czy to znaczy ze nikt nie jest w stanie zainteresowac mnie na dluzej... no ale... chyba odbiegam od tematu, bo w koncu chcialam sie dowiedziec, czego pragnie mezyczyzna... ten enigmatyczny twor cywilizacji, ktory wieki temu dal sie skusic kobiecie :)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do andyx1170 nasze osobowosci napewno by sie dogadaly :)

to wlansie jak zabawa w ganianego... jak ktos ucieka to gonisz.. jak ktos goni to uciekasz... moje zwiazki tez tak wasnie wygladaly... przewaznie to kobiety zdobywaly mnie ale jak pisalas jak nie bylo w nich tego czegos to nie mialy szans... jak byly zbyt nachalne to mnie odpychalo... i tak wciaz... ;/ porazka normalnie