Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska na100lata

Kilka pytań do dziewczyn o wzroście 172-175cm

Polecane posty

Gość Niska na100lata
dzięki :)

Gość ....fabetka
haha nie ewela,to nie jest gigantyzm :) poza tym kazdy ma inny gust - jedni wola małe drudzy duze, zreszta wszystko zalezy od proporcjonalnosci :) zazwyczaj małe chca byc wysokie a duze niskie, sa tez osoby zadowolone ze swojego wzrostu i z tego sie trzeba cieszyc,ale nie nazywaj mnie od razu gigantem :)

niee no prosze cie.....może mi powiesz że jak dziewczyna ma powyżej 180 to nie jest gigantyzm?! no ale w każdym razie właśnie o to chodzi...żeby zaakceptować swój wzrost....i ja tam się ciesze że mam 167,dobrze mi z tym:-p

Gość gertrudka
mlodze siostry zwykle sa nizsze od starszych...patrzac na sibie i znajomych.ale wydaje mi sie ze mozesz osiagnac 170 ...pozatym 166 nie jest taki niski wzrost,a normalny

Gość bebok
teraz mam 175 1. 19-20 2. 169 3. 170 4. 172 5. moze tak, a może nie, tego ci nikt nie powie

Gość do gertrudki
nieraz młodsze siostry są wyższe więc wiesz...Młodsza siostra beyonce jest odniej wyższa ,tak samo młodsza siostra Hillary duff

Gość ....fabetka
tak ewela, powtarzam jeszcze raz - to nie jest gigantyzm, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz, gigantyzm to choroba złotko :) to ja mam nazywac niskie osoby karłami? :)

dokładnie tak jest:) własnie o to mi chodzi....przecież jak dziewczyna jest zbyt wyrosnięta to nie jest raczej normalne. To jest już choroba,co wcale nie znaczy że taka osoba jest gorsza nie nie....to samo jest z bardzo niskimi.....taka tępa to ja jeszcze nie jestem żeby używać słów,których nie rozumiem...i czym jest karłowatość i gigantyzm to akurat wiem ;)

Mam 173 cm wzrostu 1.Ile miałyście lat gdy go osiągnęłyście? 15/16 2.Ile miałyście wzrostu w wieku 15 lat? ok.170 cm 3.Ile wzrostu mają wasze matki? 165 cm 4.A ile wzrostu mają wasze siostry? siostra młodsza - 15 lat - 173 cm i rośnie... Istotny może okazać się wzrost taty: 185cm ... a brat zaskoczył wszystkich 17 lat - 194 cm podaj rozmiar stopy... to pomoże w oszacowaniu ... jeżeli nie rośnie Ci już stopa

Gość Niska na100lata
No więc mam rozmiar buta 40 - taki sam jak mój siostra.... I chyba już mi stopa nie rośnie... ale głowy nie dam...

moja droga ... wydaje mi się, że siostry nie dogonisz :) ale ok.170 będziesz miała raczej napewno :) tylko, że już dużo wolniej będziesz rosła :)

Gość Niska na100lata
Dlaczego siostry nie dogonię? Skoro mamy takie same rozmiary butów?

Gość Aniusia21
1.Ile miałyście lat gdy go osiągnęłyście? 14-15 2.Ile miałyście wzrostu w wieku 15 lat? 172cm 3.Ile wzrostu mają wasze matki? 169cm 4.A ile wzrostu mają wasze siostry? 174cm 5.Czy jeżeli ja mam już 15 lat i tylko 166,5 cm to zrównam się z siostrą która ma 174 cm? Dodam ,że w moim wieku miała już 171cm pewnie tak

Gość a c....
czy da sie urosnac w wieku 21 lat?

Gość a czy sa jakies

ja mam 176 cm. moja mama ma 170, siostra 130 ale ona ma 7 lat:) przestałam rosnac w wieku 17 lat (mam 19) jak miałam 15 lat to miałam jakies 164 powinnas jeszce urosnąc!

Gość film bedzie
1i2 mysle ze jakies 15-16 3 okolo 160 4 niemam siostry 5 niekoniecznie

niekoniecznie bedziesz miala tyle cm co siostra to indywidualna sprawa, ja w wieku 16 lat mialam 172cm, pozniej osiagnelam staly wzrost 174cm, mam go po tacie , mama jest niska

Gość Madra matka polka
Przeginasz pisząc w nicku "Niska na100lata". Taki wzrost, jaki masz teraz jest odpowiedni. Mając 174 cm nie jest wcale tak bosko. A teraz przynajmniej buty na obcasach mozesz nosic, bo przy wzroscie 174 cm to wyglądałoby niezaciekawie. Martwisz się jakby nie wiem co. Dziecko, ze 3 cm moze urosniesz, ale na pewno nie wiecej.

Gość uuuuuuuuu
podbijam