Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy doradzcie

co kupić w prezencie młodej mamie!!! Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Pomocy doradzcie

Witajcie, idę dziś do szpitala odwiedzić koleżakę, która wczoraj urodziła. Chciałabym kupić jej jakiś upominek, ale nie mam pojęcia co. Chciałabym, żeby było to coś dla niej, nie dla dzidziusia. Z nim nie ma problemu. Proszę doradzcie coś!!!!! Z góry dzięki

Gość magda z ...
srebrną biżuterie

Gość Pomocy doradzcie
Dzięki:) ale poradników ma już multu. To jej pierwsze dziecko:) Więc same rozumiecie obstawiona jest prasą na ten temat:) Ale dzięki. Srebrna biżuteria też jest niezłym pomysłem:)

Gość meg.m
może jakiś kosmetyk, teraz po porodzie Twoja koleżanka jest wymęczona i pewnie ucieszy się z jakiegoś "ulepszacza" urody. np. moja znajoma kupiła swojej koleżance ... krem na rozstępy :D I mimo że to śmiesznie brzmi to w sumie się ucieszyła bo miała te rozstępy i prezent się przydał :)

Gość Pomocy doradzcie
No, własnie kosmetyk:) znacie może jakieś niezłe na ten okres?

Gość magda z ...
mnie by kosmetyk zdołował...

Gość Pomocy doradzcie
Kupiłam krem na rozstępy i balsam ujędrniający. Mam nadzieję, że jej jednak to nie zdołuje:) Dzięki za pomoc:)

Ja bym się załamała prezentem sugerującym mi, że wyglądam strasznie, czyt. kremem na rozstępy i balsamem ujędrniającym. Już lepiej relaksujący balsam pod prysznic, krem do kąpieli albo tusz do rzęs.. cokolwiek, co by Ją na nogi postawiło a nie wbijało w krzesło.

Gość polecam grupon
Napewno mloda mama bedzie bardziej zachwycona prezentem dla niej. Sama mam 5 miesieczne dziecko i szlag mnie trafia jak dostaje orginalne ciuszki dla niej za ponad 100 zl a ja cala szafe wypchana mam tymi ciuszkami. Wiem ze jej to raz zaloze, zeby zdjecie zrobic i tej osobie co mi zprezentowala wyslac meila ze nosi i ze takie jestesmy zadowolone:/... A nikt o tej mamie nie pomysli... ze rozstepy ma, ze cellulit, ze by sie wyrwala z checia do fryzjera albo do kina. DLA MATKI PREZENT!!!... DZIECKO JUZ ZASYPANE PRZEZ CIOCIE I BABCIE...POKAZ ZE O NIEJ TEZ PAMIETASZ NIE TYLKO O DZIDZI. Na tej stronie http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ mozna za polowe ceny albo taniej skorzystac z zabiegow kosmetycznych i wielu innych w danym miescie, wystarczy sie zarejestrowac i sprawdzic co oferuja w twoim miescie. Taki zakupiony bon mozna podarowac jako prezent. Nie bedzie na nim zapisane ile placiles tylko na faktyczna jego wartosc. Ja juz skorzystalam w Poznaniu kupilam bon na mikrodermabrazje zamiast 120 zl zaplacilam tylko 45 zl( i na bonie z ktorym mam isc do salonu na zabieg jest napisane 120 zl), teraz chce sie zapisac na kurs tanca zamiast 120 zl zaplace 50zl. Kolezanka mi to polecila i jestem bardzo zadowolona.

Gość conis
Zawsze można młodej mamie zafundować zabieg w spa :) Myślę, że kilka godzin odcięcia się od problemów będzie dobry upominkiem. Każda kobieta lubi takie rzeczy. Myślę, że taki pakiet w Głęboczku byłby idealny - http://bit.ly/p2ZJ1E