Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

Gość Kalina1965
pewnie nie byłaby już ideałem prawda mężu?

Gość Kalina1965
dobrze gada w górę dziada ;-)

dziewczyny nie straszcie mnie ufam jejzreszta załatwiłem jej prace w firmie budowlanej u przyjaciela ,jego i tak nie ma w biurze tylko moja i jego żona

Gość Kalina1965
posnęliście czy co? :-)

Gość Kalina1965
a już myślałam, że jestem sama ufff niedobrze, cieszę się że jednak jesteście a co do zaufania to my kobiety bardziej ufamy i bardziej po tyłku dostajemy. Kto się ze mną zgadza ręka do góry ;-)

Gość Kalina1965
a ja egipcjanka mam kupę pracy i zero weny :-( będę siedzieć po lekcjach

EJ....nie zgadzam się..Dawaj buziaka do zobaczenia ..ale widoczki piękne....juz jestem zachwycona...jeśli to obok Ciebie, to zaryzykuję zaufanie Twojej żony... Kalina..o wenę ciężko...zwłaszcza w poniedziałek :) Ja wyślę coś domu, bo tu nie mam...

Gość Kalina1965
jakie zgrabne nóżki hihihi, jak będę na Podhalu to je znajdę

Kto widział z Was pogodę na ten tydzień ? Ja mam takie zaległości w prasie i telewizji. Nie wiem co się dzieje na świecie. Ale nadgonię. Jednak chciałabym wiedzieć co zapowiadali na najbliższy czas...?

Gość Kalina1965
pogoda bez zmian pochmurno i deszczowo bynajmniej u mnie ok. 20 stopni

Pracownik dzwoni do szefa: - Szefie, ja dzisiaj nie przyjde do pracy. Mam potwornego kaca. - Hmm ja w takiej sytuacji prosze moja zone zeby mi zrobila loda i pomaga, moze wyproboj ten sposob. - odpowiada szef. Po godzinie pracownik przychodzi usmiechniety do pracy. - Pomoglo? - pyta szef. - O tak, dziekuje. A tak wogole to fajna szef ma chate. [podpatrzone na innym topicu] ale nie omieszkałam skopiować go...w związku z moim kacem i anki :D To tak na poprawę hymoru, gdyby ktos go nie miał ;)

No cóż...wszystko co ludzkie nie jest nam obce...ALe pozytywnie, czy też nie ? :) Moja otwartośc dotyczy wszystkich dziedzin życia. Dlatego mój M. nie popiera mojej kontaktowości z ludżmi, zwłaszcza płci przeciwnej. Ale to nie grożne....chyba :P