Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleksiej

Czy facet spokojny, ułożony, rozsądny i z zasadami ma szansę na miłość?

Polecane posty

Gość rererew
takich mezczyzn jest wiecej tylko ich nie zauwazacie bo oni nis sa typami podrywacza

Gość sa-na
Znam paru takich facetów, niestety są zajęci. Jak dla mnie są świetni, mają bogate wnętrze, są piekielnie inteligentni i wrażliwi. Niestety są również nieśmiali w kontaktach z kobietami, dlatego niełatwo ich wyłowić na miescie. Jeśli Ty również taki jesteś, to to tylko pozazdrościc Twojej przyszłej kobiecie :)

dokładnie... takich facetów poznaje się raczej przypadkiem... miałam do czynienia z jednym takim...znaliśmy sie rok zani coś sie między nami wydarzyło... niestety jest już zajęty,,, ale nie ukrywam ze gdyby był wolny ani chwili bym ie nie zastanawiała...

zielono-żółte oczka > odezwę się do Ciebie niedługo. Summaries > ja wbrew pozorom nie jestem jakiś bardzo nieśmiały. Jestem gadatliwy, mam coś w głowie (nie chwaląc się oczywiście), z poznawaniem kobiet jakichś dużych problemów nie miałem, gorzej z rozwinięciem znajomości. Moją pierwszą kobietę poznałem przez internet, drugą przez koleżankę. Teraz uważam to za cud, że udało się nam stworzyć w miarę długi związek ;)

Aleksiej oczywiscie, ze masz szanse :) musisz trafic na taka kobiete ktora szuka tego co Ty mozesz jej zaoferowac, a niestety jest ich malo ... Ja mam ten sam problem tylko ze od strony kobiety i tez nie moge poznac faceta ktory bedzie docenial to jaka jestem :(

Ale ty jacekkkk głupi jesteś, aż mi cię żal. Żadna normalna kobieta nie lubi być traktowana z góry i olewczo. Co innego jak facet jest totalnie pod pantoflem (bo takiego to bym nie chciała), a co innego gdy jest porządnym, dobrym człowiekiem.

Gość slownikortograficzny
Nie zmieniaj sie, tacy frajerzy jak jacekkk moga liczyc jedynie na zwiazek z bezmozgowymi(jak on) pannami.

szukam Nuana-widział go ktoś, moje pytanie tylko pozornie nie ma związku z tematem, bo on też należy do ginącego gatunku meżczyzn spokojnych i z zasadami

tylko seks powiązany z uczuciami ....ahh:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) nie wiedzialam ze u mezczyzn taki istnieje wogle.. ahh:) rozmarzylam sie

A Ty pewnie masz takie powodzenie u kobiet że nie możesz się od nich odpędzić. To daj autorowi parę rad, może też zostanie Casanovą, buahahahaha. Żałosny jesteś.

Gość nie yellowka
To nie tak. To Wy uganiacie sie za pustymi laskami, ktore wami gardza. Gdybyscie zwrocili uwage na normalne dziewczyny(ladne, ale normalnie ubrane, nie epatujace seksem i cialem, czyli pewnie dla was przecietne), to okazaloby sie, ze mozna stworzyc swietny zwiazek i posiadacie cechy porzadane przez takie kobiety.

stary wiem o czym mowiesz... i zaczyna mnie wkurzac jak pozniej kobieta na forum zaczyna sie skarzyc ze facetowi juz nie zalezy itd. sie nie stara.. jak moze to robic skoro zostanie wtedy bezwzglednie porzucony... to juz niech lepiej sobie marudzi niz by miala odejsc..

Gość gościu
nie uganiamy się za pustymi laskami!!! tylko że fajne dziewczyny są pochowane po domach a te laski wszędzie się lansują!!!

Gość p. Justynaaaa
Witam Gdybay poznała mężczyznę spokojnego, ułożonego, rozsądnego i z zasadami, to bym była rada i myślę, że bym się postarała zwrócić na siebie Jego uwagę. Ale gdzie takich znaleźć? Mężczyźni do 30. są jak maili chłopcy, ci starsi są na ogół żonaci...oj, trudno dziś o porządnego faceta. Też jestem osobą spokojną, acz towarzyską, mam swoje zasady i dużo zdrowego rozsądku. No i chciałabym się wreszcie zakochać...

Gość nie yellowka
Gosciu, to fajni faceci sa pochowani po domach przed komputerem!:)

Gość nie yellowka
Najgorsze jest to, ze ci fajni faceci zatracaja sie w swiecie wirtualnym i przeobrazaja sie potem w takich frustratow jak facettt vel jacekkk, rocznik 1978 i inni...

Gość p. Justynaaaa
andyx1170, jakbym mogła się nie zjawić skoro Ty tu jesteś ;). Idę na motor:D.

Gość sam bym sie nie odwazyl
Do autora Mnie poderwala dziewczyna za ktora szaleli wszyscy, piekna o niebywalym charakterze, i mnie sie dostala, takiemu niepozornemu

Gość p. Justynaaaa
Ojoj, coś mam dziś problem z pisaniem...nie trafiam w klawisze - i za to mocno przepraszam.

Gość p. Justynaaaa
Ano fajny motor :). Ładnie mruczy, ale niestety własność kolegi i póki co nie pozwala mi prowadzić, więc jeżdżę jako plecaczek. Ale może być na razie. Pozdrowienia :D.

lubilem kiedys strasznie motory... a teraz mam tylko samochod :/ chyba sobie musze kupic jakis :)

Gość p. Justynaaaa
I jeszcze jedno: jak to fajne dziewczyny sa pochowane w domach? Ja się nie chowam :D.

Gość no Summaries
Szkoda, że byś na motocykl nie wsiadł. To fajna sprawa. Oczywiście dla ludzi ogarniętych pasją, a nie oszołomów. I jeżeli w analizowaniu relacji kobieta-mężczyzna używasz przykładów z amerykańskich telenowel... to ja przepraszam Tomuś i życzę dalszych sukcesów w zakładaniu się z losem na temat twojej przyszłej dziewczyny. Acha... i prawdziwy człowiek każdego innego człowieka traktuje tak samo, i bezmózgie plastikowe lale i pakerów i gejów i antychrystów... każdego. A skoro nie traktuje, to znaczy że ma ze sobą problem. Masz ze sobą problem, Tomuś... Tylko pozostaje pytanie co ty z tym problemem zrobisz. Jak nic, to znaczy że jestes bardziej chory umysłowo, niż ci się wydaje. O ile coś ci się w ogóle konkretnego i mądrego wydaje...

Gość p. Justynaaaa
andyx1170, wiem, że gdybyś mnie zobaczył, to na pewno być zapamiętał :D. Więc widocznie mnie nie widziałeś, choć ostatnio nawet w tv mnie parę razy pokazali. W końcu Wawa duża jest...