Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

ona..30// - ok. jesteśmy umówieni, będę czekał na sms-a. kris69 -- fajnie, ze jesteś też \"aktywny\", wracaj szybko i będziemy działać. stokrotka --- jak ona..30// da się przekonać , to odbiorę Ją za tydzień z dworca, zgadnij ile oscypków Wam zostanie.

a co sie dzieje z \"o_kuzwa\"???? naprawde zaczynam sie martwic ze cos nie tak, skoro jej nawet na chwile tutaj nie ma

niebieska_stokrotka -->>ty pierwsza zamowilas, to twoje zamowienie napewno pozostanie w stanie nienaruszonym:)

ja mam nr tel do o kuźwa... może prześle meil-em np do stokrotki lub ona..30// -- bo mnie się może krępować... zdecydujcie... bo za 30 min wychodzę.

szlemik mial jakis \"awarie\" i gdzies musial wyjsc- to go przez jakis czas nie bedzie

ok, wysłałem do ona..30..// co prawda z falstartem, miałem nadzieję, że gdy przekaże sms-a -- to przejdzie z nr nadawcy. Teraz moi drodzy, pozwólcie - opuszczę Was, idę do siostry na obiadek. Pozdrawiam i do usłyszenia do jutra. PS. Jesteście wspaniali.

zarobiony jestem :(( spinam sie jak moge zeby sie do jakies 17 wyrobic. Wtedy w poniedzialek rano bede mogl sie opierdzielac, a wiadomo po weekendzie ciezko sie zebrac do pracy. Ale zagoladam tutaj i patrze sie na rozwoj sytuacji... a ta rozwija sie w szybkim tempie :))

o_kuzwa-->>ma remont w mieszkaniu i dlatego nie moze tutaj teraz byc ale powiedziala ze wpadnie wieczorem:)

ha, no i sie wyjasnilo. dobrze, ze o kuzwa sie odezwala. co za luksus, teraz w erze komunikacji juz nie trzeba wysylac golebia i czekac miesiac na odpowiedz ;-) rapi---to efektywnych poczynan w pracy, tak aby sie ze wszystkim wyrobil ona - a ty jeszcze tutaj? siedzisz do 17 w pracy?

niebieskooka - luzik, na pewno sie wyrobie, jeszcze 1.5h i weeeeekend :)) tylko ze nie bede mial dostepu do netu do poniedzialku rano :((

chcialem napisac niebieska_stokrotka, a wyszlo mi niebieskooka - za duzy pospiech :))

rapi -- weekend, tez sie ciesze :-) tez pewnie nie bardzo tu bede zagladac, bo nie bardzo bede miala na to czas, zobaczymy. Niebieskooka...lol, fajne, tylko ja niestety nie mam niebieskich oczu........:-) ona --- jeszcze tylko troche ponad godzinke...a pozniej.....ech, ale masz fajnie...:-)

nio to mam pomysl:) moze rapi78 tez sie wymieni z nami nr tel to wtedy jezeli bedzie chcial cos w weekend do nas napisac albo my do niego to nie bedzie mial zadnego problemu jezeli oczywiscie chcesz??

wlasnie rapi -- moze cos ci przyjdzie waznego przez weekend do glowy, warto byc w kontakcie :-) na mail\'a wyslalam Ci swoj numer tel., a przy okazji bedziesz mial mojego maila. Bede juz leciec, milego weekendu !!!!!!! 🌻

niebieska_stokrotka -->>no to zycze milego weekendu i wysciskaj ode mnie maluszka,mysle ze wrzucisz jakies nowe zdjecia, jak np zdmucha swieczke na torcie:>))

mail z nr tel do ona_30 juz wyslany; od niebieskiej jeszcze nic nie przyszlo

ona -- mam nadzieje, ze uda sie takie zdjecie zrobic ;-) a podobno w swoje urodziny wybral......kase!!! babcia polozyla przed nim ksiazeczke, zeszyt, ksiazeczke do nabozenstwa, monety i papierowa stówe i ten maly lobuziak wybral ta ..stowe!!! zalamalam sie, rosnie mi maly materialista :-D juz ostatni raz...papapapapapppapapapap!!!!!!!

nio to wiadomo co faceci najlepiej lubia....napewno bedzie jakims biznesmenem:)

no to moi mili---ja juz uciekam:) wieczorem jak bede jechala to do was napisze najwyzej smska.....pozdrowionka i zycze udanych pomyslow i spotkan - jezeli macie zamiar cos jeszcze zorganizowac;) papappappa i do napisania po powrocie ps. rapi78 --nie przepracuj sie za bardzo)