Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

PUNKTACJA ona...........11 p o kuźwa.......3 p stokrotka.....3 p solamina.......3 p marzanna.....2 p oczywiście w poprzednim pytaniu chodziło o Park Staromiejski od strony ul. Wolborskiej, przy stawie.

Gość luki_30
ja tez mam pytanko dotyczace miejsca gdzie znajduje sie to cos??? dodam ze to nie jest w łodzi i takie cos robi sie raz w roku- akurat tylko tam gdzie to sie znajduje i jest to jedyne miejsce w polsce http://www.wrzuta.pl/obraz/b1yVa0MEJX/p6070123

Tak to Plac Reymonta na końcu Piotrkowskiej. o kuźwa... plus kolejne 3 punkty. Za 5 min kolejne pytanie.

Gość luki_30
brawo niebieska:)

Gość luki_30
piwko na spotkaniu:) ode mnie a ja tam w tym roku bylem i wlasnie porobilem troche fotek

punktacja ona..........11 p o kuźwa......9 p stokrotka....3 p solamina......3 p marzanna....2 p

szlemik -- znow strzal -- fontanna w parku Poniatowskiego? luki -- podobno coraz wiecej ludzi jezdzi do zspicimierza ogladać właśnie te kwietne dywany. A co do piwka, to trzymam za słowo ;-)

tak brawo , po uwzględnieniu ostatniego pytania.. PUNKTACJA ona........... 14 p o kuźwa.......9 p stokrotka.....6 p solamina.......3 p marzanna.....2 p następne pytanie za 15 minut, niech każdy odsapnie.... po przerwie zaczną się pytania za 4 i 5 punktów.

Gość luki_30
chyba to jest na radogoszczu jak dobrze pamietam

Stokrotka OSZUKUJESZ, nie podglądaj, nie dajesz innym szans, tym cierpliwym. Poza tym to nie jest na Radogoszczy. Zgadujcie dalej.

no stokrotka - nieladnie i to pewnie Ty mnie zablokowalas zeby wyeliminowac konkurencje :p