Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlemik

Łódż - Od nas zależy, jak często będziemy się uśmiechać.

Polecane posty

widze, ze topik kwitnie towarzystwo sie rozwija ktos, cos sobie bzyknie i tak chwila mija. Gratulacje Bezimienna! zagadka rozwiazana nagroda pewnie bezcenna u kuzwy czeka jak malowana. Rapi - koncert - pomysl wspanialy co wyklul sie na twym lonie choc czwartek jest doskonaly z mej strony zamiar na niczym splonie kuzwa - z wpisu twego wnosze- w tym tygodniu spotkan nie bedzie czekamy az ona na grzedzie siedzie w krainie gdzie Wisla i inne rozkosze

gdzie kochani was wywialo? moze wilki zjadly? postow ciagle malo, malo pustki sie tu wkradly! czas sie już zatęża szesnasta szybko ucieka dzis urodziny męża - to wlasnie nas dzis czeka !!! pa, pa moi mili fajnie bylo, az mi dusza kwili! :-D

🖐️ :D Wchodze tu dzisiaj popracowo, a na topiku rymowo. Każdy wierszem rzuca, jakby kwiliła mu dusza ;) Szelmiku mnie również wierszowa choroba dopadła, co sie ze mna dzieje do diabła ;) Ja do konkursów nie startuje, bo cholera pracuje, zreszta poziom za wysoki, jak na moje progi.;) Ona przywiezie zdjecia w plecaku, a w słoiku londynskiego smaku :) Kuzwa ciekawe jaka zmiana Cię dopadnie, mam nadzieję że jak usłyszeczy zobacze to mi szczena nie opadnie :) Stokrotko przekaż życzenia dla męża swego i życz mu wszystkiego najlepszego :) Uciekam bo dlasze zajęcia czekają i wolnego czasu nie zostawiają;) 🖐️

robotopiku, wpadasz na chwilę potem uciekasz i widzę cię tyle:( daj już se spokuj z tą ciężką robotą I zajmij się trochę topikową chołotą:) nie wiem czy dobrze \"chołota\" napisałam nie sprawdziłam bo słownika pod ręką nie miałam A jeśli chodzi o moje zmiany To szczęka opadnie, będziesz załamany Muszę się przyznać, w ostatnim czasie chodzę ku zdziwieniu w butach na obcasie:)

Gość Tu szpieg.
Uwaga uwaga! Wczoraj w godzinach 19-21 wyśledzono obywatelkę stokrotkę. Obywatelka była w towarzystwie tajemniczego mężczyzny. Oboje obywatele poruszali się ruchem posuwistym po centrum handlowym Manufaktura.

Gość Tu szpieg.
Uwaga! Uwaga! wczoraj w godzinach popołudniowych koleżanka kuźwa ja pierdole przebywała z obcym, wysokim obywatelem płci męskiej w niedwuznacznej sytuacji. Miejsce pobytu śledzonych pozostanie tajemnicą.

część, Stokrotko 🌼 Widzę, że sporo wczoraj straciłam... Coż, szkolenie... O kuźwa...-> obiecałaś być na Pidżamie!

rapi -- sorki, ze tu wyjezdzam z pewnego rodzaju konkurencją (choc mysle, ze wlasnie nie bedzie to zadna konkurencja) ale 28 pazdziernika w Dekompresji jest.... no wlasnie, wszyscy wiedza CO i wszyscy ida :-D

o kuźwa...-> nie wypieraj się, obiecałaś! Ale rzeczywiście możesz nie pamiętać;) stokrotka -> już trochę lepiej:)

Witam się i ja - kobieta zarobiona :) W dole ma nowa stopka - ruszam z pozytywnym myśleniem :P Proszę się nie śmiać :):) :P:P Ale jako że vice zmiany zapowiada u siebie, to ja nie mogę być gorsza - w końcu trza się władzy podlizywać :P Stokrotko wszystkiego dobrego dla męża - zresztą... czego mu można życzyć, jak ma taką fajną żonę :):) Ma już wszystko :D Marzanna - ja tu nowa, to może spotkasz się najpierw ze mną i razem stawimy czoło reszcie ?? :) Napisz Kobieto do mnie na maila, to coś uradzimy :) Ja Ci nie odpuszczę :P Miłego dnia 🌼

Witam Ostatnio coś zalatana jestem:D bezimienna-> wszelkie oznaki podlizywania się vice są mile widziane:D Stokrotko-> ja jako vice pozwolę sobie w imieniu WSZYSTKICH członków Chińskiej Sekty złożyć Twojemu mężowi życzenia. Proszę o przekazanie ich: Ile płatków ma stokrotka, ile jabłek ma szarlotka ile kurek jest w kurniku, ile ząbek jest w grzebyku Tyle słońca bez cienia goryczy życzy lepsze część forumowiczy:D:D

hej wam:) a u mnie znow super sloneczko, i chyba zostaje tutaj do konca miesiaca...tzn jak narazie jestem znowu przeziebiona, chyba dzieci mojej kumpeli mnie zarazily:) ale przejdzie pozdrawiam slonecznie

Cześć śpioszki, o kuźwa...-> ładnie to tak? Miałaś wczoraj mi towarzyszyć! A tak same straty... Telefon mi ukradli 😭, bluzę zgubiłam:(, pogryzłam jedną osobę:o (mam nadzieję, że nie wniesie skargi...;P:D) i na dodatek głowa mnie dzisiaj boli...