Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolaczka

jaki byl wasz najwiekszy bol fizyczny w zyciu?

Polecane posty

gwóźdź mi się wbił w stopę i owszem to bolało ale najgorszy ból to gdy miałem depresje coś potwornego nieleczyłem sama przeszła po 2 miesiącach wtedy na własnej skórze uświadomiłem sobie że piekło istnieje na ziemi

Gość skuteczna dieta szybki efekt
...chyba skurcz łydki

- dwa porody - operacja nosa - depresja - również wyszłam z niej sama - - > gadożer 🌻;)

Gość jak samochod mnie wgniotl
do-----> i nie zostalas kaleka nie zostalam kaleka! na szczecie! bo to bylo tak ze mnie drzwiami wgniotlo w rog przystanku w dodatku:O i mialam taki "pasek" najwiekszego w zyciu bolu jakby cos mialo mnie zgniesc.... to bylo straszne! wszystko przez goscia ktory otworzyl z tylu drzwi a kierowca zamiast do przodu pojechal do tylu wprost zachaczajac o mnie:O moj dziadek zawsze powtarzal ze nic nie boli tak jak kamienie w nerce on z bolu siedzial po turecku i gryzl dywan tak mi mowil

Gość porod
ale na pewno sa gorsze..

Gość pitu pituuuu
tak,podobno kamienie w nerce to okropny bol, moj dziadek ma od dawna (mial juz rozwalane jakimis laserami, cuda niewidy a gowno pomoglo :D operacji nie chca robic bo za slabe serce, wiec musi z tym zyc, chociaz nie jest juz tak zle) i jak go zaczyna cos tam bolec to jest nie do zycia, a kiedys dostawal takie ataki ze doslownei sciany gryzl z bolu, cos okropnego podobno.

dłutowana szóstka... siedziałam na kanapie i płakałam czekając aż mama przyniesie coś z apteki przeciwbólowego. A drugi przypadek- mam często skurcze w łydlach i nogach,chy ba zbraku magnezu. Nasilają się przy zmęczeniu i zimnie. No i niedawno zafundowałam sobie mega stres,zmęczenie,zmarzłam i wypiłam kawę. Jak mnie chwyciło,to drugi raz w życiu płakałam z bólu,próbując dopełznąć do kuchni żeby wypić jakiś rozpuszczalny magnez w nadziei,że pomoże.

Gość poród
:O :O :O

Gość poród
faceci powinni rodzić:O

Gość wikitika
ja tez poród, jak mi masowała piguła szyjkę żeby się szybciej rozwarcie zrobiło... Robiła to na skurczu. Błagałam o śmierć....

Gość oj czy to naprawde tak boli

Gość poród
tak:O