Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe_30

Jakie imie dla dziewczynki i chlopca-poradzcie prosze!

Polecane posty

Gość bebe_30

Kochane Dziewczyny, juz jakis czas zastanawiamy sie nad wybraniem imienia dla naszej coreczki badz tez synka,bo plci nie chcemy znac przed porodem. Prosze podajcie mi swoje propozycje-moze jeszcze cos przypadnie nam do gustu. Dla dziewczynki mamy Ania,a dla chlopca Michal. wiem,ze popularne sa to imiona,ale chyba najbardziej nam sie podobaja. Magdy, Pauliny, Zosie,i Oliwie odpadaja. Moze nas jeszcze natchniecie jakims pomyslem? Z gory wielkie dzieki za pomoc.

Gość bebe_30
dziewczyny wiem,ze temat ten malo ciekawy,ale dla mnie wazy-pomozcie.

mi bardzo podoba sie imie Marcej-oczywiscie dla chlopczyka a dla dziewczynki-Wiktoria,Weronika

Fajne są też Weronika i Jagoda. Dla chłopca podoba mi się Kuba, ale bardzo popularne się teraz zrobiło.

Lena, Martyna, Agata, Alicja dla dziewczynki. Natan, Wiktor, Aleksander, Adrian dla chłopca. Michał i Ania to ładne imiona.

Fajne są też Weronika i Jagoda. Dla chłopca podoba mi się Kuba, ale bardzo popularne się teraz zrobiło.

Gość **ja**ja**
Dagmara i Norbert Uważam ,że Ania i Michał to też są piękne imiona. Pozdrawiam i życzę duuuuuużo zdrowia. Dla przyszłej mamy 🌻

Gość Ja Ewka
Wlasnie wczoraj z chlopakiem zastanawialismy sie nad imionami dla dzieciaczkow:) Chociaz ich narazie nie planujemy bo wiatropylna nie jestem hehe:) Wiec dla dziewczynki wybralismy Vanessa,a dla chlopca Jakub.A ogolnie to mnie podobaja sie -dla dziewczynki : ELIZA , NICOLA ,AMELIA, AURELIA .A dla chlopczyka : ERYK, NORBERT ,JAKUB, PATRYK . Wiwm,ze to imiona z kosmosu :D Ale mnie sie takie podobaja :)

Gość bebe_30
dzieki dziewczyny za odpowiedz-piszcie prosze,bo ja to wszytsko czytam i skrzetnie notuje. bedziemy sie zastanawiac razem z mezem.

Gość ...Taka jedna...
dla chłopca Nikodem dla dziewczynki Nina