Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Ona chyba tańczy za pieniądze no nie? Ale w internecie sporo jest podobnych, które chyba same się nagrywaja i wysyłaja. Po cholere one to robią? Czyż to nie wygląda żałośnie? A co do pioseneczki no nawet ładna, te dziewczęce głosy takie roześmiane..:) http://kocham.czosnek.wrzuta.pl/film/afrIIe8w5E/bansiara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacekkkkkkk 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 ty za to mozeszjedynie zwalic pod te filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szoki 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 ma strasznie obwisle cycki, nie wiem czy ona tanczy za pieniadze ale wykonuje caly czas te same ruchy, troche to smiesznie wyglada:) jest bardzo ladna ale z takimi cyckami nie pokazalabym sie bez stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona ważka 0 Napisano Czerwiec 23, 2007 Uważam, że jest bardzo ładna, a biust też ma super. Wiadomo, że nie sterczą jak piłki, ale to dlatego, że są praawdziwe a nie sylikonowe. Jak dziewczyna ma rozmiar B albo C, to mogą stać zupełnie w pionie, ale przy większych rozmiarach to jest po prostu fizycznie niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość multimiolioner Napisano Czerwiec 23, 2007 tańczy jak słoń w składzie porcelany, więc wątpię, że za kasę. :( ogólnie żałosna laska w obwisłymi piersiami i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość multimiolioner Napisano Czerwiec 23, 2007 zwaliłem dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strona się nie otwiera Napisano Czerwiec 24, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazy_bogie 0 Napisano Czerwiec 24, 2007 ma ladna buzie i ladne cialo, ale biust niestety troche za duzy, chwilami wyglada nieproporcjonalnie. a po co kreci takie filmy..nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdyby Napisano Czerwiec 24, 2007 gdydy ona robiła to za kase to unarła by z głodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jusiek Napisano Czerwiec 24, 2007 ale obwisły cyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach