Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcialabym wykastrowac

chcialabym wykastroac krolika, prosze o opinie..

Polecane posty

sadystka-->gadasz takie glupoty, ze az strach czytac..co ty tak ciagle o tych klejnotach?a co ty masz sie bzykac z moim krolikiem? zachowujesz sie tak jakby te klejnoty w tym wszystkim byly najwazniejsze i jakbym miala kastrowac twojego faceta, kory nigdy wiecej nie dalby ci przyjemnosci ;|

Gość do sadystka jakas
ales wymyslil!!!!!!!!!!

Gość ale glupi top
ja piorkuje !

facet taki se--> sprawa wyglada tak, ze krolik dodatkowo podgryza cialo w tym wypadku moje nogi, drapie i w ogole malo fajnie jest.:)

Gość do sadystka jakas
moze ona lubi jak ja krolik obsikuje stad ma takie madre pomysly! ja cie wlascicielko krolika popieram! nie mialam krolika, mialam kota. i kastracja wyszla mu na dobre.

albo kup mu kota :). w sumie kotke :). Królik bedize mial sie za kim uganiac, a ze od czasu dostanie od kota w pysk... no coz.. trudna miłość

facet taki se-->sprawa wyglada tak, ze krolik dodatkowo podgryza moje nogi i drapie. :)

ups sorry za podwojenie z tym kotem to dobre, milosc czasem jest brutalna nie?:)

Gość do sadystka jakas i do faceta
ciebie nie obsikuje ani nie podgryza. ani nie musisz tego sprzatac ani wachac. i jestem pewna ze jakby twoj krolik tak robil to sam bys go do weta zaprowadzil.

dobre :) ale krolik to chyba mialby trudnosci zeby kotke przeleciec.

nigdzie bym go nie prowadził, bo krolik by mieszkal na dworze (trawnik, ogrodzenie z siatki). Ale ludzie nie pomyslą, tylko pakują zwierzaki do mieszkania w bloku a potem jęczą, że im zwierzak tapete wpieprza i sika po kątach. Najpierw pomyslec, potem robic.

ale krolik duzo straci ze sojego temperamentu prawda? bo lubie jak etraz jest taki zakrecony a wiem, ze po kastracji bedzie duzo spokojniejszy.

przyznaje ci troche racji. ale juz jest po fakcie. krolik zostal kupiony. przeciez sie go teraz nie pozbedzie.

Gość takich rzeczy
sie nie robi,nie zmieni to nawykow krolika.Kto wam to wbil do glowy?Przeciez to okaleczanie zwierzecia...

kot sie troche uspokoil. ale zakrecony pozostal. nie przytyl ani sie nie rozleniwil. przypuszczam ze z krolikiem bedzie podobnie.

robi sie takie rzeczy. nie od dzisiaj.

ale ja bylam w pelni swiadoma, jakie szkody robi krolik, duzo czytalam pezed jego zakupem. a poza tym jak pisalam wczesniej mialam miec samiczke, by zapobiec wlasnie temu zaznaczaniu terenu poprzez sikanie.ale zwierze bylo na tyle male, ze trudno bylo rozpoznac jakiej jest plci, mimo, ze w zoologicznym zapewniali, ze samiczka. a poza tym, nie ja nie pierwsza i nie ostatnia kupialm zwierze z zoologicznego i mimo, ze wiem, ze nie powinno sie ich trzymac w domach bo dla nich to meczarnia to kocham je a zeby zakazac handlu zwierzetami trzreba byloby zrobic naprawde duza akcje, kora raczej nie ma szans na powodzenie.

idz do zoologicznego i wymien krolika w ramach reklamacji ;).. z racji MIAŁA BYĆ SAMICZKA heh... ;). Ciekawe co ekspedientka by zrobila.. w sumie pytam z ciekawosci :P

ludzie niektorzy w ogole nieuswiaodmieni a zarzucajami tu znecanie sie nad zwierzetami..powiem, ze samice krolikow ok.5 roku zycia zapadaja na jakas chorobe ukladu rozrodczego i czesto sie je sterylizuje, zeby wlasnie zapobiec tej chorobie.

wiesz co ja mysle ze ci ktorzy tak tu protestuja to albo sie nigdy nie zetkneli z takim problemem albo po prostu sie drocza. pomijam szkody jakie robil kot ale po wykastrowaniu sie uspokoil i stracil ochoty na ucieczki z domu. wychodzi na zewnatrz ale nie musze sie martwic ze pojdzie w tango na pare tygodni i wroci chory albo poraniony.

na pewno powiedzialaby, ze zwierzeta sa zbyt mlode by okreslic ich plec i ze to juz ryzyko wpisane w kupno, ktore od nie zalezy:)

haha jaki kot :) takie wloczegi z nich, uciekaja z rodzinnego domu, ale jak w szerokim swiecie zle to zaczynaja doceniac dobra pania i pyszne jedzonko.:)

ja mysle ze on na dziw... no na kotki latal. ale juz nie lata ;)