Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialaania

od kilku dni smaruje sie balsamem brazujacym-czy powinnam zrobic pilling?

Polecane posty

Gość bialaania

bo juz mi sie wydaje ze mi brzydko schodzi:(ale z drugiej strony nawet jeszcze nie jestem ladnie brazowa i juz mam to scierac?robicie pillingi?

Gość K.A.M.I.L.A
ja używam Garnier, i jest ładna opalenizna do czasu, po 6-7 dniach stosowania schodzi płatami, tak że są plamy na ciele,chyba nie polecam.

Gość bialaania
garnier skora musnieta sloncem.smaruje sie chyba 4 dzien i brazowa to ja nie jestem:/ale na pewno ciemniejsza niz zwykle.

Gość bialaania
no wlasnie.tez wydaje mi sie ze mam takie plamy.niewielkie ale sa.chyba ze po prostu zle wczoraj rozsmarowalam balsam.

ja mam dove,posmaruje sie tylko 2 razy i przez ok 5 dni jestem ladnie brazowa,nie schodzi tak brzydko jak garnier,tez go mialam,ale na efekt trzeba za dlugo czekac i bardzo brudzil rece,dove jest o niebo lepszy i taki przyjemnie gesty

biaaala,garnier moze jest i dobry ale na pewno nie dla Ciebie,zreszta ja tez nie bylam zadowolona,niestety musisz kupic cos innego,a ten daj komus np siostrze albo kolezance

Gość K.A.M.I.L.A
ja też chyba zmienię na dove albo nivea, bo ponoc tez jest doby. Po garnier teplamy sanaprawde brzydkie, poza tym połowa efektu schodzi następnego dnia po prysznicu. I tak w koło!

Jak dla mnie to najlepszy z tych wszystkich balsamów jest nivea Nie daje jakiegoś super ekstra koloru, ale przynajmniej nie złazi i pachnie jak jogobella tropikalna :)

Gość zrozpaczonaaaa pomocy
a Johnsons holiday skin to gówno jakich mało -,- moze na początku ładnie wygląda,ale schodzi takimi plamami,że wygląda jakby ktoś bryzgnął wymiotami przez sitko;/ na nogach głownie,masakra. i SORAYA jest do niczego, strasznie śmierdzi pozniej.

Gość bialaania
johnsona tez mialam.schodzil ale przynajmniej szybciej byl efekt:/kurcze chyba faktycznie bede musiala kupic cos innego.ale teraz nivea czy dove?

ja nivei jeszcze nie mialam,jestem zadowolona z dove,najlepiej jak sobie poczytasz opinie w damskiej torebce albo na wizazu

Gość bialaania
ale z tymi opiniami tez roznie bywa..kupujac garniera kierowalam sie wlasnie opiniami na wizazu.ale cos wybiore i mam nadzieje ze w koncu trafie:)

nie chce Cie namawiac,ale dove jest naprawde ok,ja jaestem zadowolona,niestety czasem tezeba wyprobowac kilka kosmetykow rzeby na odpowiedni trafic,dlatego tez wala sie u mnie tyle niepotrzebnych kremow,balsamow i innych rzeczy

Gość mloda22................
a ja polecam garnier jest supeer ladny naturaly brazik mialam juz johnsona i jest do dupy wlkuje sie a robilam piling smierdzi strasnie robi plamy

dziewczyny wniosek z tego taki ze kazdej z nas pasuje cos innego,nie ma ci polegac na radach innych

Gość bialaania

Gość bialaania
NatiK chyba jest wlasnie tak jak mowisz.kazda z nas musi znalezc indywidualny idealny balsamik.wiec powodzenia w poszukiwaniach:)