Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaMarlena

Mam 15 lat i moje życie się kończy....

Polecane posty

Gość SmutnaMarlena

Mam na imie Marlena i mam 15 lat... Jakieś 4 miesiące temu byłam na imprezie i poznałam Maćka cudownego chłopaka (ma 21 lat). To była jaden z tych imprez na których jest dużo alkoholu i człowiek szaleje... Maciek był po prostu cudowny, przystojny, inteligentny i tak umiał zagadać że miałam miękkie kolana jak z nim gadałam. Piliśmy sobie wódeczkę a mnie coraz bardziej kreciło się w głowie. Maciek wziął mnie na kolana i zaczęliśmy się przytulać. Wyszłiśmy na pięterko i ja miałam krótką spódniczkę... Ściągnął mi bluzkę i zaczął mnie dotykac... póxniej w ruch poszły majtki.... zdjał jeansy i położył się na mnie.... i zaczeło się był delikatny i nie było tak strasznie i nagle wszedł jego kolega i Maciek powiedział mu dołączysz się?? byłam tak pijana że nie protestowałam... Maciek usiadł posadził mnie sobie okrakiem na kolanach i dokańczał to co zaczął a ten kolega dosiadł sie na przacewko nas obłął od tyłu moje piersi i zaczął mnie całować i pieścić i lizać.... póżniej gdy maciek skończył dobrał się do mnie ten kolega wziął mnie od tyłu i było mi przyjemniej niż z maćkiem..... potem stało się coś niesłychanego, ja położylam się żeby odpocząć a oni zaczęl się nawzajem pieścić... potem dowiedziałam się ze są homo (ale lubią też dziewczyny) mineły 4 miesiące i okazało się że...... jestem w ciąży!! nie dość że nie wiem z ktorym to jeszcze oni są razem.... mam 15 lat ojciec mnie zabije a żaden z nich się ze mna nie ożeni nie wiem co mam robić

Gość dobry forumowicz
Fajna historyjka, miło sie czytało 🖐️

Jak to co? Wychowasz dzieciaczka sama, rodzice pomogą. A kiedyś znajdziesz męża i będziecie razem szczęśliwi. :P

Gość iksik30
Trzeba było nie pic i nie kurwic się wpadłaś

Gość SmutnaMarlena
ale ja nie chce tego dziecka!!!!

Gość iksik30
Mam imponującą szczerbę w jamie ustnej po nieodżałowanych górnych jedynkach :)

Zawsze możesz oddać SWOJE dziecko do domu dziecka, ale to już TWOJA sprawa. :P

Gość Prawie jak.
a mi sie wydaje że to sciema, gdyby typiara na prawde miała problem typu "wpadłam" to nie opisywałaby tak dokładnie tego w jaki sposób wpadła .

Gość Prawie jak.
a jak lubisz trujkąciki to wpadnij do mnie, moja dziewczyna ma 13 lat, będzie nam świetnie :classic_cool:

Gość a taka jedna sobiexxzz
marna prowokacja

Mnie tam nie obchodzi czy to ściema, hipotetycznie coś takiego mogło się wydarzyć. Hipotetycznie. :P

Gość no_właśnie
hipotetycznie

Gość Prawie jak.
tak tylko dziwi mnie to w jaki dokładny sposób to opisała

Gość dzidzia8484
bylas taka pijana, a wszystko tak dokladnie pamietasz...

Mnie też dziwi. Hipotetycznie chciała się popisać swoim talentem literackim. :D

Gość Prawie jak.
to pewnie jakiś kolo który marzy o takiej akcji :D

Rozumiem chłopaka. Dzieciaczki potrafią być takie miłe. A ile radości z ich wychowywania. ;)

Gość Prawie jak.
albo to na prawde typiara i marzy o trójkącie, niech wpadnie do mnie, będzie jej raźnie przy mojej dziewczynie, nie bedzie sie czułe skrępowana, a ja se zaszaleje podwujne

No i zrobisz jej bachora, tym samym słowo stanie się ciałem.. :P

Gość SmutnaMarlena
opisalam wszystko tak dokładnie bo teraz jak o tym myslę t osytuacja wydaje sie absurdalna... nie dość że przespałam się i z jednym i z drugim i nie wiem który jest ojcem... to jeszcze oni są razem... ja pierdole co ja zrobilam..... chciałabym usunac to dziecko bo moj ojciec jak się dowie że jestem w ciąży i nie wiem kto jest ojce i jeszcze prawdopodobnie jest nim homo to mnei z domu na pysk wywali.... a nie byłam przecież aż tak narabana żeby nic nie pamiętać....

Chociaz cala ta historia wydaje mi sie prowokacja, napisze co mysle o tej sytuacji. wiem jak jest na imprezach iwiem rowniez jak trudno powstrzymac sie przed urokiem przystojnych facetow, szczegolnie ze jest sie wtedy wyluzowanym ... skoro wtedy mialas odwage to zrobic to teraz bedziesz miala odwage przyznac sie swoim rodzicom. pewnie zawsze uwazalas sie za dorosla ... hmm teraz bedziesz mogla pokazac jaka jestes dojrzala \"kobieta\" ... jezeli to prawda to nie lam sie i zyj dalej, dziecko jest naprawde cudem nad cudami.sama niestety nie mam, poniewaz jestem za mloda ale bardzo bardzo bym chciala ...

Gość Prawie jak.
delicious_ - za młoda ? to ile juz latek ? mozna wiedzieć?

Gość Prawie jak.
bo tu przeważnie sami dorośli około 30-40 lat

zawsze mnie rozpiprzaly takie nastoletnie kurewki jak ty:O ale mi ciebie szkoda:P

przeciez to prowokacja od kiedy homoseksualista leci na laske potem 2 tez homo oczywiscie:P przychodzi i tez woli ja od tego calego macka:O oh gooood