Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika 2000

podniecam go , ale nie chce sie kochac

Polecane posty

Gość kika 2000

gdy sie spotykamy i calujemy, wogle soptykamy w miejscach publicznych to go podniecam i sam powtarza ze juz nie moze sie powstrzymac, to jest moj byly chlopak z ktorym z now zaczelam sie soptykac, sam tego chcial, jednak gdy idziemy do lozka on nie ma erekcji, bo twierdzi ze nie czuje do mnie tego samego co kiedys i nie potrafi sie kochac, niby wytwarzam jakies prady co go blokuja, czy to normalne, jak to mozliwe ze go podniecam a gdy idziemy do lozka on nie ma ochoty choc sam powtarza ze nie moze sie oprzec, czy to faftycznie mozliwe ze facet jak nie kocha to nie potrafi pojsc do lozka i sie kochac z kobieta??????????????????????? czy to mozliwe co on gaDA???????

moj gada ze sie przy mnie uspokoil i jego zapotrzebowanie sie zmniejszylo! co jest jeszcze gorsze, boto tak jakby mu moja obecnosc obciela....skrzydla ;)

Gość hgfde
czy to faftycznie mozliwe ze facet jak nie kocha to nie potrafi pojsc do lozka i sie kochac z kobieta?? jest mozliwe,a nawet wskazane

Gość hgfde
erekcja to nie jest cos czego mozna dostac na zawolanie .Musi być atmosfera i zaufanie.

Gość gggggggghalohalogggggg
może z góry się "spalają" przy Tobie, czują się mniej atrakcyjni, boją się że Cię rozczarują.... i myślą o tym, zamiast o seksie... musisz jakoś rozładować sytuacje, żeby nie czuli się tak spięci

jak jestes dla niego atrakcyjna to nienormalne.. viagre mu zapodac.. moze ma klopoty z cisnieniem krwi..

Gość kika 4000
ALE WCIAZ POWTARZA ZE MA DO MNIE SLABOSC I SENTYMENT, WPROST MNIE POZERA A JAK IDZIEMY DO LOZKA ON CHCE SIE TULIC I TO MU STARCZA

Gość kika 2000
ON ZAKONCZYL TERAZ MIESIAC TEMU ZWIAZEK Z INNA KOBIETA I NIBY NIE SPAL Z NIA 9 MIESIECY.......TERAZ SPOTYKAMY SIE RAZEM A ON TWIERDZI ZE O SEXIE ZAPOMNIAL A MOZE SIE Z KOBIETA KOCHAC DOPIERO GDY NA 100 % BEDZIE PEWNY MILOSC, CZY TO MOZLIWE ZE I W TAMTYM ZWIAZKU MIAL PROBLEM A TO TYLKO WYMOWKA

Gość wyłącz proszę caps locka

dajmu dawke emocji moze gdzies w miejscu publicznym.. pogadaj z nim otwarcie o fantazjach erotycznych..

Gość kika 2000
JEZELI GO PODNIECAM I SAM O TYM MOWI, TO RACZEJ DZIWNE ZE JAK LONDUJEMY W LOZKU ON WYGASA.................FACECI CZY TO NORMALNE?????????????????

Gość vccv
to rozuluznij go w lozku .zrob mu masaz jader.

Gość vccv
wymasuj mu plecy i cale cialo Bardzo szybko sie podnieci i nie bedzie mogl sie powstrzymac

Gość kika 2000
no ale podnieca sie jak sie calujemy i piescimy, ja to czuje, sam o tym mowi, jednak wystarczy ze ja sie rozbieram on juz opada z sil:(

Gość kika 2000
czy faktycznie wy faceci musicie kochac tak na 100% zeby sie kochac z laska?

Gość agivp
nie martw sie, moj facet czasem na mnie popatrzy i jego maly mu staje odrazu hihi i lecimy do lozka i wszystko jest tak jak powinnio byc a czesem odmawia posluszenastwa

Gość vccv
kika a ty go kochasz?

Gość kika 2000
kocham go niesamowicie mocno:)

Gość kika 2000
on teraz rozstal sie z laska, nie spal z zadna kobieta 9 miesiecy, zmarla mu babcia, mysle ze to chyba jego problem, zbyt duza dawka emocji

Gość vccv
ednak wystarczy ze ja sie rozbieram on juz opada z sil to z nim jest cos nie tak .JAk kobieta sie rozbiera to poiwnien stawac predzej ,a nie jak sie z nia całuje.Naga laska jest silniejszym bodzciem niz całowanie sie.

Gość realnie i rozsadnie
nie ma duupy na murzyna, widze tu dzialanie czarnej magii, jakas wredna baba odebrala mu sily jeebackie. Musisz poznac jakiegos dyplomowanego czarodzieja, co odczyni uroki, albo uwierzyc ze geje sa wsrod nas i wlasnie trafilas na takiego

Gość realnie i rozsadnie
cd jest to takze dowod wprost, ze nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki, tzn ze od odgrzewanych kotletow dostaje sie sraczki

Gość kika 2000
gejem to on nie jest

Gość kika 2000
poprostu.............tak jak powiedzial, on zapomnial co to sex:(

Gość był już taki topic
moze tamta laska co to niby z nią nie sypiał zapodała mu jakąś fajną chorobę i teraz jak pomyśli że może Cię zarazić to ma schizę bo wtedy by wyszła prawda że ściemniał że z tamtą nie sypiał taka moja teoria spisku