Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAY NO TO SEX

JESTEM ASEKSUALNA I DOBRZE MI Z TYM!!

Polecane posty

Gość rudy kotecek
trel --- > to twoj punkt widzenia. ja widze to tak, ze miedzy nami jest teraz prawdziwa milosc. czysta. milosc jest czysta. a cala reszta to tylko jej namiastka...

Gość trel
cholera, uparłem sie , co? macie racje troche was podpuszczam, nie jestem az taki płytki... zbyt powaznie sie robi.. kawalarz jestem z natury. Pozdro. kazdy ma prawo do szczęscia , jak by sobie tego nie poukładał :)

Gość rudy kotecek
uparłeś :) i właśnie gdyby próbowal mnei zaciagnac do lozka, to uwazalabym, ze mnie nei kocha ;) Pozdro!!

Gość trel
ale zeby nie było za łatwo to nie zgadzam sie że seks jest stawiany obok zepsucia... tu nie popuszcze.. =)

Gość SAY NO TO SEX
to jest juz w gestii prywatnych opinii. ja nie uwazam, ze sex jest zatruty, zepsuty, ale nie mam po prostu potrzeby go uprawiania ...

Gość SAY NO TO SEX
dla zainteresowanych do poczytania (calkeim obiektywne) --> http://kobieta.wp.pl/kat,26353,title,Kim-sa-aseksualni,wid,8849422,wiadomosc.html?ticaid=13fd8

Gość a mnie to nie martwi
widze ze nie zostalam zrozumiana nie uwazam ze sex jest zly, uwazam ze zbyt czesto prowadzi do zepsucia, takiego jak zdrada- wszechobecna, niepowazny, przygodny sex a co za tym idzie- choroby, rozne dewiacje, szerzy sie zepsucie itp i nie wiem co tam osoba wyzej mi zasugerowala, ze niby brak popedu to dewiacja ? :D milej nocy zycze

Gość a mnie to nie martwi
dewiacja sexualna nie moze dotyczyc osoby, ktora sexem w ogole sie nie interesuje ;) I cale szczescie