Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_ja

szukam przyjaciółki - na dobre i złe

Polecane posty

Gość Annusienka
Cześc. A ja jestem z Krakowa ,ale niedługo przeprowadzam się na Pomorze, Lębork.I też jak wam brakuje mi przyjaciółki.Mam 24 lata i jestem mężatką.Nie mam takiej przyjaciółki , z którą mogłabym gdzieś wyskoczyć na zakupy , na spacer, wyżalić się.Mój mail: Annusienka@interia.pl

Gość ana_bella
hej, ja też Toruń :)

Gość WROCŁAW
a ja z Wroclawia poszukuje kolezanki...:( mam 21 lat, jest tu ktos z Wroclawia???

Gość wrocek
ja z wrocławia jestem... w sumie tak mi dzisiaj przyszło do głowy żeby nową przyjaciółkę znaleźć bo ze starymi jakoś nam się drogi rozeszły :)

Gość Dorotka90
Hejka! Jestem z Wrocka i mam 20 lat tak jak wy szukam bratniej duszy w podobnym wieku 18-22,przyjaciółki/dobrej kumpeli z którą można sobie razem wyskoczyć na miasto,spacer,basen,kawke,piwko i pogadać powygłupiać się i nawet się wypłakać jak trzeba:) Mam chłopaka i tak jakoś to się stało,że jak przyjdzie co do czego to nie ma na kogo liczyć,choć znajomych mam wiele.Drogi się rozeszły ze starymi koleżankami,ale wiem,że tutaj się znajdzie na pewno taki ktoś jak ja.Jestem miła,spokojna,spontaniczna,niegłupia chyba;p,towarzyska (wbrew pozorom),lubię chodzić na miasto.Jak chcecie to piszcie lilywroc@wp.pl Chętnie się spotkam i pogadam

Gość Haaaj dziewczyny!:)
mam 19 lat -SZCZECIN. wiek przyjaciółki nie gra roli:)

ja mam 22 lat jestem z okolic Pszczyny, studiuje w katowicach, jakby ktos chcial sie spotkac albo porozmawiac to podaje moje gg:10194696. pozdrawiam

Gość olcikk
Witajcie Jestem 18-letnią dziewczyną, która obecnie mieszka we Wrocławiu. Poznam jakąś fajną dziewczynę w podobnym wieku, z którą będę mogła normalnie pogadać, wyskoczyć na imprezę czy na piwo. Znajomych zostawiłam w swoim mieście a tutaj samej ciężko poznać nowych ludzi. We dwie zawsze raźniej. W życiu nie podejrzewałabym, że będę szukać znajomych w internecie ;p Jeśli nie masz z kim wyjść, albo szczerze pogadać pisz na forum Pozdrawiam ;]

Gość czarna8002
20 lat z krosna mi tez brakuje psiapsioly bo moja najlepsza kolezanka wyjechala do włoch :(

Gość wrocek
20 l.,wrocek. ;))))))))))))))))))

Gość Rubi1990
Ja też przyjaciółki lub przyjaciela:) Okolice Myślenic

Gość klauudiaa1989
ja również przyłączam się do tematu. Jestem z Częstochowy i mam 21 lat. wszystkie moje kumpele powyjeżdżały na studia, a ja głupia poszłam sobie na męski kierunek i nie mam teraz nawet okazji poznać kogoś kto nie jest facetem. trochę mam już dość testosteronu w koło.dlatego szukam jakiejś sympatycznej kobitki do pogadania, pochodzenia na zakupy, do kina, na basen i na rower i w ogóle na koncerty i wszystko. po prostu bratniej duszy :)

Gość Paulina no.
hej mam 17 lat ,szukam kumpeli na wyjscia do pubow , wspolnych pogaduch. Moje gg 28393362

Gość rubiiii
szukam koleżanki/przyjaciółki z Częstochowy do ppogadania, kina, spacer. jeśli szukasz kogoś do miłego spędzania czasu to pisz liwka0@o2.pl bez matrymonialnych i towarzyskich

Hej , a ja mam sobie 22 latka jestem z Częstochowy i chętna do pogaduszek :D

Gość sym71
tez bym chciala z kims pogadac czuje sie dardzo samotna rozstalam sie z mezem

zapomniałam zostawić coś po sobie jak ktoś chętny to mój email: reneds@wp.pl :D